• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin oğlu evlenecek kız arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
25 yaşinda bu ne yokluk derdi anlamadim. Nasibini beklesin.

Bir kere denedim. Çocuk fotoları görünce (filtreli olduğu için sanırım) "doğal ortamında görmek lazim" dedi 😂 normalde gülerdim ama kız da yanımdaydı ve çok bozuldu,ayrıca da üzüldü. Ben de bıraktım bu işleri:)
Ya soyle bisey yapsan, butun kizlari erkekleri toplayip yemege gidin mesela, sen kimseye araci olma, isteyen kendi isini kendi halletsin hoslanirsa, of yaslandikca icimde ki copcatan teyze cikiyo alttan alttan, illa everecem onlari 🤣

O tarz sitelere güven olmuyor evli çıkabiliyorlar ya da maddi/manevi kullanma peşinde olabiliyorlar bir arkadaşım o tarz bi arkadaşlık sitesinden bi kadınla tanıştı ama kadın evli 2 çocuk annesi çıktı, arkadaşımıda 5.000 tl’ye yakın yoldu. İlgi alanları nelerdir, spor mu müzik mi resim mi bu tarz faaliyetlerin kursları,etkinlikleri ya da instagramda falan grupları,forumları oluyor oralara katılırsa kendiyle ortak zevklere sahip insanlarla tanışma şansı olur.

bekar kızlarımız
konu sahıbı sıze seslenıyor :D
alemsınız ya
ınsanlar bırlıkte buyudugune guvenemıyor ınternetden falan...
lutfen. lutfen.

Ben sitelere karşı degilim ya. Keske düzgün arkadaşlık siteleri olsa, amacına uygun kullanılan.
Benim çevremde o kadar çok kiz var ki, hepsi iyi eğitimli, düzgün kızlar. Ama iş ev ,iş ev, kimseyi bulamıyorlar. Aralarında yalnızlıktan düz duvara tırmanacak olan da çok, bir yuva kurma umudu olan da.
Ama tanisamiyorlar.
Aynı şekilde erkek arkadaşlarım var, biri mesela dans kursuna , dil kursuna vs gider hep, asıl amacı bu bahaneyle birini bulmak :) çocuğun İstanbul'un göbeğinde manzarali evi var, arabası var, mesleği gereği ülke ülke gezen biri. Çok da efendi bir çocuk. Ama yani yok, bulamıyor kimseyi. Bunun gibi erkek arkadaslarim da çok , gerçekten tek niyeti kendini sevecek insan bulup evlenmek. Ama bulamıyorlar (bir kere ben birini birini tanıştırayım dedim, başladığım gibi pişman oldum. O yüzden bir daha asla adım atmam)
Ama bir uygulama olsa fena mı olur?
Kaybedenler kulubudne deidgi gibi;
Ben yalnız uyuyacağım,sen yalniz uyuyacaksin..neden beraber uyumuyoruz?
Kesinlikle katılıyorum. Genelde insanlar iş ve vs derken çok yoğun ve isole yaşıyorlar dolayısıyla vok çevre edinemiyorlar yada çevrede geçirecek vakit bulamıyorlar. Benim yaşadığım yerde bu çöpçatan siteleri biraz daha düzgün diyebilirim ama tabi aldatmaca heryerde olduğu gibi burdada oluyor. Dışarda tanıdığın adamında yüzde yüz düzgün olabileceğinin garantisi varmı ?
Bi tanıdık anlattı gecen gün . Evli bir tanıdığı iş dolayısıyla başka bir şehre gidiyor ve orda bir kıza aşık oluyor. Ne yapıp ne edip kızı kendine bağlıyor ama evli olduğunu söylemiyor. Oğlan ailesinide ayarlayıp kızı bir güzel istiyor hatta dügün sahte nikah vs de kıyıyor. Bu arada İki kadının birbirinden haberi yok, adam bi güzel ikisinide ayakta uyutuyor. Nasıl olduysa tesadüfen birinden biri öğreniyor ve kıyamet kopuyor. Şimdi yeni gelen kadında hamile , son durum ne bilmiyorum ama çocuk şerefsizin önde gideni onu anladım .

Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Yok artik boyle konuda acildi ya ölsem gam yemem 🤣 napalim kk mü size kiz ayarlasin napsinlad

Merhaba kk bayanlari
Bir de gelip site önerin demişsiniz, ben inandım. Asla buraya aday adayı edinmeye gelmediniz tabi :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X