Hesap konusunu da kendi bana anlatmisti ben sormadan. Calismiyor dogru duzgun ama parasi var demisti. Cocugun annesinin kocasindan hem anne hem de babasindan maasi var. Hem de kadin calisiyor. Bunlardan geciniyordur.canım bence senin kuzenin yaşı geldiği için onu evlendirmek istemişler bu salakta karı parayı yiyecek birini istiyordu işte tanıştıranlar düşündülerki bunlar birbirine uygun. kuzeninde bugüne kadar evlenmediği için artık seçenekte azalmıştır etkilenmişse de bundan bazı şeylerine göz yumuyordur. aslına bakarsan bu adamdan (ne kadar adam denirse) bir halt olmaz. ne demek çalışmayı düşünmüyorsan ben sana bakamam. çok merak ettim şimdi bunlar birlikteliklerinde masrafları kim karşılıyor çalışmayan o salak mı . bir yere gittiklerinde hesabı kim ödüyor.
Evet dogru diyorsun, soyleyeyim ben yine de.Valla bence sen kuzenine soyle tekrar butun bunlari ailene anlat sonra pisman olma de.
Sonra genede hayir derse, o zaman cekil.
Bukadar kafa yordun, sonra sen de keske desemiydim demezsin, icin rahat olur.
Canim gorunen koy klavuz istemez, kuzeninin sonu az cok belli.
Hic olmazsa senin icin rahat olsun yuzde yuz.
Acik acik soyle.Evet dogru diyorsun, soyleyeyim ben yine de.
hmmm ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzenine Allah doğruları görmeyi nasip etsin belki de biz yanlış düşünüyoruzdur hayırlısıHesap konusunu da kendi bana anlatmisti ben sormadan. Calismiyor dogru duzgun ama parasi var demisti. Cocugun annesinin kocasindan hem anne hem de babasindan maasi var. Hem de kadin calisiyor. Bunlardan geciniyordur.
36 yaşındaki bir adam mı anne ve babasının maaşını alıyor.Hesap konusunu da kendi bana anlatmisti ben sormadan. Calismiyor dogru duzgun ama parasi var demisti. Cocugun annesinin kocasindan hem anne hem de babasindan maasi var. Hem de kadin calisiyor. Bunlardan geciniyordur.
Hayir canim adamin annesinin, olen kocasindan ve olen anne babasindan maasi var. Ve ayrica kadin calisiyor. Dolayisiyla calismayan ogluna bakiyordur diye dusunuyorum.36 yaşındaki bir adam mı anne ve babasının maaşını alıyor.
Insan ilk defa sevince boyle oluyor demek ki. Ne bileyim ben de anlamadim ki.Koskoca kadın nasıl göremiyor sonunu bunu anlamadım ben. Liseli kız gibi "kandırdı beni, çocuk da yapças" ne demek? O kadar yıl boşa beklemiş. Evlilikten korkan insan ince eler sık dokur, böyle bir şey göremedim. 20 yaşında evlense genç dersin, ama bu kabul edilemez. Hayatını karartacak...
Bunlari dedim canim. Sen ona fazlasin bence bile dedim. Her seyin var, guzelligin var, eglencelisin de seni kim istemez dedim. Artik bundan sonrasi kendi tercihi. Zaten en bastan beri benim bu adamla ilgili fikrim bu yondeydi ki yanilmadigimi sizn fikirlerinizden anliyorum. Ben sadece annesi ve babasina bu durumu soylemesini soyleyecegim. Fakat bugunki "beni ikna etti." mesajindan sonra soyleyecegini de dusunmuyorum. Cunku cocugun calismaya basladigini ve kendisini ikna ettigini soyluyor.Acik acik soyle.
Kararina saygim sonsuz ama ben bunlari boyle boyle olabilecegini dusunuyorum.
Bu adama da hic guvenmiyorum, seni mutlu edicegine de inanmiyorum de.
Butun herseyi ailene anlatmalisin, sonra uzulmeni asla istemem de.
gene de olmaz derse kararina saygim sonsuz dersin.
Bunlari dedim canim. Sen ona fazlasin bence bile dedim. Her seyin var, guzelligin var, eglencelisin de seni kim istemez dedim. Artik bundan sonrasi kendi tercihi. Zaten en bastan beri benim bu adamla ilgili fikrim bu yondeydi ki yanilmadigimi sirin fikirlerinden anliyorum. Ben sadece annesi ve babasina bu durumu soylemesini soyleyecegim. Fakat bugun ki "beni ikna etti." mesajindan sonra soyleyecegini de dusunmuyorum. Cunku cocugun calismaya basladigini ve kendisini ikna ettigini soyluyor.
Duzelecegine inaniyor. Sanirim askin gucune...Adam resmen , ben sana ilerde bakmam senin parani yerim ama demis..
Kuzemin hala neyi bekliyor onu anliyamadim.
Duzelecegine inaniyor. Sanirim askin gucune...
Ben de oyle ama eger dusundugumuz gibi cikarsa kazik yemis olmayacak. Cunku adam acik acik ne oldugunu soyledi. Kabul edip etmemek ona kaldi. Bekleyip gorecegim, umarim yaniliriz.O zaman bosver artik.
Icin rahatsa oturup seyrediceksin.
Baska caren yok.
Valla uzuldum o kuzenine.
Insallah bizim bilmedigimiz oyle bir dunya vardir diyeyim. Umarim adam toparlar kendini.Asla degismez ..
Oyle bir dunya yok .
10 liralık çikolata için karısını döven adam var sanırım kuzeninin bunlardan haberi yok,aslında ben kuzeninin aşık olduğunu düşünmüyorum 38 yaşındayım bu saatten sonra evlenemem diye düşünüyor bence ama yanlış düşünüyor.Duzelecegine inaniyor. Sanirim askin gucune...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?