• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle ilişkimiz ve olanlar

shngul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
14
-23
1
25
Sevgili kardeşlerim, ablalarım; bazılarınıza yanlış gelecek ama benim kuzenimle ilişkim var ve şu anda durumlar çok sıkıntılı.

Kendisi amcamın oğlu, öyle uzak falan da büyümedik küçüklükten beri hep çok yakındık ve yaklaşık 1.5 senedir de flört ve sevgililik var. Tabii kimsenin haberi yok halam hariç, çünkü biliyoruz ki sülalede hiç hoş karşılanmayacak. Asıl sorun şu ki ben şu anda hamileyim yaklaşık 2.5 ay olacak ve bunu henüz kimseye söyleyemedim, sevgilime dâhi. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne olacak bu hâl böyle?:KK43:

Sevgili kardeşlerim, ablalarım; bazılarınıza yanlış gelecek ama benim kuzenimle ilişkim var ve şu anda durumlar çok sıkıntılı.

Kendisi amcamın oğlu, öyle uzak falan da büyümedik küçüklükten beri hep çok yakındık ve yaklaşık 1.5 senedir de flört ve sevgililik var. Tabii kimsenin haberi yok halam hariç, çünkü biliyoruz ki sülalede hiç hoş karşılanmayacak. Asıl sorun şu ki ben şu anda hamileyim yaklaşık 2.5 ay olacak ve bunu henüz kimseye söyleyemedim, sevgilime dâhi. Ne yapacağım bilmiyorum. Ne olacak bu hâl böyle?:KK43:
Neden kuzeninize yani bebeğin babasına söylemediniZz

kimseyi kinamiyorum ama çok üzülüyorum bu durumlara 😭Aglayasim geliyor valla bazen. Benimde oğlum var şimdi hamileyim. Çocuk yetiştirmek çok zor. Hangi aile isterki evladı evlenmeden hamile kalsın veya hamile biraksin, kız kacirsin vs. ☹️çok üzüldüm vallahi. Sanki başıma gelms gibi

Hey Allahım. Tatlım ne dememizi bekliyorsun neden böyle Bi hata yaptın ki aileni nasıl hiçe saydın yaşın kaç mesela

Biraz mı sıkıntılı durumunuz? Ne zamana söylemeyi düşünüyorsunuz ilişkinizi? Siz kaç yaşındasınız bu arada?

yok artık. amca oğlu bide çok yakın akraba olsuğu için bebekle alakalı ciddi sıkıntılar olabilir mutlaka bir doktora görünün mutlaka ama.. hemnde aile bireylerine söylenmesi gerektiğini düşünüyorum çok karmaşık bir ilişki

Neden kuzeninize yani bebeğin babasına söylemediniZz
Bilmiyorum, korkuyorum sanırım :KK43:
Ne kafalar yaşıyorsunuz ya.. Kardeş gibi yakın büyüyen kuzenler de aynı evde, odada yalnız kalamayacak mı? Bir de çocuk yapıyorsunuz kuzeninizden.. Vay bee ne hayatlar ne hayatlar..
Ne yapalım yani gönül bu...
🤦Keşke sevmeyle kalsaydiniz ☹️Aileler hayal kırıklığı yasiyacak. 😶Ama bir an önce söylemeniz gerekiyor babasına.
Nasıl söyleyeceğimi, ne tepki vereceğini bilemiyorum. Biraz da korkuyorum açıkçası.
Kuzeninizden hamile mi kaldınız 😳😳
Evet...
Nereye kadar devam edecek ki bu? mecbur ailenize söylemeniz lazım. En başta sevgilinize
Orası öyle ama bilmiyorum.
kimseyi kinamiyorum ama çok üzülüyorum bu durumlara 😭Aglayasim geliyor valla bazen. Benimde oğlum var şimdi hamileyim. Çocuk yetiştirmek çok zor. Hangi aile isterki evladı evlenmeden hamile kalsın veya hamile biraksin, kız kacirsin vs. ☹️çok üzüldüm vallahi. Sanki başıma gelms gibi
Kaçmayı falan düşünmüyorum ama yine de korkularım çok fazla.
Bir akrabalık ilişkilerinin daha ne kadar igrenclesebilirin konusu ...
Sizsiniz iğrenç...
Hey Allahım. Tatlım ne dememizi bekliyorsun neden böyle Bi hata yaptın ki aileni nasıl hiçe saydın yaşın kaç mesela
Sevdim sadece... 21 yaşındayım
Biraz mı sıkıntılı durumunuz? Ne zamana söylemeyi düşünüyorsunuz ilişkinizi? Siz kaç yaşındasınız bu arada?
Bilmiyorum, 21 yaşındayım
yok artık. amca oğlu bide çok yakın akraba olsuğu için bebekle alakalı ciddi sıkıntılar olabilir mutlaka bir doktora görünün mutlaka ama.. hemnde aile bireylerine söylenmesi gerektiğini düşünüyorum çok karmaşık bir ilişki
Öyle bir korkum var evet, ama kime nasıl anlatabilirim ki?

Bir de arsız arsız gönül bu demişsin.. Kuzen bu kuzen. Kafanız iyi mi anlamadım ki? Bakın anneniz ya da babanız onun annesiyle ya da babasıyla beraber aynı evin içinde büyümüşler. Siz aynı ailedensiniz. Nasıl çarpık ilişkiler doğurduğunuzu farkında mısınız ya? İleride çocuğunuz doğsa, onu kendi kuzeniyle aynı odaya koyarken düşünecek zihniyetlersiniz siz. Böyle zihniyetlere türkiye’de ihtiyaç yok zira yeterince var. Allah aşkına işinize bakın ya tek kelimeyle iğrençsiniz midem bulandı.

Back