Ben aday başıyım ona gore25 ve 27 arasında 2 yaş fark var. O nasıl bir yaş acaba
umutsuzvaka01 vaaar, @rosseyy vaaar, üç satırlık başlık atan üye vaaar. bikaç kişi daha vardı aklıma gelmedi şimdi isimleri, gelirse yazarım burdan bulursunuz çok rahat
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzenimin oğlu evlenecek kız arıyor
- Konu Sahibi Karmagul
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?En cokta bennumutsuzvaka01 @VanessaRinki @zorunlualann @Rainyy bunlar evlenmek isteyen kk üyeleri
aaa bulmuşsun konuyuu.rakiplerin de var ama bakEn cokta benn
Tinder ve nezih mi nezih anlayisini meraaak ettim
ben oradan tanıştım, 5 yıldır beraberiz
Ben esimle 2005(19) yılında nette tanıştık ,tanışma sitesi değildi evliyiz bir çocuğumiz var şükür mutluyuz. Ama diyorum iyi cesare etmişim cokta safcaydim iyi ki başıma bir iş gelmedi. Yalniz şimdi kimseye önermem herkes ben gibi şanslı çıkmayabilirGerçekten mi internetten bulduğu kişiye güvenip evlenecekse inşallah mutlu olur. İnternetten tanışma sitelerinden birini bulup bir ömür ilişkisi sürmüş biri var mı çok merak ediyorum.
o da kim?Hayret ‘kız isteme’ sayfasında açılmamış konu selametlik rumeysa buldu mu acaba aradığını
Geçenlerde bir erkek bu kullanıcı adıyla evlenmek istiyorum diye konu açmıştı kız isteme sayfasında onu hatırlattı bana :)o da kim?
henüz sitede evlendiremediğimiz kızlar var senle mi uğraşacağız deseydiniz.umutsuz var zorunlualan var aysel varGeçenlerde bir erkek bu kullanıcı adıyla evlenmek istiyorum diye konu açmıştı kız isteme sayfasında onu hatırlattı bana :)
Tam yerini bulmuştu oysahenüz sitede evlendiremediğimiz kızlar var senle mi uğraşacağız deseydiniz.umutsuz var zorunlualan var aysel var
Bir tane evlenme sitesi var. Amacı sadece evlenmek olanlar para ile üye oluyor. Üyeliği de öyle 100-200 tl değil 3-4 bin tl. Ben olmuştum Kanyon avm orda ofisleri var. 70-80 soruluk teste tabii tutuyorlar. Kriterlerine göre 3 aday hakkın var. Bana bir tane kimya mühendisi, bir tane de reklam ajansı sahibi talip olmuştu. Buluştum ama ikisinden de elektrik alamadım.
Sitenin adını hatırlamıyorum. Hala kullanımda mıdır bilmiyorum. Araştırın isterseniz.
Sitenin adını hatırlamıyorum. Hala kullanımda mıdır bilmiyorum. Araştırın isterseniz.
Yani? Bu nezih oldugu anlamina gelmezben oradan tanıştım, 5 yıldır beraberiz
Ayyy. Etraf dolandırıcı kaynıyor. Millet birilerini sömürmek için aç kurt gibi bekliyor internetlerde. Azıcık aklı varsa çocuğun internet işine girmez aslaMerhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Kendi eşini seçemeyen biri evlilik yapma ehliyetine sahip değildir bence.Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Boyle bir site daha dikkate alinir bence.. kimse ciddi olmayacagi seye para yatirmaz.. tabii kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantigi yoksa..Bir tane evlenme sitesi var. Amacı sadece evlenmek olanlar para ile üye oluyor. Üyeliği de öyle 100-200 tl değil 3-4 bin tl. Ben olmuştum Kanyon avm orda ofisleri var. 70-80 soruluk teste tabii tutuyorlar. Kriterlerine göre 3 aday hakkın var. Bana bir tane kimya mühendisi, bir tane de reklam ajansı sahibi talip olmuştu. Buluştum ama ikisinden de elektrik alamadım.
Bana hep sey geliyor.. bu niyetle yola cikinca sabki hep birseyler yanlis olacak gibi halbuki gerekte yok yanlis gitmeyebilir
Çok dalga geçilmiş ama daha önce KK üzerinden bir üyenin, KK üzerinden tanıştığı bir başka üyenin abisi/kardeşi ile evlendiği hatırlıyorum.
Bu zamanda bende bir çok insanın çevre ve sosyal alan kısıtlılığı nedeni ile yalnızlık çektiğine şahit oldum.
Ama yine bu zamanda internet ortamı bu tarz şeyler için çok büyük risk taşıyor..
Çevrenizde tanıdığınız insanlarla tanıştırmanız daha doğru olur bence..
Bu zamanda bende bir çok insanın çevre ve sosyal alan kısıtlılığı nedeni ile yalnızlık çektiğine şahit oldum.
Ama yine bu zamanda internet ortamı bu tarz şeyler için çok büyük risk taşıyor..
Çevrenizde tanıdığınız insanlarla tanıştırmanız daha doğru olur bence..
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.