- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi MATMAZEL87
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım damat bohçası bu seccade falan filan da var düğüne yakın götürcezçok begendım ozellıkle sabahlık takımını ,zevklı secımler olmus tebrık ederım,bu nısan bohcası mı canım?
bende cok begendim cnm ii günlerde olsun insallahh.. ayy en keyifli zamanlarr.. saati de pek begendimm.. ne marka acba?:97:
nekadar stressli olduğunu ancak çeken bilir :44: seni okadar iyi anlıyorum ki...
Ama aldıklarının hepsi çok güzel seçimler gerçekten canım, kaliteli ve şık,
eşin güzel günlerinizde kullansın inşAllah
Takım elbiseyi özellikle çok beğendim ben de :) Güle güle giyinsin eşiniz. Hayırlı olsun.
Bende de şimdilik sadece Pierre Cardin'den pijama takımı var. Çok çalışmam lazım çok :)
matmazelcim çok güzel şeyler almışsınız.. damatlık bir harika çok şık gerçekten..
canım birde krem losyon falan bulunan arkonun ürünlerinin bulunduğu kutuyu aldınız mı bi yerden?? bende nişanlımın traş malzemelerini koyacağı bu tür bişey arıyorum. ne alcağımı bilemedim?? nerden bulacağım konusunda da bi fikrim yok..
sagol canımtatlım herşey çok güzel ve şık...banada fikir vermiş oldun saol...eşin sağlıklı günlerde kullansın inşallah...
bizde begenerek aldık cnm teşekkürler:26:takım elbıse ve sabahlıga bayıldım
hala kararsızım parfümde ne alcam bilmiorummmlacost ayakkabilari cok süpermis :)))
herseyi pek güzel :) güle güle giysin
teşekkürler cnm:82:
parfüm olarak hangi kokuyu düsünüyorsun ?
aminnnnnayyy damatlik tam istedigim gibi, umarim nisanlimi papyona ikna edebilirim
inşallah cnm
bu arada hayirli olsun, gule gule kullansin, darisi benim ve tum evleneceklerin basina
canım ne kadar çok şey almışsınız.normaldede böylemi sizmi aldınız yoksa. damatlıkta çok hoş..fiyatı ne kadar acaba?