kuzenimin içinde bulunduğu durum için fikir istiyorum.

Tekrar korku filmine döndü o zaman işler, bir an önce koşarak kaçsın bence. Yaşı oturmamış birinin uzunca bir süre çocuk düşünmüyorum zırvalamaları değil bunlar, olursa olur, olmazsa da olmaz diye bir ortak karar yok ortada, adam resmen geri adım atmış, iki sevimlilik yapayım da çakmasın olayımı demek gibi. Sadece onu istiyorsa saçıyla, çikolatasıyla, siyah elbisesiyle ve beklentileriyle birlikte isteyecek, öteki türlüsü olmuyor zaten. Bilmiyorum, bu yaşta akraba ziyaretine alışkın olmasa bile bir insan bir süre için sıkar kendini, hiç insan görmemiş değil hayatı boyunca illa bir şekilde üstesinden gelinir falan ama diğer konu mühim.

damat adayı iyi koca rolünü bile becerememiş
kuzenin böyle bir evlilik yapmak içinmi beklemiş bu yaşa kadar yazık etmesin kendisine
sizce kuzeninizin işi,evi,parası olmasa adam yine de onu severmiydi
burdan bakınca hiç öyle görünmüyor malesef
duygu sömürüsü yapacaktır, yalvaracaktır belki de ama kanmasın nolur
yazık olur mutlu evlilik hayallerine
sırf evlenmek için evlenmesin asla

Canim, anne ve babasinin parasal mevzudan haberi yok. Ben soyle dedim, onlar daha iyi yol gosterir dedim. Soylemedi henuz. En son ben dedim ki, o zaman zaten en erken subata kadar evlenebileceksiniz. Oturun hesap yapin. Onun uzerine dusen her seyi tek tek hesaplayin. Su zamana kadar su kadar para biriktireceksin. Her sey hazir olacak de, bakalim o zaman gelince ne yapmis olacak dedim. Benim fikrim adamin o zamana kadar da bir sey yapmayacagi. Boylece kuzenim de tam anlamiyla ise yaramaz bir adam oldugunun farkina varir.

sen de cok fazla araya girmek istemiyorsun anladigim kadariyla.
Hic olmazsa buraya yazilanlari okut kuzenine.

Böyle bir adamla nasıl bir gelecek kurmayı umuyor ki kuzeniniz? Aman evlenip de büyük bir hata yapmasın.

sen de cok fazla araya girmek istemiyorsun anladigim kadariyla.
Hic olmazsa buraya yazilanlari okut kuzenine.
Aslinda sizin soylediklerinizin hepsini soyledim canim. Uzerinde cok durdum. Sadece ben olsam arkama bakmadan kosarak uzaklasirdim demedim. Seviyorum diyor cunku. Ama sevgimin pesinden kosacak yasta degilim diyor. Belki duzelme ihtimaline kadar biraz daha bekleyeyim diyor.

Ayni fikirdeyim. Aslinda ben yengem ve amcamla konusmasini saglamaliyim sanirim. Eminim onlar kararli bir tutum sergileyeceklerdir.

Sevdigine inanmiyorum. O yasta boyle hic bir baltaya sap olmamis bir adamdan etkilenilmez bile. Arkadasin sadece kendini inandririyor, cunku sanirim gercekten evlenmek istiyor.
Ama dedigim gibi gitsin cocuklu bir beyle evlensin daha az sorunu olur.
Bir sekilde ailesine de soylesen diyorum ama dinlemez annesini babasini.
Yapicak bir sey yok o zaman.
Kendi dusen aglamaz. Hele de o yasta.

Aslinda hersey acikca ortada zorlamanin birseylrri zorla yaptirmanin bir manasi yok yani simdi ayrilmasa evlenince kesin bosanir oyle gozukuyor sanirim.cocuk kuzenini sevdigi icin degil.maddiyat icin evleniyor

Bir elbise rengi için ayrılmak.
Saç kestirmek için tehditler falan.
Ne biçim ilişki bu?
Değil 36 yaşındaki sevgili 16 yaşındaki ergen sevgili bile yapmaz bunu.
Bu adamdan koca olmaz...

Simdiden baski kurmaya calisiyor. Sindirecek simdiden, aklisira.
Erkeklik namina, vucudundaki bir organdan baska bir seyi yok cunku.
Kendini ispatlicak akli sira.
Zerre saygim yok boyle insanlara. hadi hasta olursun, gercekten yapamazsin anlarimda.
Sapasaglam herif 36 yasinda hala evde.

Kuzeninin yaptığı en büyük hata "değişeceğini beklemek".. 36 yaşına gelmiş kazık kadar bir adam asla değişmez..

Kuzenin haklı, evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyor ama bu adamla en fazla dert sahibi olur...

Gönül bu aka da konar b.ka da Afedersiniz bence kuzeniniz sırf evlenmek için evlenenlerden böyle bir adama kimse aşık olamaz

Ne yaapcak ki kuzenin bu erkeği ömür boyu sırtında kene gibi taşıyacak mı?

Bu iş asla olmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…