Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzenimin oğlu evlenecek kız arıyor
- Konu Sahibi Karmagul
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence şahane, KV ne eve ne araba ne maddi başka bir şeye değişileblecek bir kavram.. Parayı çalışıp birlikte yaparlar gayet ama KVsiz hayat bulunmaz bir nimet. Bütün KVsevmez KK kızlarını talip olmaya davet ediyorum
Oha yaa, Spizellanin annesinden bahsediyorsun. Kendisi şaka yapabilirde.. neyse..
Artik bu geyikten kk'ü goes esra erol olayi olabilir valla. Bu başlik üstte kalsin ve herkes etrafindaki bekarlari yazsin. Gencler kaynaşsin felan.
Bende hangisi fake (nayiir yalan söyliyiii, araba marabasi yook) diye yardimci olurum. Aradadada "boşaaaaaan" diye dalarim konuya.
Ayy fikrim şahane kizlar yaaa
Her yerden tanisilabilir bence. Önemli olan sağlam adımlar ile ilerlemek.ben oradan tanıştım, 5 yıldır beraberiz
Yani bir site ismi verip orda evlenilecek kız bulursun diye espri yapmak ne demek?
Evlenilecek kız, eğlenilecek kız diye ayıranlar 18-20 yaş arasındaki kendini zeki sanan ergenlerden diye düşünüyordum.
Şimdi oraya girenlerin amacı bellidir diyebilir birisi gelip ama tek amacı var diye evlenilir, eglenilir diye ayırt edemeyiz ya.
Bir sürü insan da beğenmiş, kahkaha atmış falan. Ne çok seviyoruz kategorize etmeyi. Özellikle kadınları.
Her yerden tanisilabilir bence. Önemli olan sağlam adımlar ile ilerlemek.
Yani bir site ismi verip orda evlenilecek kız bulursun diye espri yapmak ne demek?
Evlenilecek kız, eğlenilecek kız diye ayıranlar 18-20 yaş arasındaki kendini zeki sanan ergenlerden diye düşünüyordum.
Şimdi oraya girenlerin amacı bellidir diyebilir birisi gelip ama tek amacı var diye evlenilir, eglenilir diye ayırt edemeyiz ya.
Bir sürü insan da beğenmiş, kahkaha atmış falan. Ne çok seviyoruz kategorize etmeyi. Özellikle kadınları.
valla hayat çok acayip.
daha önce aynı iş yerinden, hem de yöneticisinden elemanına herkesin sevdiği saydığı bir erkek arkadaşım vardı.
ama ilişki anlamında tam bir hayalkırıklığı idi.
ablasının, annesinin sözünden çıkmayan; sevgilisini daha o aşamada ezdiren biri.
şu anki erkek arkadaşımla t....dan tanıştım, ablaları var onunda, ama hiç o şekilde ezmedi beni, dengeyi kurar hep.
iyi insanın nereden nasıl ne zaman çıkacağı belli değil.
o yüzden interneti de, dışarıdaki platformaları da kategorize etmeye karşıyım bende.
Kesinlikle. Arkadaş ortamında tanıştım, isyerinde tanıştım her gün görüyorum iyi biri de diyemezsin.valla hayat çok acayip.
daha önce aynı iş yerinden, hem de yöneticisinden elemanına herkesin sevdiği saydığı bir erkek arkadaşım vardı.
ablasının, annesinin sözünden çıkmayan; sevgilisini daha o aşamada ezdiren biri.
şu anki erkek arkadaşımla t....dan tanıştım, ablaları var onunda, ama hiç o şekilde ezmedi beni, dengeyi kurar hep.
o yüzden interneti de, dışarıdaki platformaları da kategorize etmeye karşıyım bende.
Nette tanıştım belki yalan söylüyor kötü biri de diyemezsin.
İyi gozlem, zaman geçirme, belli durumlara verdiği tepkiye vs bakarak karar verirsin.
Asla evlenilecek kız surdadir, serseri erkek buradadır söylemlerine katilmiyorum.
İnsanlar hayatlarının bit döneminde hadi şunu da yapayım ya deyip bir yere üye olur, bir kursa gider, bir spora yazılır.
Tek bundan sonuç çıkaramayiz ki.
Sizin verdiğiniz örnek de aynı şeyi gösteriyor zaten
Kesinlikle. Arkadaş ortamında tanıştım, isyerinde tanıştım her gün görüyorum iyi biri de diyemezsin.
