• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle ilişkimiz ve olanlar

Sacmalamis o kisiler , bilir diil bilmeyen kisiler tovbe est
Aslında saçma değil. Medeni ve mal hukukuna göre Kardeş yarısoydur çocuk alt soy mesela.

Bu nedenle kuzen 2. Sıraya değil 4. Sıraya düşer.

Nikahta düşer. Etik mi değil konusu ise kişiden kişiye örfe töreye göre değişir.

Şimdi 3 aylık olmuştur sevgilin bu duruma ne cvp verdi olumlu ise
bir an önce söyleyin ailenize

Naptın çocuğu söyledin mi sevgiline ve ailelere diyecek misin? Dedin mi?
korkuyorum demişsin niye korkasın o işi yaparken ikinizde düşünecektiniz sonunu

Başka erkekten bana ne, sen her önüne gelenle sevgili mi oluyorsun?
Bu ne saygısızca bir yorum. Bundan bunu mu anladınız? Öz amcasının oğluyla sevgili olan birinden de böyle bir yorum beklenirdi zaten. Daha da yazmıyorum size, değmezsiniz.

Sevgili kardeşlerim, ablalarım; bazılarınıza yanlış gelecek ama benim kuzenimle ilişkim var ve şu anda durumlar çok sıkıntılı.

Kendisi amcamın oğlu, öyle uzak falan da büyümedik küçüklükten beri hep çok yakındık ve yaklaşık 1.5 senedir de flört ve sevgililik var. Tabii kimsenin haberi yok halam hariç, çünkü biliyoruz ki sülalede hiç hoş karşılanmayacak. Asıl sorun şu ki ben şu anda hamileyim yaklaşık 2.5 ay olacak ve bunu henüz kimseye söyleyemedim, sevgilime dâhi. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne olacak bu hâl böyle?:KK43:
2,5 ay sonra her şey meydana çıkar çok da şey yapma

Valla sizin adınıza üzüldüm. Daha ailelere seviyorum diyemeden hamileyim diyeceksiniz. Ama olan olmuş yapacak birşey yok. Baba adayı kuzeninize ve halaya hemen söyleyeceksiniz. O da aile büyükleriyle konuşacak yıldırım nikahıyla evlenecek ailenizin gönlünü almayı bir sonraki adıma bırakacaksınız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Kuzeninizi daha zor günler bekliyor. Hamilesiniz diye size fazla yükleyemeyecekler onun yerine hamile bırakana döneceklerdir. Allah kolaylık versin.

Amca oğluna o gözle bakan ve ondan hamile kalan bir kişi olarak insanlara karşı güvenimi sarstınız. Toplumu yozlaşmış hale getirmek bu kadar kolay. Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda bundan sonra. Ama lütfen doğuracağınız o çocuğu düzgün yetiştirin de kime ne gözle bakacağını bilsin. Kırıcı olmayayım diyerek nice sözler yutuyorum.Fake olmanızı umuyorum.

Back