kuzenimin içinde bulunduğu durum için fikir istiyorum.

Ardına bakmadan uzaklaşsın hemde koşarak.. Bu adamdan ne ona koca olur nede çocuğuna baba. 36 yaşına gelip dikiş tutturamamış adamdan hayır mı gelir? Hem o nasıl bir cevap ki; eğer evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorsan ben sana uygun bi eş değilim. Adam resmen sen çalış ben senin paranı yiyim diyor..

Gecen yemege davet ettim. Onlar gittikten sonra esime dedim ki, ne guzel, cok seviyor x ablami. Esim de dedi ki, bence nisanlisi sevgi disinda cok ciddi mesajlar verdi. Ne dedim.

Devamli ben asla evlilik dusunmeyen bir adamdim. Bu akrabalik iliskileri filan bana gore degildi, birden oldu, diyor dedi.

Ben de esime dedim ki, iyi de eski halinden bahsediyor cocuk. Gormuyor musun devamli sevgi gosterisinde bulunuyor kuzenime dedim. O da dedi ki, evlenmeyi 36 yasina kadar hic dusunmeyen bir adam 1 ay tanidigi kiza evlenme teklifi ediyor. 36 yilin yerlesik dusuncesi 1 ayda hicbir sebeple degismez.

Of ayni fikirdeyiz. Bu siteden haberi yoktu. Fikir almami ister misin bir forum sitesinden dedim. Olur dedi. Ben de actim buraya konuyu. Ona okutmayacagim fakat soyleyecegim neler yazdiginizi.
ister okut ister anlat.
ailesi filan ne diyor bu duruma.
ne yapın edin engel olun.36 yaşında işsiz başıboşla ne işi var.
bu yaşına kadar beklemiş te bununla mı evlenecek.
varsın yalnız kalsın.
kalan ömrünü bu asalağı beslemekle mi geçirecek Allah aşkına

eşinizin söyledikleri çok doğru, dikkate alın onun söylediklerini de.

maddi anlamda kuzeninizi güçlü görmüş, ve baskı altına almaya çalışıyor.
maalesef sevdiğini düşünemedim yazdıklarınızdan ve de hiç güven telkin etmedi adam

Adam resmen calısmayıp kuzeninizden gecinecek..emin olun maaş kartinida isticek..kuzen caliscak adam yiyecek..maddi bisi bekleme manevi dedigibe gore resmen bunu demiss..o kadar beklemis biraz daha beklesin.kurtarsin kendini sömurtmesin

Sag ol canim benim. Cok haklisin. Ben de sizinle ayni fikirdeyim. Ama cok sivri konusup sebep olmak istemiyorum. Cok aklimi karistiriyor bu konu. Acaba ben mi cok sert dusunuyorum diye actim konuyu. Ki oyle degilmis.

Kuzenin dertsiz basina dert mi ariyormus ?

Bu herifle evlenecegine isi gucu olan, sorumluluk sahibi cocuklu dul bir beyle evlense daha iyi.
Herkes evlenmek zorunda deyil.
Huzurunun kiymetini ancak kaybedince anlar.
Arkadasim da boyle bir evlilik yapti, bosanmasi bile iki yil surdu. Kizin annesinden emdigi sut burnundan geldi.

36 yaşına kadar çalışmamış biri bu yaştan sonra çalışmaz.neyine güvenerek evleniyor bu adam diyeceğim,ama ortada her şey kuzeninize güveniyor.eğer evlenirlerse zor bir evlilik hayatı olacak ,göze alıyorsa mutsuz olmaya rağmen evli olmayı evlensin.

Eşiniz çok iyi gözlem yapmış.Erkek işte birbirinin huyunu suyunu daha iyi anlayabiliyorlar.Kuzeninizin evi,işi olmasa emin olun evlilik aklının ucundan bile geçmezdi.36 yaşından sonra bir düzen tutturabileceğine inanmıyorum.

Aynen
Annesi babasi da bakmaktan bikmis olmali ki, kizin tekrar gonlunu edip baristirmislar.

Bence kuzenin nisani atsin! sonucata 38yasina gelmis ayaklarinin uzerinde duran bi bayan..
Ben kuzenin bunu sirf evlendim niyetiyle evlenmek istedigini dusunuyorum, bence tehlikeye girmesin hata yapar
Hem adam demis ben calismam diye !!
bosversin! atsin nisani
Koskoca turkiyede ona gore adammi yok. bulsun ama kendine uygun birini bulsun
bu benim fikrimdi

Sag ol canim benim. Cok haklisin. Ben de sizinle ayni fikirdeyim. Ama cok sivri konusup sebep olmak istemiyorum. Cok aklimi karistiriyor bu konu. Acaba ben mi cok sert dusunuyorum diye actim konuyu. Ki oyle degilmis.

kesinlikle kuzeninle konus canim. Bu isin sonu %90 husran, kuzenin acisindan.

Anladim, sag ol. Bir de su oldu. Onu da anlatayim. Nisanlisi kuzenime evlendikten 2 sene sonra cocuk yapariz dedi. Kuzenim benim yasim gec, 2 sene bekleyemem, belki olmaz dedi. Nisanlisi ben evlendikten 2 sene sonra cocuk yapariz da diyebilirim. Hic cocuk istemiyorum da diyebilirim dedi. Kuzenim benim annelik hakkimi elimden mi alacaksin deyince nisanlisi, dogru haklisin. Sen dusun tasin ona gore kararini ver dedi. Kuzenim de dusundukten sonra bu is olmaz dedi. Benim annelik hakkimi elimden alacak biriyle evlenmem dedi. Bu sefer cocuk duygu somurusune gecti. Sen benimle cocuk icin evleneceksin demek, ben sadece seni istiyorum filan dedi. Sonra da fikrini degistirdi ya da degistirmis gibi yapti bilemiyorum. Cocuk sevmiyor ve bakabilecegine inanmiyormus.

Son düzenleme:

Para icin degisir derim.

Bunu ben de dusundum. Ortada yamamaya calisma durumu var gibi.

Otur acik acik konus kuzeninle. Sen bilirsin karar senin, ama ben boyle dusunuyorum de bence. Birak kuzenin kendi dusunsun sonra.
Bosanmasi bile cok zor olur, hatta sonra bu ise yaramaz herife nafaka bile odemek zorunda kalabilir.

Annesi babasi kuzenin ne diyor ?
Yoksa onlarda kizimiz evlenszin derdinde mi ?

Aynen
Annesi babasi da bakmaktan bikmis olmali ki, kizin tekrar gonlunu edip baristirmislar.

Kesinlikle katılıyorum.. Kuzenin yerinde olsam evi satmam gerekiyor ailemin ihtiyacı varmış derim blöf yaparım, iş yerinde de sorunlar yaşıyorum iş değiştiricem falan dedikten sonra bak nasıl ardına bakmadan kaçıyor adam..

Herif kem kel hem fodul.
Böyle p...i yanımda taşıyacağıma ömür boyu bekar kalır keyfime bakarım bu ne ya .Okurken sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…