• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle ilişkimiz ve olanlar

ne salak salak sorular bunlar ya ssjsjjs. ne oluyor böyle troll konular açınca eğleniyor musun? yaş kaç annem 15 filan mı? biraz daha kitap okuyup daha fantastik konular açabilirsin inanıyorum yaparsın sen. ama artık uyu tamam mı liselim geç oldu bak.

ya kızlar yeni üye, geldiği gibi bu iğrenç soruyu açmış troll besbelli. boşuna değerli vaktimizi harcamayalım. okudum, cevap yazdım hayatımın en saçma 2 dakikasıydı. beslemeyelim, gider mutlaka.

Daha önce kuzeniyle evlenenleri duydum. Ama hepsi farklı şehirlerde yaşayıp büyüdükleri zaman yakınlık kurmuşlardı. Birinin ailesinde resmen infial yaşandı, evli olmalarına rağmen aile içi küslükler var hala. Diğerinin ailesi çok sevindi, karşılıklı çalgılı çengili oynayarak düğün yaptılar. Ama ikisinin ki de resmiyete binene kadar duygusal boyutta arkadaşlıklardı, biz öyle biliyoruz en azından.

Ama siz bir kaç level atlamışsınız, hamilelik duyulunca ailelerin tepkisi daha ağır olabilir. Aile yapınızı siz daha iyi bilirsiniz. En azından size yardım edebilecek birilerine anlatsaydınız, belki hamileliğiniz ilerlemeden daha makul bir çare bulunabilirdi. Sonrasında evlenmek istediğinizi açıklardınız. Daha yumuşak bir geçiş olurdu.

Kuzeniniz olayı kesinlikle bilmeli, sizinle evlenmeyi düşünüyor mu? Yoksa ergenlik hormonları yüzünden mi iletişimde kaldı?
Bir doktora görünün kesinlikle, gerçekleri öğrenince ona göre kararlar alın.

Olaya bakış açım; 21 yaşında ki bir genç kız olarak yazık etmişsin kendine.

Kuzenle olmasında problem yok, nikah düşüyor sonuçta evlenebilirsiniz sakıncası yok. Ancak yazık günah değil mi size , bebeğe neden kendinizi bu durumlara sokarsınız ki.. Seviyorsanız ciddiyseniz evlenir öyle yapcağınızı yaparsınız bu acele ne bilmiyorum.. Bir an önce önce sevgiliniz sonra ailenizle konuşmalısınız.

Sevgili kardeşlerim, ablalarım; bazılarınıza yanlış gelecek ama benim kuzenimle ilişkim var ve şu anda durumlar çok sıkıntılı.

Kendisi amcamın oğlu, öyle uzak falan da büyümedik küçüklükten beri hep çok yakındık ve yaklaşık 1.5 senedir de flört ve sevgililik var. Tabii kimsenin haberi yok halam hariç, çünkü biliyoruz ki sülalede hiç hoş karşılanmayacak. Asıl sorun şu ki ben şu anda hamileyim yaklaşık 2.5 ay olacak ve bunu henüz kimseye söyleyemedim, sevgilime dâhi. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne olacak bu hâl böyle?:KK43:

dayınla evlenip napcan diye bir karikatur vardı aklıma o geldi, kuzen bildiğin kardeştir ya, kardeş yani.
neler yaşıyorsunuz böyle kuzenden hamile kalmak nedir, kuzen ya kuzen. babanın kardeşinin oğlu. çocukların sakat doğar diye de mi korkmuyorsun, game of thrones gibi nedir arkadaş bu.

Konuya inanmadım. Ama şunları yazmak isterim.
Kanunen de dinen de kuzenle evlilik mümkündür, artık şunu bir kabul etmeli.
Dini açıdan yasak değildir ama yine de tavsiye edilmez. Gerek sağlık sorunları gerek insani ilişkilerde çıkabilecek sorunlardan dolayı helal olmasına rağmen yabancı ile evlenmek daha evladır.
Ve siz iç içe büyümüşsünüz, yıllardır görmedim deseniz bile bir nebze anlayacağım (yoo hayır anlayamam).
Amca çocukları gen olarak da kardeşe en benzer olanları.. Çok berbat bir ilişki.
Hamilelik bir de.....
Konuya inanmadığım için hamileliğe yorumum yok. İnansaydım "napalım git doğur seyret cümbüşü" diyecektim. Ama demiyorum😄

Çok kötüsünüz gerçekten, hakaretler ediyorsunuz bir de. Sevmek suç mu, oldu bir kere ne yapayım?.. Gerçekten kadının kadından başka düşmanı yokmus bunu anladım.

Sevgili kardeşlerim, ablalarım; bazılarınıza yanlış gelecek ama benim kuzenimle ilişkim var ve şu anda durumlar çok sıkıntılı.

