Neden kuzeninize yani bebeğin babasına söylemediniZzSevgili kardeşlerim, ablalarım; bazılarınıza yanlış gelecek ama benim kuzenimle ilişkim var ve şu anda durumlar çok sıkıntılı.
Kendisi amcamın oğlu, öyle uzak falan da büyümedik küçüklükten beri hep çok yakındık ve yaklaşık 1.5 senedir de flört ve sevgililik var. Tabii kimsenin haberi yok halam hariç, çünkü biliyoruz ki sülalede hiç hoş karşılanmayacak. Asıl sorun şu ki ben şu anda hamileyim yaklaşık 2.5 ay olacak ve bunu henüz kimseye söyleyemedim, sevgilime dâhi. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne olacak bu hâl böyle?
Bilmiyorum, korkuyorum sanırımNeden kuzeninize yani bebeğin babasına söylemediniZz
Ne yapalım yani gönül bu...Ne kafalar yaşıyorsunuz ya.. Kardeş gibi yakın büyüyen kuzenler de aynı evde, odada yalnız kalamayacak mı? Bir de çocuk yapıyorsunuz kuzeninizden.. Vay bee ne hayatlar ne hayatlar..
Nasıl söyleyeceğimi, ne tepki vereceğini bilemiyorum. Biraz da korkuyorum açıkçası.Keşke sevmeyle kalsaydiniz Aileler hayal kırıklığı yasiyacak. Ama bir an önce söylemeniz gerekiyor babasına.
Evet...Kuzeninizden hamile mi kaldınız
Orası öyle ama bilmiyorum.Nereye kadar devam edecek ki bu? mecbur ailenize söylemeniz lazım. En başta sevgilinize
Kaçmayı falan düşünmüyorum ama yine de korkularım çok fazla.kimseyi kinamiyorum ama çok üzülüyorum bu durumlaraAglayasim geliyor valla bazen. Benimde oğlum var şimdi hamileyim. Çocuk yetiştirmek çok zor. Hangi aile isterki evladı evlenmeden hamile kalsın veya hamile biraksin, kız kacirsin vs. çok üzüldüm vallahi. Sanki başıma gelms gibi
Sizsiniz iğrenç...Bir akrabalık ilişkilerinin daha ne kadar igrenclesebilirin konusu ...
Sevdim sadece... 21 yaşındayımHey Allahım. Tatlım ne dememizi bekliyorsun neden böyle Bi hata yaptın ki aileni nasıl hiçe saydın yaşın kaç mesela
Bilmiyorum, 21 yaşındayımBiraz mı sıkıntılı durumunuz? Ne zamana söylemeyi düşünüyorsunuz ilişkinizi? Siz kaç yaşındasınız bu arada?
Öyle bir korkum var evet, ama kime nasıl anlatabilirim ki?yok artık. amca oğlu bide çok yakın akraba olsuğu için bebekle alakalı ciddi sıkıntılar olabilir mutlaka bir doktora görünün mutlaka ama.. hemnde aile bireylerine söylenmesi gerektiğini düşünüyorum çok karmaşık bir ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?