• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin oğlu evlenecek kız arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lütfen zorunlualanı söylemeyin yaaa
2 ay sonra "kk da tanıştırıldığım üyenin kuzeni olan sevgilim başka kızlarla pasta yedi aynı zamanda başka şehirdeydi bu esnada beni hiç aramadı, ben de kahve yapıyordum neden bensiz içiyorsun diye mesaj attı, kahvem de soğudu ne yapmam lazım" başlıklı bir konu açar.

Boyle bir site daha dikkate alinir bence.. kimse ciddi olmayacagi seye para yatirmaz.. tabii kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantigi yoksa..

Bana hep sey geliyor.. bu niyetle yola cikinca sabki hep birseyler yanlis olacak gibi😐 halbuki gerekte yok yanlis gitmeyebilir
Evet tontri kimse o kadar parayı ciddi düşünmedikçe vermez. Aslında nitelik olarak iyi kısmetler buldular bana ama elektrik alamadım.
Benim ablam görücü usulü evlendi. Aileler araya girince taraflar daha temkinli oluyor. Bence aslında en garanti yol.
Ben kendim buldum ama bulana kadar 1000 dereden su getirdim. Çok zorlandım. Bu devirde evlenmeye niyeti olacak adamda bulmak zor anacım. 🤷🏻‍♀️
Ben Tinderda evlenecek biri olacağını sanmıyorum. Sana yakın insanları gösteriyor. Amaç o geceyi geçirmek. Zaten yazıyorlar. %90 niyeti kısa süreli ilişki.

Evet tontri kimse o kadar parayı ciddi düşünmedikçe vermez. Aslında nitelik olarak iyi kısmetler buldular bana ama elektrik alamadım.
Benim ablam görücü usulü evlendi. Aileler araya girince taraflar daha temkinli oluyor. Bence aslında en garanti yol.
Ben kendim buldum ama bulana kadar 1000 dereden su getirdim. Çok zorlandım. Bu devirde evlenmeye niyeti olacak adamda bulmak zor anacım. 🤷🏻‍♀️
Ben Tinderda evlenecek biri olacağını sanmıyorum. Sana yakın insanları gösteriyor. Amaç o geceyi geçirmek. Zaten yazıyorlar. %90 niyeti kısa süreli ilişki.
Aynen oyle, zaten arkadas tinder icin nezih site yazinca bi sasirdim😐😂 yani herkesin niyeti belli orda, ha hasbel kader biri karsina cikar evlenirsin kopamazsin uzun soluklu iliskin olur o baska.. ama niyet evlilik filan degil oralarda…

En garantisi evet aileler vs olursa ama evlilik niyetiyle evlilik yoluna girince bi itiyo insani sanki.

Onemli olan karsilikli
Enerji.. iyi
Meslek sahibi olmasi zengin olmasi vs. Tamam bunlar guzelde.. herifin diplomasini parasini alip koynuna yatacak halin yok. Biraz zor isler.. senin evet baya ugrastigini yazmistin sanki.. siteden mi
Tanistiniz sizde?

Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
gönülden sevenler sitesi var ben eşimle orada tanıştım 5 yıldır evliyim tekrar dünyaya gelsem yine onunla evlenirim o derece çok seviyorum kısmeti oradaysa bir şansını denesin

Sitenin düzgünü kötüsü yok aslında. İnsanın iyisi kötüsü ya da beklentiye uyanı uymayanı var. Herhangi bir yerden olabilir, bence hepsini denesin.
Tinder dahil..
Birçok aşık olan, evlenen var oradan da..

Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Daha çok genç kuzeninizin oğlu , internetten aramayın lütfen, kısmeti çıkar karşısına, böyle saçma sapan çocuğunda başını yakmayın.

Aaa benim görümcem var bekar. 43 yaşında olgun. Parası da var. Valla gül gibi bakar kuzeninize. Ev araba alır altına. Yaşı büyük diye düşünmeyin evi çekip çevirir. Gelin alın buradan. Kırmızı kurdelesini elimle takacağım. Alın lütfen.
bu pahalılıkta görümceye ben talibim kaptırmam erkek milletinee :KK45:

Ev araba yok ama iyi haber kızlar kaynana da yok. Ben de iyi bi görümce olurum

Bence şahane, KV ne eve ne araba ne maddi başka bir şeye değişileblecek bir kavram.. Parayı çalışıp birlikte yaparlar gayet ama KVsiz hayat bulunmaz bir nimet. Bütün KVsevmez KK kızlarını talip olmaya davet ediyorum:eek:
:olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X