kuzumun damatlığına aldıklarımız:))))

çok begendım ozellıkle sabahlık takımını ,zevklı secımler olmus tebrık ederım,bu nısan bohcası mı canım?

bende cok begendim cnm ii günlerde olsun insallahh.. ayy en keyifli zamanlarr.. saati de pek begendimm.. ne marka acba?:97:

çok begendım ozellıkle sabahlık takımını ,zevklı secımler olmus tebrık ederım,bu nısan bohcası mı canım?
sagol canım damat bohçası bu seccade falan filan da var düğüne yakın götürcez

bende cok begendim cnm ii günlerde olsun insallahh.. ayy en keyifli zamanlarr.. saati de pek begendimm.. ne marka acba?:97:

evet cok güzel bi dönem ayrıca sıtresli de saati eccense etnic modeli canım

nekadar stressli olduğunu ancak çeken bilir :44: seni okadar iyi anlıyorum ki...
Ama aldıklarının hepsi çok güzel seçimler gerçekten canım, kaliteli ve şık,
eşin güzel günlerinizde kullansın inşAllah

Takım elbiseyi özellikle çok beğendim ben de :) Güle güle giyinsin eşiniz. Hayırlı olsun.
Bende de şimdilik sadece Pierre Cardin'den pijama takımı var. Çok çalışmam lazım çok :)

sagol canım benim güzel dileklerin için sagol

Takım elbiseyi özellikle çok beğendim ben de :) Güle güle giyinsin eşiniz. Hayırlı olsun.
Bende de şimdilik sadece Pierre Cardin'den pijama takımı var. Çok çalışmam lazım çok :)

teşekkürler canım alırsın sende daha iyilerini alırsın inşallah

sivas ta kip diye bir magaza var canım markası yalnış hatırlamıyosam abito idi

tatlım herşey çok güzel ve şık...banada fikir vermiş oldun saol...eşin sağlıklı günlerde kullansın inşallah...

lacost ayakkabilari cok süpermis :)))
herseyi pek güzel :) güle güle giysin

parfüm olarak hangi kokuyu düsünüyorsun ?

ayyy damatlik tam istedigim gibi, umarim nisanlimi papyona ikna edebilirim

bu arada hayirli olsun, gule gule kullansin, darisi benim ve tum evleneceklerin basina

matmazelcim çok güzel şeyler almışsınız.. damatlık bir harika çok şık gerçekten..
canım birde krem losyon falan bulunan arkonun ürünlerinin bulunduğu kutuyu aldınız mı bi yerden?? bende nişanlımın traş malzemelerini koyacağı bu tür bişey arıyorum. ne alcağımı bilemedim?? nerden bulacağım konusunda da bi fikrim yok..

canım ne kadar çok şey almışsınız.normaldede böylemi sizmi aldınız yoksa. damatlıkta çok hoş..fiyatı ne kadar acaba?

arko setini ben tek tk aldım canım öle bi set göremedim bi yerde ben yaptım seti.kozmetikcilerde kutular satılıyor bak bi sen cok da uygun kutular

tatlım herşey çok güzel ve şık...banada fikir vermiş oldun saol...eşin sağlıklı günlerde kullansın inşallah...
sagol canım
takım elbıse ve sabahlıga bayıldım
bizde begenerek aldık cnm teşekkürler:26:
lacost ayakkabilari cok süpermis :)))
herseyi pek güzel :) güle güle giysin
teşekkürler cnm:82:
parfüm olarak hangi kokuyu düsünüyorsun ?
hala kararsızım parfümde ne alcam bilmiorummm
ayyy damatlik tam istedigim gibi, umarim nisanlimi papyona ikna edebilirim
inşallah cnm
bu arada hayirli olsun, gule gule kullansin, darisi benim ve tum evleneceklerin basina
aminnnnn
canım ne kadar çok şey almışsınız.normaldede böylemi sizmi aldınız yoksa. damatlıkta çok hoş..fiyatı ne kadar acaba?

normalde günlük giyilecek kıyafetleri almıyolar benim bildiğim ama ben ona bi bütce ayırmıştım onuda sonuna kadar kullandık.darısı diğer damatların başına diyelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…