- 1 Eylül 2021
- 4.726
- 17.938
Aile uyelerinden antrenmanlıyım. Yıllarca salak gibi dinlerdim eskidenHep yapmak isteyip hiç tam olarak yapamadığım duruş. Saygılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile uyelerinden antrenmanlıyım. Yıllarca salak gibi dinlerdim eskidenHep yapmak isteyip hiç tam olarak yapamadığım duruş. Saygılar
Ay ben bunu yapsam tefe koyarlar ne anlayışsızlığım kalır ne bencilliğim. Çok imrendimAile uyelerinden antrenmanlıyım. Yıllarca salak gibi dinlerdim eskiden
En nefretlik insan Tipi. Kuzeniniz bosanmak istemiyor icini kusmak istiyor ve sizi kullaniyor. Bir derdi en fazla uc defa dinlerim, gerekirse fikrimi soylerim. Hala ayni konu ile geliyorsa da artik dinlenmek istemiyorum diyorum.
Siz kimsenin aglama duvari degilsiniz
Beni aslında insanların dertlerini dinleyen insan olmak rahatsız etmez. Ama bu ilişkiler konusu çok sıkıntılı benim bu yuzden bir arkadasligim bitti. Ozellikle hiç yorum yapmıyordum bana "senle konuşunca ona karşı iyice doluyorum" demişti arkadaşım sanki ben onu sevgilisine karsi dolduruyormusum gibi "nasıl yani ben mi sebep oluyorum birsey demiyorum ki" dedim "olsun sana anlatınca ben hatırlıyorum iyice sinirleniyorum" dedi. Sonra bir kere neyse çok büyütme o da şöyle düşünmüştür çok da haksız değil vs dedim bana "sen hiç beni anlamıyorsun kimse beni anlamıyor" dedi sonra ağladı. Sonra ben o arkadaşımla baya mesafe koydum arama çünkü bir şekilde ben de cekiliyordum olayların içine. Sizinki daha sıkıntı çünkü bir de akrabasınızMerhaba kknın değerli üyeleri
Çok mutsuz, evliliğinde şiddet ve aldatma dışında neredeyse tüm problemleri olan bir kuzeniniz olsa ve sürekli sizi arayıp ağlayıp dertleşse ve hep boşanmayı sorgulasa ne yapardınız? Kuzenimin 2 yaşında bir çocuğu var. Ben ne boşan diyorum ne de boşanma diyorum 4 senedir evli ve eşi ve ailesiyle ilgili çok ciddi sorunları var. Kendi ailesi onu desteklemediği için kendini bana yakın hissedip bana anlatıyor ama çok bunaldım. Bence boşanması gerek ama ben bunu dike getirmek istemiyorum. Fakat çok bunalıyorum sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor. Eşinin ailesi onu salak yerine koyuyor ve hiçbir şekilde saygı duymuyorlar onları da Allah bildiği gibi yapsın kuzenimin psikolojisini bozdular gerçekten..
Ailesi en başta evlenmesini pek istememişlerdi eşini ve ailesinden çok iyi enerji almamışlardı fakat kuzenim evlenmek isteyince de saygı duydular. Şuan mutsuz olduğunu biliyor ailesi ama kendi düşen ağlamaz modundalar.
Bende çok sıkıldım kuzenimden sanki boşanmadıgı sürece ömür boyu böyle şikayet edecek bana gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım?
Annesi teyzem olur, bir ara teyzemle konuşmayı denedim çok katılar biz söyledik yürütecek evliliğini artık geçti o tren diyor. Şiddet aldatma yok idare edecek yapacak birşey yok madem bizi dinlemedi diyor.
Kendi annem de sen karışma bu işlere senden bulurlar yarın bir gün diyor.
Kuzenim benim kardeşim gibidir birlikte büyüdük o sebeple biraz hassasım bu konuda ne yapmalıyım sizce?
Kuzenimin kardeşi de küçük, yani olayı devreceğim biri yok diyebilirim
Aynen öyle o rahatlıyor siz doluyorsunuz.Çok teşekkür ediyorum yorumlar için
Gelen genel yorumlar fikrindeyim bende dinlememeye çalışıcam haklısınız
İnanılmaz negatif enerjiyle doluyorum zaten son zamanlarda.. o rahatlıyor belki konuştuktan sonra ama ben çok bunalmış hissediyorum kendimi
Annenız sıze sen karısma fıosa doğrudur yanında ol ama hep böle seylerı dınlemem insanın enerjısını sömürüyorMerhaba kknın değerli üyeleri
Çok mutsuz, evliliğinde şiddet ve aldatma dışında neredeyse tüm problemleri olan bir kuzeniniz olsa ve sürekli sizi arayıp ağlayıp dertleşse ve hep boşanmayı sorgulasa ne yapardınız? Kuzenimin 2 yaşında bir çocuğu var. Ben ne boşan diyorum ne de boşanma diyorum 4 senedir evli ve eşi ve ailesiyle ilgili çok ciddi sorunları var. Kendi ailesi onu desteklemediği için kendini bana yakın hissedip bana anlatıyor ama çok bunaldım. Bence boşanması gerek ama ben bunu dike getirmek istemiyorum. Fakat çok bunalıyorum sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor. Eşinin ailesi onu salak yerine koyuyor ve hiçbir şekilde saygı duymuyorlar onları da Allah bildiği gibi yapsın kuzenimin psikolojisini bozdular gerçekten..
Ailesi en başta evlenmesini pek istememişlerdi eşini ve ailesinden çok iyi enerji almamışlardı fakat kuzenim evlenmek isteyince de saygı duydular. Şuan mutsuz olduğunu biliyor ailesi ama kendi düşen ağlamaz modundalar.
Bende çok sıkıldım kuzenimden sanki boşanmadıgı sürece ömür boyu böyle şikayet edecek bana gibi hissediyorum sizce ne yapmalıyım?
Annesi teyzem olur, bir ara teyzemle konuşmayı denedim çok katılar biz söyledik yürütecek evliliğini artık geçti o tren diyor. Şiddet aldatma yok idare edecek yapacak birşey yok madem bizi dinlemedi diyor.
Kuzenim benim kardeşim gibidir birlikte büyüdük o sebeple biraz hassasım bu konuda ne yapmalıyım sizce?
Büyükler müdahale etmeli.Merhaba kknın değerli üyeleri
Psikologlar bunun icin var ve siz psikolog deilsiniz bence makul bir dille yardım almasını teklif edinÇok teşekkür ediyorum yorumlar için
Gelen genel yorumlar fikrindeyim bende dinlememeye çalışıcam haklısınız
İnanılmaz negatif enerjiyle doluyorum zaten son zamanlarda.. o rahatlıyor belki konuştuktan sonra ama ben çok bunalmış hissediyorum kendimi