• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kuzum bugun 1 yaşında:D

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

berentos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
261
8
46
İstanbul
Canım kızım 1 yasına bastı hala ınanamıyorum bugun hatırlıyorumda o gunlerııı offfff dıorum rabbım ewladımı bana bagısladı... Iyıkı dogdun kuuzum annen senı cok sewıyoooo

Canım kızım 1 yasına bastı hala ınanamıyorum bugun hatırlıyorumda o gunlerııı offfff dıorum rabbım ewladımı bana bagısladı... Iyıkı dogdun kuuzum annen senı cok sewıyoooo
bebegini sabırsızlıkla bekleyen bir anne adayı olarak yazıyorum sana :)) senin yerinde olmak gercekten isterdimm bende oğluma iyi ki dogdun canım oğlum dıyecegım gunleri sabırsızlıkla beklıyorummmm .
Allah uzun ömürler güzel kaderler temiz bahtlar düzgün alınyazısı versin .Allah selametini göstersin canım benimm .
Haa tam ısırmalık zamanları totosunun altından azcık ısırdım helal et :))))):46:

bebegini sabırsızlıkla bekleyen bir anne adayı olarak yazıyorum sana :)) senin yerinde olmak gercekten isterdimm bende oğluma iyi ki dogdun canım oğlum dıyecegım gunleri sabırsızlıkla beklıyorummmm .
Allah uzun ömürler güzel kaderler temiz bahtlar düzgün alınyazısı versin .Allah selametini göstersin canım benimm .
Haa tam ısırmalık zamanları totosunun altından azcık ısırdım helal et :))))):46:

ıyı dıleklerın ve duaların ıcın cok tesekkur ederıım...helal olsun canım benımm. Bebegın kuvezdemı yoksaa rabbım tez zamanda evıne getırmeyı nasıp eder ınsallah. Ben resım yuklıyemıyorum ama nasıl yapıosunuz:D

ıyı dıleklerın ve duaların ıcın cok tesekkur ederıım...helal olsun canım benımm. Bebegın kuvezdemı yoksaa rabbım tez zamanda evıne getırmeyı nasıp eder ınsallah. Ben resım yuklıyemıyorum ama nasıl yapıosunuz:D:D

ayyyy anne adayımıısn cnm ben kuvezde sandım oglunu iş yerındeyım o yuzden yanlıs okumusum.. Kac aylık hamılesın rabbım bı avazda kurtarsın:D ayrıcaaa sımdı sabırsızlanıorsun ama dogduktan sonra bıraz daha kalaydı ıcerde dıcen:D

ne güzel ne mutlu.. Allah bizler de evlatlarımızın doğumgünlerini görmeyi nasip etsin. Size de bebeğinizle ailenizle nice yıllar nice yaşlar diliyorum Allah başka zorluk göstermesin.

iyiki doğmuş canın kızın:54:nice mutlu saglıklı guzel gunler gecırın hep beraber
Rabbım acısını gostermesın ınsallahhh
olmayanlarada nasıp etsın amin

berentos seni facede bulamadım birçok insan var adaşın:) hangisisin dediğin gibi resmi olnlarda var ben daha 36 mesaj dayım özelden mesaj atamıyorum :(( kuzunu kocaman öp nice güzel yaşlara.... ben seni nasıl bulabilcem??

Back