• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin oğlu evlenecek kız arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ömür olması mümkün değil henüz internetin evlerimize girmesi 90lı yıllara dayandığı için ama internetten tanışıp evlenip çok düzgün aileler kuran, çoluk çocuğa karışan bir ton insan tanıyorum ben.

Gidip dm'inize tanışabilir miyiz bağyan yazan herkese şans vermeyin tabiki ama internetten muhabbetinizin uyuştuğu kimyanızın tuttuğu birisiyle çıkıp kalabalık bir ortamda kahve içmek tuhaf ya da tehlikeli değil kesinlikle. Hatta konu sahibinin akrabası gibi daha çekingen ve kendi halinde tipler oluyorlar internetten birileriyle tanışan erkekler direk günlük hayatta hamle yapan erkeklere göre.
Yine de bana imkansız gibi geliyor 🤷‍♀️

Gerçekten mi 😨 internetten bulduğu kişiye güvenip evlenecekse inşallah mutlu olur. İnternetten tanışma sitelerinden birini bulup bir ömür ilişkisi sürmüş biri var mı çok merak ediyorum.
Ben esimle oyle tanistim 15 yildir evliyim.Kendiyle ilgili soyledigi hersey de dogruydu.Duzgun de meslek sahibi tahsilli bir insandi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X