Kendisi amcamın oğlu, öyle uzak falan da büyümedik küçüklükten beri hep çok yakındık ve yaklaşık 1.5 senedir de flört ve sevgililik var. Tabii kimsenin haberi yok halam hariç, çünkü biliyoruz ki sülalede hiç hoş karşılanmayacak. Asıl sorun şu ki ben şu anda hamileyim yaklaşık 2.5 ay olacak ve bunu henüz kimseye söyleyemedim, sevgilime dâhi. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne olacak bu hâl böyle?:KK43:
Hadddiii buyur burdan yak. Ben ban kapısından yeni çıktım. Söz arkadaşların....:KK31:

🤷🏻‍♀️🤦🏼‍♀️🙄🤮😮😐

Çok kötüsünüz gerçekten, hakaretler ediyorsunuz bir de. Sevmek suç mu, oldu bir kere ne yapayım?.. Gerçekten kadının kadından başka düşmanı yokmus bunu anladım.
Peki şu an ne durumdasınız paylaşınız mı erkek arkadaşına hamile olduğunuz konusunu. Aileler durumları biliyor mu.?

Hayır şu saatten sonra yapılacak iş nikah kıymak.

Akrabalık derecelerine sizin mesajınız vasıtasıyla bir açıklık getireyim. Kuzen birinci derece akraba değildir.

1.derece: anne,baba, çocuk
2.derece: kardeş, dede, nine
3.derece:teyze, amca, hala, dayı, yeğen
4.derece kuzen

3. dereceye kadar akrabalarınızla kanunen evlenemezsiniz ama kuzen 4. Derece olduğu için evlenilmesinde kanunen bir kısıt yoktur. Çocuklarda engelli olma riski tabi ki var.

Konuya inanmadım...

Kardes nasil ikinci derece olabilir yahu 😲

Kusura bakmayın ama midem bulandı. Amca oğlu bu ya, bildiğin kardeş gibi. Aynı soyadı taşıyorsun, aynı soydan geliyorsun. Dünyada başka erkek mi kalmadı da gittin amcanın oğlunla sevgili olup ondan hamile kaldın..
Başka erkekten bana ne, sen her önüne gelenle sevgili mi oluyorsun?
Amcaoğlu genleri hem de, kardeşle hemen hemen aynı🙄 eğer sahte konu değilse o bebekte bir çok sorun çıkmasi muhtemel.Madem aileler duysa ilişkinize bile çok karşı çıkar,nasıl hamile kalabiliyorsunuz bana çok inandırıcı gelmedi açıkçası?Yoksa tecavüze uğradiniz da kendinize itiraf etmekten,burda anlatmaktan mi çekiniyorsunuz?Aile içi taciz malesef çok arttı tehdit vs ile bunu aşka mı çevirdiniz diye düşünmedim değil???
Hayır öyle bir durum yok, birbirimizi seviyoruz. Hamile olduğumu da söyledim kendisine ancak ailelere söyleyemedik halen.
Daha önce kuzeniyle evlenenleri duydum. Ama hepsi farklı şehirlerde yaşayıp büyüdükleri zaman yakınlık kurmuşlardı. Birinin ailesinde resmen infial yaşandı, evli olmalarına rağmen aile içi küslükler var hala. Diğerinin ailesi çok sevindi, karşılıklı çalgılı çengili oynayarak düğün yaptılar. Ama ikisinin ki de resmiyete binene kadar duygusal boyutta arkadaşlıklardı, biz öyle biliyoruz en azından.

Ama siz bir kaç level atlamışsınız, hamilelik duyulunca ailelerin tepkisi daha ağır olabilir. Aile yapınızı siz daha iyi bilirsiniz. En azından size yardım edebilecek birilerine anlatsaydınız, belki hamileliğiniz ilerlemeden daha makul bir çare bulunabilirdi. Sonrasında evlenmek istediğinizi açıklardınız. Daha yumuşak bir geçiş olurdu.

Kuzeniniz olayı kesinlikle bilmeli, sizinle evlenmeyi düşünüyor mu? Yoksa ergenlik hormonları yüzünden mi iletişimde kaldı?
Bir doktora görünün kesinlikle, gerçekleri öğrenince ona göre kararlar alın.

Olaya bakış açım; 21 yaşında ki bir genç kız olarak yazık etmişsin kendine.
Hamile olduğumu söyledim sevgilime ama halen ailelere söyleyemedik. 😞
Erkeklere kitlik mi geldi kuzeninle iliski yasiyorsun. Kuzen kardestir kardesssss!!!
?

Peki şu an ne durumdasınız paylaşınız mı erkek arkadaşına hamile olduğunuz konusunu. Aileler durumları biliyor mu.?

Hayır şu saatten sonra yapılacak iş nikah kıymak.
Evet sevgilime söyledim ama halen ailelere söyleyemedik, doğrudan söylemek yerine aracı birisinin söylemesi gerektiğini düşünüyoruz çünkü korkuyoruz halen 😞

Evet sevgilime söyledim ama halen ailelere söyleyemedik, doğrudan söylemek yerine aracı birisinin söylemesi gerektiğini düşünüyoruz çünkü korkuyoruz halen 😞
O zaman bir büyüğünüzle konuşun o anlatsın durumu. Ve korkmayın illa ki kabullenecekler. Nikahı kıyar çekirdek ailenize odaklanırsınız ama geçktirmeyin neticede çocuk karnınızda büyüyor

Back