Nette tanıştım belki yalan söylüyor kötü biri de diyemezsin.
İyi gozlem, zaman geçirme, belli durumlara verdiği tepkiye vs bakarak karar verirsin.
Asla evlenilecek kız surdadir, serseri erkek buradadır söylemlerine katilmiyorum.
İnsanlar hayatlarının bit döneminde hadi şunu da yapayım ya deyip bir yere üye olur, bir kursa gider, bir spora yazılır.
Tek bundan sonuç çıkaramayiz ki.
Sizin verdiğiniz örnek de aynı şeyi gösteriyor zaten
insanlar teyze-hala çocuklarıyla evlenip ne zulümler çekiyor. mutluluk o şekilde yakalansa akraba evliliği yapanların hepsi aşırı mutlu olurdu.
elbette bazı insanlar kendilerini bulundukları yerlerle de belli ediyorlar, kimse her gün kahvede oturup çalışmayan adama "ay ama çok iyi çıkar" demez kolay kolay ama sırf internette diye sınıflandırmak çok saçma.
valla hayat çok acayip.
Amaaan burdakilerin %80i o siteye girmediler. Bir fuckbuddy öğrendiler, ki fockbody diye yazarlar, tam ne olduğunu bilmedende her yerde kullanilir.
Yani hepsi tamamen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduklarindan geliyor.
Kız ben kocayı Instagram dan buldum 2bucuk yıllık evliyizİnternetten evlenen arkadaş olanların başına iyi şeyler gelmiyor, müge anlidan bakabilirsiniz. Kendi cevrenizden araştırın bulun.
eski kocam burdan bulduğu kızla nişanlandığı için ben ikna oldum şahsenTinder diye bi uygulama var o çok iyi ve nezih. Oradan evlenilecek kız bulabilir diye düşünüyorum
Cekilll idrak,enisteyi kaptırmam,benim gorumcem yumurta pisirmeyi bile biliyor,iyi bakar kocasinaAaa benim görümcem var bekar. 43 yaşında olgun. Parası da var. Valla gül gibi bakar kuzeninize. Ev araba alır altına. Yaşı büyük diye düşünmeyin evi çekip çevirir. Gelin alın buradan. Kırmızı kurdelesini elimle takacağım. Alın lütfen.
Maşallah Allah bı yastıkta kocatsin, ama azınlıkta olabilirsiniz, internette tanışıp başına kötü bir şey gelmeyen olarakKız ben kocayı Instagram dan buldum 2bucuk yıllık evliyiz
Miss de kötü niyetle söylemez zaten aryacım ya, ben alınmadım yaniOha yaa, Spizellanin annesinden bahsediyorsun. Kendisi şaka yapabilirde.. neyse..
Artik bu geyikten kk'ü goes esra erol olayi olabilir valla. Bu başlik üstte kalsin ve herkes etrafindaki bekarlari yazsin. Gencler kaynaşsin felan.
Bende hangisi fake (nayiir yalan söyliyiii, araba marabasi yook) diye yardimci olurum. Aradadada "boşaaaaaan" diye dalarim konuya.
Ayy fikrim şahane kizlar yaaa
Gerçi annem gibi kv bence zor bulunurdu eşim çok severdi kendisini. Neyse gene de kv olayı bence kızlar için bir kriter olmalı :)
burda bişi yazıldıysa okumadımAmaaan burdakilerin %80i o siteye girmediler. Bir fuckbuddy öğrendiler, ki fockbody diye yazarlar, tam ne olduğunu bilmedende her yerde kullanilir.
Yani hepsi tamamen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduklarindan geliyor.
zaten yapı olarak başkalarının ne dediğini sallayan biri olmadığım için görsem de farketmemiş olabilirim :)
Fockbody muhteşemmiş bu arada çok güldüm haha
Miss de kötü niyetle söylemez zaten aryacım ya, ben alınmadım yani
Gerçi annem gibi kv bence zor bulunurdu eşim çok severdi kendisini. Neyse gene de kv olayı bence kızlar için bir kriter olmalı :)
Tabiki, ama yine yani. Başin sağolsun Spizella. Zaten hep iyileri önce gider
Aynen bende büyük konuşurdum çok insanlar nasıl güveniyor kudurmuş çok derdim tukurdugunu yalamaya bayılırımMaşallah Allah bı yastıkta kocatsin, ama azınlıkta olabilirsiniz, internette tanışıp başına kötü bir şey gelmeyen olarak
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.