Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebegini sabırsızlıkla bekleyen bir anne adayı olarak yazıyorum sana :)) senin yerinde olmak gercekten isterdimm bende oğluma iyi ki dogdun canım oğlum dıyecegım gunleri sabırsızlıkla beklıyorummmm .Canım kızım 1 yasına bastı hala ınanamıyorum bugun hatırlıyorumda o gunlerııı offfff dıorum rabbım ewladımı bana bagısladı... Iyıkı dogdun kuuzum annen senı cok sewıyoooo
bebegini sabırsızlıkla bekleyen bir anne adayı olarak yazıyorum sana :)) senin yerinde olmak gercekten isterdimm bende oğluma iyi ki dogdun canım oğlum dıyecegım gunleri sabırsızlıkla beklıyorummmm .
Allah uzun ömürler güzel kaderler temiz bahtlar düzgün alınyazısı versin .Allah selametini göstersin canım benimm .
Haa tam ısırmalık zamanları totosunun altından azcık ısırdım helal et :)))))![]()
bebegini sabırsızlıkla bekleyen bir anne adayı olarak yazıyorum sana :)) senin yerinde olmak gercekten isterdimm bende oğluma iyi ki dogdun canım oğlum dıyecegım gunleri sabırsızlıkla beklıyorummmm .
Allah uzun ömürler güzel kaderler temiz bahtlar düzgün alınyazısı versin .Allah selametini göstersin canım benimm .
Haa tam ısırmalık zamanları totosunun altından azcık ısırdım helal et :)))))![]()
minik fıstığımıza sağlıkla geçireceği uzun ömür dilerim
Canım kızım 1 yasına bastı hala ınanamıyorum bugun hatırlıyorumda o gunlerııı offfff dıorum rabbım ewladımı bana bagısladı... Iyıkı dogdun kuuzum annen senı cok sewıyoooo
Canım kızım 1 yasına bastı hala ınanamıyorum bugun hatırlıyorumda o gunlerııı offfff dıorum rabbım ewladımı bana bagısladı... Iyıkı dogdun kuuzum annen senı cok sewıyoooo
iyiki doğmuş canın kızınnice mutlu saglıklı guzel gunler gecırın hep beraber
Rabbım acısını gostermesın ınsallahhh
olmayanlarada nasıp etsın amin
masallhh berenıme darısı bnm oglana ınsallh knkaaaaa:)
![]()
MasaALLAH
ALLAH anali babali buyutsun kuzunu. Rabbim uzuuuuuuuuuuun hayirli, saglikli, bereketli omur nasip etsin
![]()