• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin oğlu evlenecek kız arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten mi 😨 internetten bulduğu kişiye güvenip evlenecekse inşallah mutlu olur. İnternetten tanışma sitelerinden birini bulup bir ömür ilişkisi sürmüş biri var mı çok merak ediyorum.
Ben esimle 2005(19) yılında nette tanıştık ,tanışma sitesi değildi evliyiz bir çocuğumiz var şükür mutluyuz. Ama diyorum iyi cesare etmişim cokta safcaydim iyi ki başıma bir iş gelmedi. Yalniz şimdi kimseye önermem herkes ben gibi şanslı çıkmayabilir 😄😄

Hayret ‘kız isteme’ sayfasında açılmamış konu 😂 selametlik rumeysa buldu mu acaba aradığını

Bir tane evlenme sitesi var. Amacı sadece evlenmek olanlar para ile üye oluyor. Üyeliği de öyle 100-200 tl değil 3-4 bin tl. Ben olmuştum 🙈 Kanyon avm orda ofisleri var. 70-80 soruluk teste tabii tutuyorlar. Kriterlerine göre 3 aday hakkın var. Bana bir tane kimya mühendisi, bir tane de reklam ajansı sahibi talip olmuştu. Buluştum ama ikisinden de elektrik alamadım.
Sitenin adını hatırlamıyorum. Hala kullanımda mıdır bilmiyorum. Araştırın isterseniz.

bu soru çevre edinmek için ne yapabilir olsa daha mantıklı olurdu.
hem kendisine iyi gelir. buna odaklanın siz

Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Ayyy. Etraf dolandırıcı kaynıyor. Millet birilerini sömürmek için aç kurt gibi bekliyor internetlerde. Azıcık aklı varsa çocuğun internet işine girmez asla

Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Kendi eşini seçemeyen biri evlilik yapma ehliyetine sahip değildir bence.

Bir tane evlenme sitesi var. Amacı sadece evlenmek olanlar para ile üye oluyor. Üyeliği de öyle 100-200 tl değil 3-4 bin tl. Ben olmuştum 🙈 Kanyon avm orda ofisleri var. 70-80 soruluk teste tabii tutuyorlar. Kriterlerine göre 3 aday hakkın var. Bana bir tane kimya mühendisi, bir tane de reklam ajansı sahibi talip olmuştu. Buluştum ama ikisinden de elektrik alamadım.
Sitenin adını hatırlamıyorum. Hala kullanımda mıdır bilmiyorum. Araştırın isterseniz.
Boyle bir site daha dikkate alinir bence.. kimse ciddi olmayacagi seye para yatirmaz.. tabii kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantigi yoksa..

Bana hep sey geliyor.. bu niyetle yola cikinca sabki hep birseyler yanlis olacak gibi😐 halbuki gerekte yok yanlis gitmeyebilir

Çok dalga geçilmiş ama daha önce KK üzerinden bir üyenin, KK üzerinden tanıştığı bir başka üyenin abisi/kardeşi ile evlendiği hatırlıyorum.
Bu zamanda bende bir çok insanın çevre ve sosyal alan kısıtlılığı nedeni ile yalnızlık çektiğine şahit oldum.
Ama yine bu zamanda internet ortamı bu tarz şeyler için çok büyük risk taşıyor..
Çevrenizde tanıdığınız insanlarla tanıştırmanız daha doğru olur bence..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X