- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
Ben daha yeni tanistigim kaynanamin niye g.tunu goreyim yaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha o konuda bir atılımı yok. İnşallah onuda bize kitlemeye çalışmaz. Paran yoksa yapmamak taraftarıyım. Davetliden para istemek çok komik ve rezil geliyor banaGelin hamamını damat niye ödesin tövbeler olsun bir de damat ödememiş dert yanılmış artııı gelenlerden istemek bir daha tövbeler olsun misafire bir çeşit de yiyecek ısmarlamak Allahıım bekarlığa veda partisi yaptı mı?
Amaç gösterişte herkes kendi parasıyla eğldnecekse nasıl gösteriş olsun. Aksine utanç verici bence para konularının bu kadar açık konuşulabilmesi tuhaf zaten.Annemin bir arkadaşı vardır o da aynen böyle maddi durumu çok iyi değil ama doğum gününde mekanda kutlama yapar parti ayarlar arkadaşlarından giriş ücret alır hahahahaha amaçları gösteriş
Ay ne biliyim yapıyolar hamam kapatıp yiyecek içecek falan götürüyolar. Ses sistemi falan bile oluyorMUŞ açıp göbek atıp yemek yeniyor. Bunu bi mekanda değilde evde BİLE yapılsa daha hoş olur. Çıplak üstümde bi peştemalle hem göbek atıp hem yemek yiyeceğim bide pasta poğaça yapıp götürecekmişim 40 kişiye, bide yetmedi giriş paramıda kendim vereceğim. Oda yetmedi erkek tarafı hiç tanımadığım kadınlarda olacak. Ben niye oramı buramı açıpta oynıyım. Ay bide astımım var benim. Hamamda daha önce max 10 15dk durabildim. Saatlerce oturup yemek yiyip göbek atabileceğimi hiç sanmıyorumGelin hamamı ne ya
Ben dugunumde yanimda kuafore gelin kuzenlerimin parasini bile odetmedim ne esime ne kuzenlerime millet nasi cakal yaKızlar başkasının adına utandım bugün.
Kuzenim yakın zamanda evlenecek. Bugün beni aradı abla dedi gelin hamamı yapacağım sende gel yengemle dedi. Dedim tamam gelirim. Ben gelin hamamı istedim erkek tarafı ödemek istemedi o yüzden herkes kendi ücretini kendi ödeyecek dedi şok oldum. Tamam neyse sorun yok geliriz dedim. Kişi başı 100tl ben sana iban atıyım paraları cumaya vermem lazım dedi. Aman allahım şok içindeyim. Çok kişi olsa belki tamam derim çok yüklenildi. Erkek tarafından 10kadın gelecekmiş kendileri ödeyecekmiş. Bizim taraftanda yaklaşık 25 kişi ama hadi fazla fazla sayalım 30 diyelim. Toplam 40 kişinin hamam ücreti 4000tl. Erkek tarafının ödemekten kaçındığı rakam. Yani tamam kına düğün yapacaklar gelin hamamıda ekstra olduğu için ödemek istememiş olabikirler anlayışla karşılıyorum. Ama bu durumda kuzenimlerin 30 kişilik 3000tl ücretini kendi ödemeleri uygun olmaz mıydı. Benlik problem yok çok bir para değil ancak 30 kişiyi tek tek arayıp ibanıma 100tl atın gwlecekseniz demek çok ayıp bence. Ben yerin dibine girdim onun yerine. Eğer durumun yoksa yapma gelin hamamıda. Ben mi yanlış düşünüyorum kızlar
Ha bide telefonu kapatırken şey dedi. Gelirken 1 çeşit pasta börek tarzı bişey yap getir. ???
Değil mi, hele bir evleneyim birkaç ay geçsin de öylesjsksjsBen daha yeni tanistigim kaynanamin niye g.tunu goreyim yaw
Yoksa yapmasın şart mıBelki ekstra harcayacak bir kuruşları dahi yok.
Sadece gelebilecek olanlarla yapıp içinde kalmasın istiyor. Siz niye başkası adına utanıyorsunuz ki? Yoksa yoktur, ne yapsın insanlar? Gel diye zorlamamış sonuçta heves etti belki.