- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.245
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
Pis pis şeyler ya ben hayatta hamamda bir şeyler yemem bi de bu sıcakta ne hamamı cidden ölür kalırsınız Allah korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir paraları olmayabilir hak veriyorum. Erkek tarafı ödemek zorunda değil extra bişey bu. Ancak paran yoksa yapmazsın. 30 kişiyi tek tek arayıp 100 tl istemek bana utanılacak bir eylem gibi geldi. Çünkü güya varlıklı insanlara gelin gittiği için bir hayli hava atan biriydi kendileri
yoo sert yazmak değildi amacım ama siz olayı çok masumlaştrmışsınız. ne bar heves etmiş belki diyerek. evlenecek olgunluğa gelmiş koca kadının çocukların pamuk şekerine heves edip başkasından istemesi gibi hamam ya da geçenlerde açılan konudaki gibi düğün yemeği parasını sırf heves ettiler ama paraları yok fakat hiçbir şeyden de eksik kalmıyor olmak için başkasına ödetmesini normalleştirmenize anlam veremedim açıkçasıGelin hamamını bizzat ben yapmadığım için bu üslup ile sertçe cevap vermenize lüzum yok.
damat taksici mi mühendis mi ben anlamadımBenim kuzenlerimden biri de Demet Akalin'in sahne aldigi bir dugunle evlenip, guya cok varlikli aileye gelin gitmisti. Oglan muhendisti, anasi onemli bir kamu kurumunda yoneticiydi, babasi buyukelciydi vs anlatilanlara gore.
Oglan taksiciymis.
Hala dusunurum o düğünü nasil yaptılar diye.
Bu arada en son 5-6 sene once hamama gittigimde giris 150 lira idi. Gittiginiz hamam muhtemelen kalitesiz bir yer olabilir, hastalik kapma ihtimalinizi goz ardi etmeyin.
kız sakin. Erkek tarafının ödemesini savunmadım zaten. Utandığım nokta kuEnimin ibanıma 100tl atın kişi başı demesiydi. 30 kişi 3000tl için tek tek aradığına değmez. Kendi ödemeliydi diyorum. Kuzenim adına utandımkınası kuaförü zartı zurtu bitti birde gelin hamamı mı çıktı..
hayır yani karşı tarafın ailesinin önünde banyo yapmanın nesi adet gelenek.
ha çok meraklıysa gelin hanım milletin önünde yıkanmaya kendi ödesin. sizin erkek tarafından böyle bir beklentiye girip birde utandım falan demeniz kadar manasız bir utanma görmedim.
damat taksici mi mühendis mi ben anlamadım
Ya da kese, masaj ek para isteyecekler.Yahu 100 TL çok ucuz değil.mi? 4000 TL'ye size kapatacaklar. Ya çok ufak ya çok mahalle arası. Büyükşehir değil zaten belli.
Benim için de anormal. Kendi eğlencenin külfetini kimseye yıkmam ben şahsen. Ama eldeki veriler arayıp iban atmak ve gelenden yemek istemek. Demek ki zaten "olgun" değil. Kendimi yetiştirmemiş, usül bilmeyen ya da yaşça toy biri. Buna göre normal dedim. Normali buysa şaşırılmaz yani. Beklenir bir hareket olur.yoo sert yazmak değildi amacım ama siz olayı çok masumlaştrmışsınız. ne bar heves etmiş belki diyerek. evlenecek olgunluğa gelmiş koca kadının çocukların pamuk şekerine heves edip başkasından istemesi gibi hamam ya da geçenlerde açılan konudaki gibi düğün yemeği parasını sırf heves ettiler ama paraları yok fakat hiçbir şeyden de eksik kalmıyor olmak için başkasına ödetmesini normalleştirmenize anlam veremedim açıkçası
Buda yeni model millete düğün yaptırma benimde bı tanıdığım gelin hamamı diye tutturup ücreti aynen böyle kişi sayısına bölüp herkese ödetti. Ben olsam gitmezdim 40 kişiyle gidip orda eylenemem. Bide üstüne para vercemKızlar başkasının adına utandım bugün.
