• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenin gelin hamamı

Kuzen baştan aşağı saçmalamış. Erkek tarafı ödemiyor diye onları bana kötülese senin yapmak istediğin eğlencenin parasını niye onlar ödesin derim ben. Bekarlığa veda da yapılıyor oldu olacak onu da erkek tarafı ödesin sağımlık inek zaten bunlar 😂😂😂

Erkek tarafı vermiyor diye onları yeren davet ettiği kişilerin parasını kendisi de vermiyor ama hahahah. Hayatımda duyduğum en saçma insan kuzeniniz 😂

Gelin resmen kendini rezil etmiş. Erkek tarafı dedikodu toplamaya gelmiyorsa bişey bilmiyorum. Parayla milleti kendini eğlendirmeye çağırmak nedir yaa. Bence siz de 100 tl ile kendinize toka, çorap falan alın daha mantıklı harcamış olursunuz 😂 poğaça böreğinizle de kendinize sefa yaparsınız 😂

Gelin hamamını damat niye ödesin tövbeler olsun 🤣🤣bir de damat ödememiş dert yanılmış artııı gelenlerden istemek bir daha tövbeler olsun 🤣🤣misafire bir çeşit de yiyecek ısmarlamak Allahıım 🤣🤣bekarlığa veda partisi yaptı mı?🤣🤣
Yok daha o konuda bir atılımı yok. İnşallah onuda bize kitlemeye çalışmaz. Paran yoksa yapmamak taraftarıyım. Davetliden para istemek çok komik ve rezil geliyor bana

Annemin bir arkadaşı vardır o da aynen böyle maddi durumu çok iyi değil ama doğum gününde mekanda kutlama yapar parti ayarlar arkadaşlarından giriş ücret alır hahahahaha :KK70: amaçları gösteriş
Amaç gösterişte herkes kendi parasıyla eğldnecekse nasıl gösteriş olsun. Aksine utanç verici bence🤦🏻‍♀️ para konularının bu kadar açık konuşulabilmesi tuhaf zaten.

-Beb doğum günü/ bekarlığa veda/ hamam yapcam.
-Eeee
-paranıda al gel

Bu çok rezil bi muhabbet ya

Gelin hamamı ne ya 🙄
Ay ne biliyim yapıyolar hamam kapatıp yiyecek içecek falan götürüyolar. Ses sistemi falan bile oluyorMUŞ açıp göbek atıp yemek yeniyor. Bunu bi mekanda değilde evde BİLE yapılsa daha hoş olur. Çıplak üstümde bi peştemalle hem göbek atıp hem yemek yiyeceğim bide pasta poğaça yapıp götürecekmişim 40 kişiye, bide yetmedi giriş paramıda kendim vereceğim. Oda yetmedi erkek tarafı hiç tanımadığım kadınlarda olacak. Ben niye oramı buramı açıpta oynıyım. Ay bide astımım var benim. Hamamda daha önce max 10 15dk durabildim. Saatlerce oturup yemek yiyip göbek atabileceğimi hiç sanmıyorum🤦🏻‍♀️

Kızlar başkasının adına utandım bugün.
Kuzenim yakın zamanda evlenecek. Bugün beni aradı abla dedi gelin hamamı yapacağım sende gel yengemle dedi. Dedim tamam gelirim. Ben gelin hamamı istedim erkek tarafı ödemek istemedi o yüzden herkes kendi ücretini kendi ödeyecek dedi şok oldum. Tamam neyse sorun yok geliriz dedim. Kişi başı 100tl ben sana iban atıyım paraları cumaya vermem lazım dedi. Aman allahım şok içindeyim. Çok kişi olsa belki tamam derim çok yüklenildi. Erkek tarafından 10kadın gelecekmiş kendileri ödeyecekmiş. Bizim taraftanda yaklaşık 25 kişi ama hadi fazla fazla sayalım 30 diyelim. Toplam 40 kişinin hamam ücreti 4000tl. Erkek tarafının ödemekten kaçındığı rakam. Yani tamam kına düğün yapacaklar gelin hamamıda ekstra olduğu için ödemek istememiş olabikirler anlayışla karşılıyorum. Ama bu durumda kuzenimlerin 30 kişilik 3000tl ücretini kendi ödemeleri uygun olmaz mıydı. Benlik problem yok çok bir para değil ancak 30 kişiyi tek tek arayıp ibanıma 100tl atın gwlecekseniz demek çok ayıp bence. Ben yerin dibine girdim onun yerine. Eğer durumun yoksa yapma gelin hamamıda. Ben mi yanlış düşünüyorum kızlar

Ha bide telefonu kapatırken şey dedi. Gelirken 1 çeşit pasta börek tarzı bişey yap getir. ???
Ben dugunumde yanimda kuafore gelin kuzenlerimin parasini bile odetmedim ne esime ne kuzenlerime millet nasi cakal ya😁

Yav herkes kendi ödeyecek gelmek istersen diye sorabilirsin ama ibana at börek yap falan demek bence aşırı saçma.
Gideceğin yerle konuşursun girişte herkes öder kendi, ee bir zahmet böreğini coregini de kendin yap.
Biz de çok paramız yoktu esimin arkadaşlarının hepsi yaptı benimde yapmam gerek diye nisan sonrası yemeğe gittik. Biz çok bir şey istemedik zaten onlar da oradan anlamış olacak ki hesaba yardım ettiler.
Etmeseler de biz hazirlikliydik ama bunlar gönül işi insanları zorlar gibi iban falan vermek....

• Beğen
Reactions: Gif
Deli mi dürttü bu sıcakta ne hamamı? Düşüncesi bile kötü, kalbim sıkıştı agshsh. Ayranı yok içmeye, tahterevanla gider s.çmaya. Paran yoksa milletten 100’er lira dileneceğine şerefinle hamamdan da eksik kalıver. Bu tipler de yeni türedi. Milleti davet edip edip kendilerine düğün dernek yaptırıyorlar. 🥲

5sene önce kuzenim aynı mantıkla yapmştı 40liraydı kişi başı... amcamn durumu iyiydi ödeyebilirdi ama bizden istemişlerdi gitmiştik ama söylenmiştik hatrlıyorum. Gelin hamamlarında mantık buna döndü artk malesef.

Bazı insanlar, gerçekten iyice saçmalamaya başladı.
Ayranı yok içmeye, tahtırevanla gider...
"Benim gelin hamamıma katılmaya hak kazanmak istiyorsan, ibanıma 100 TL at." der gibi, insanlardan para istemek ne demek, utanmadan bir de pasta börek yap demiş.
Pes! :işsiz:

Belki hamamın ücreti daha fazladır kendi karşılamak istemiş aşmış kalanını sizden istemiştir🤷 ben gitmezdim normalde içinde kalmasın diye düşünürdüm ama bu devirde bu pahalılıkta bir zahmet içinde kalsın

Back
X