Anne olmanız çalışmanıza engel değil elbette ama 12 saat bana fazla geldi. Evet dediğiniz gibi birikim vs. daha kolay olur ama bide o birikimi ağız tadıyla yiyebilmek var.
Daha önceden 12 saat çalışma tecrübeniz varmış ama o zaman çocuğunuz yokmuş. Yani şartlar aynı değilmiş.
Ben çok atıyordum kafadan, çocuğu olan kadınlar ne çok abartıyorlar şu çocuk bakma olayını diyordum. Gördüm ebemi.
Her çocuk başkadır ama ben 12 saat çalışıp sonra geldiğimde ona yetebileceğimi sanmıyorum.
Çocuk zaten bütün gün sizi özlemiş olacak siz geldiğinizde ya oyun oynamak isteyecek ya bişeyler yapmak isteyecek sizin buna sabrınız, gücünüz ve zamanınız olacak mı bakalım ?
bide ne olursa olsun benim şahsi fikrim çocuk anneannenin ya da babaannenin değil, kendi annesinin babasının yanında kalmalı.
İşten sonra görmeye gidip, orda bırakma fikri bence çok yanlış . Kuş mu bu :/
Ben sizi anlıyorum siz onun geleceği için böyle birşey düşünüyorsunuz ama bir çocuğa verilecek en iyi gelecek benim için iyi bir iletişim ve kaliteli zaman geçirmek. Tabii ki bütün bunlar benim şahsi fikrim.
Elbette sizin kararınız ama ben sizin yerinizde olsam 8 saat çalışacağım bir iş tercih ederdim. Böylece hem ufakta olsa bir katkı sağlardım aileme hem de çocuğumdan bu kadar ayrı kalmazdım.