Kuzenim yakın zamanda evlenecek. Bugün beni aradı abla dedi gelin hamamı yapacağım sende gel yengemle dedi. Dedim tamam gelirim. Ben gelin hamamı istedim erkek tarafı ödemek istemedi o yüzden herkes kendi ücretini kendi ödeyecek dedi şok oldum. Tamam neyse sorun yok geliriz dedim. Kişi başı 100tl ben sana iban atıyım paraları cumaya vermem lazım dedi. Aman allahım şok içindeyim. Çok kişi olsa belki tamam derim çok yüklenildi. Erkek tarafından 10kadın gelecekmiş kendileri ödeyecekmiş. Bizim taraftanda yaklaşık 25 kişi ama hadi fazla fazla sayalım 30 diyelim. Toplam 40 kişinin hamam ücreti 4000tl. Erkek tarafının ödemekten kaçındığı rakam. Yani tamam kına düğün yapacaklar gelin hamamıda ekstra olduğu için ödemek istememiş olabikirler anlayışla karşılıyorum. Ama bu durumda kuzenimlerin 30 kişilik 3000tl ücretini kendi ödemeleri uygun olmaz mıydı. Benlik problem yok çok bir para değil ancak 30 kişiyi tek tek arayıp ibanıma 100tl atın gwlecekseniz demek çok ayıp bence. Ben yerin dibine girdim onun yerine. Eğer durumun yoksa yapma gelin hamamıda. Ben mi yanlış düşünüyorum kızlar
Ha bide telefonu kapatırken şey dedi. Gelirken 1 çeşit pasta börek tarzı bişey yap getir. ???
Çok hamam kültürüm yok çünkü astım hastasıyım beni çok sıkıyor. Fiyatlarını bilmiyorum. Belki tanıdık falandırda öyle fiyat almış olabilirler emin değilimBenim kuzenlerimden biri de Demet Akalin'in sahne aldigi bir dugunle evlenip, guya cok varlikli aileye gelin gitmisti. Oglan muhendisti, anasi onemli bir kamu kurumunda yoneticiydi, babasi buyukelciydi vs anlatilanlara gore.
Oglan taksiciymis.
Hala dusunurum o düğünü nasil yaptılar diye.
Bu arada en son 5-6 sene once hamama gittigimde giris 150 lira idi. Gittiginiz hamam muhtemelen kalitesiz bir yer olabilir, hastalik kapma ihtimalinizi goz ardi etmeyin.
neden pekiTaksiciymis iste, bastan asagi tum aile hakkinda anlatilanlar yalanmis.
Ya olabiliyor böyle şeyler. Kız tarafını etkilemek için cahilce yalanlar atıyorlar sanki hiç ortaya çıkmayacak gibi.neden peki
kuzeniniz zengin miydi
niye oynamışlar o oyunu
neden peki
kuzeniniz zengin miydi
niye oynamışlar o oyunu
Hakketen yaa ne tuhaf istekler...bi de hamamda terli hanımlar içinde yemek yemek biraz mide bulandırıcı geliyor banaYa erkek tarafı diye neden sizin kese paranizi ödesin ki? Ne saçma istekler, arzular bunlar.
Ha, paranın sizden istenmezi ayrı saçmalık. O konuda diyecek lafım yok. Madem sadece en yakinlar çağırıyor, bu en yakinlar zaten en kötü gram altın takar, tanesi 1700den, her türlü kendini amorti ederdi yani.
Konuda kadının herkesten para istemesi saçma, sizin 'neden erkek tarafı odemedi' diye hamam paranızı erkek tarafından beklemeniz daha saçma.
Ben yerinizde olsam gitmezdim. Bu yaz gününde, vıcık vıcık hamamda teyzenin falan memelerini göreceksin, ne gerek var
(Çok defa,çok şehirde hamama gittim, sarkmis yaşlı kadın memesi görmediğim bir hamam bile olmadı)