Kuzenim

Seninugruna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
106
2
26
İstanbul
Baba tarafından 5 , anne tarafından da 8 kuzenim var. Biri hariç diğerleriyle sorunum yok. Ama bir tanesi var ki nefret ettim ondan hayatım boyunca. 3 yaş var aramızda. O yurtdışında , ben türkiyedeyim. Her yaz Türkiye'ye geliyorlar. Anneannemlere geldikleri için biz de oraya gidiyorduk. Neyse o birinci torun , ben de ikinci. Diğerleriyle olduğum gibi olamadım hiç. Onun da diğerleriyle sorunu yok ama bana karşı tuhaf ve bazen acımasız. Hayal meyal hatırlıyorum. Bu kardeşiyle oynar , bende oynamak istediğimde beni oynatmazdı. Annem de der küçükken hiç oynamazdınız birlikte. Aynı odada olsak dahi birlikte oynamazmışız. Aradan o kadar yıl geçti hala aynı. Ben konuşursam konuşuyor yoksa yok. Bir keresinde anneannemler , annem , teyzem beni zorlamıştı. Utangaç , çekingen o git sen konuş diye. Oflaya oflaya gitmiştim. Telefonla ugraşıyordu bende telefondan açtım lafı.. Ama agzından cımbızla çekiyorum lafları öyle böyle degil. Bir de onunla konuştuğum zaman gülümsüyor. Ama alay mı ediyor yoksa samimi mi bilemiyorum. Bazen o kadar sinirlenirdim ki kendim zorla konuştururdum onu benimle ama bir kere bile gelip benimle konuştuğunu hatırlamıyorum ya!! Bir ara da benim ondan hoşlandığımı ima eden şeyler söylediler teyzemler filan. Ama annem birşey demedi. İma ettiler , açık açık diyemezdiler zaten. Hayır yani salaklık bende. Niye gidip konuşmaya çalışırsın ki. O kadar öfkeliydim ki 2-3 sene önceydi sanırım. Teyzemlerdeydik. Evde kimse yoktu. Teyzem mutfaktaydı. Ben kardeşimle salondaydım. Neyse kuzen girdi. Kardeşim takıldı ona. Sonra işte bu meslek okuluna mı ne gitmeye karar vermiş. Kardeşim de işte sordu niye daha iyi bir yere gitmiyorsun gibisinden. O da cevaplamadı. Ben de dedim ki dersleri iyi olmayanlar o okullara gider , iyi olsaydı giderdi daha iyi bir yere dedim. Ya öyle bir baktı ki suçlu hissettim ama üstünde durmadım. Teyzemin mutfakta olduğunu bilmiyordum , bilseydim söylemezdim. Çünkü suratı beş karıştı yanına gittiğimde. Benim de moralim bozuldu. Ama öyle bir yük yıktılar ki üstüme , ölüyordum sanki. Onunla konuşma çabalarımı ondan hoşlandığım kanısına nasıl degdirebilirlerdi? İyi anlaşamıyor olabiliriz ama diğer kuzenlerimden farkı yok kalbimde. Keşke diyorum gerçekten iyi anlaşabilseydik. Hep bir abim olsun isterdim. Olmayan abimin yerine koymaya hazırdım. Ama daha fazla ugraşabileceğimi zannetmiyorum. Misafirliklerde ' hoşgeldin - hoşbulduk ' muhabbetinden ileri birşey yok. Bundan çok sıkıldım ama yapacak birşey kalmadı artık.

Yapabileceğiniz birşey var mı bilmiyorum dua etmekten başka.
Sadece içimi dökmek istedim.
Okuduğunuz için teşekkürler.

Boşver sende konuşma daha da..

Hala git konuş filan derlerse de " senelerdir ben gidip zorla konuşmaya çalışıyorum, istemiyor işte benimle konuşmak ne zorluyorsunuz.. Haa birde türlü türlü laflar etmeseniz yine gam yemicem ama neyse" de.. Zorlarsalar da "siz bilirsiniz ettiğiniz lafları" de geçiştir.. Ona çok bayılıyormuşsun gibi konuşmak zorundamısın sanki, boşver

Ben de dedim ki dersleri iyi olmayanlar o okullara gider , iyi olsaydı giderdi daha iyi bir yere dedim.
şu cumlenden anlıyorum ki sende az değilsin canım. şahsen anlaşamdığım kuzenime bile boyle bi laf etmezdim kırılır diye. düşüncesizlik etmişisn. her zaman boyleysen seni sevmesini nasıl beklersin ki ondan???

Laflarımı her zaman düşünerek söylemeye özen gösteriyorum ama o kadar doluydum ki frenleyemedim kendimi.
Yıllardır ben kırılıyorum , bir kere de o kırılsa ne olacak?
Facebookta bile ekleyemiyorum artık düşün halimizi.

Artık zorlama yok. Ugraşmıcam. Yoruldum valla ya.

amannnnnn buda dertmi gülüm
salla gitsin konuşmuyorsa konuşmasın...

Degil mi ya? Aslında dert etmem ama annemin hatrına işte. Onu kıramıyorum.

Sen yat kalk haline şükür et arkadaşım bende ki kuzenleri bir bilsen ohooo

Daha fenaları da var demek. Allah yardım etsin o zaman :)

önce bir gelsinler sonra ister konuşursun ister konuşmazsın..şimdi 2-3 senenin ardından sende büyüdün,oda belki gerçekten şimdi paylaşımlarınız daha çok olur ve abi-kardeş gibi olursunuz..

niye konuşmak için
sürekli çabalıyorsun...

konuşmasın çok ta tın yaaaa

burnu büyümüş onun
kendını bi halt sanıyor...

önce bir gelsinler sonra ister konuşursun ister konuşmazsın..şimdi 2-3 senenin ardından sende büyüdün,oda belki gerçekten şimdi paylaşımlarınız daha çok olur ve abi-kardeş gibi olursunuz..

Onlar geleli 1 hafta filan oluyor. Hoşgeldine gittik ailecek. İlk defa evimize geldi biliyor musun? Onu görünce hayretlerim şaştı. Ama ' kuzen , hoşgeldin ' de dedim. Kısa muhabbetlerde ettim. Ha nasıl yaptım? Kız kardeşiyle konuştuk önce her zaman ki gibi sonra onu da kattım zorla muhabbetlere. Ama sanırım anlamaya başlıyorum onu. Bende de var çekingenlik ama 15 dakika sonra hemen atarım üstümden. Ama o öyle degil onu anladım. Mesela elindeki telefon İphone ama hangi modeli bilmiyorum unuttum. İnternete girmek istedi şifreyi istedi ben de verdim. O bahaneyle biraz konuştuk gibi. Annem o telefonla konuşurken neydiyosun bakim dedi facebookta bir kuzenin fotosuna yapılan yorumları okuyormuş. Bende aa bende bakıcam diye daldım. O an bana bir baktı gülümsedi. Teyzemler haklı galiba gerçekten utangaç veya çekingen her neyse. Ama daha ne yapabilirim bilmiyorum. Biraz da o konuşsun benle. Halimi hatrımı sorsun o bile mucize olur yani o derece. Ya bilmiyorum hala içimde umut var sanki. Ya da akıllanmıyorum. Abim gibi olur mu ? Şimdi bile hala geç mi ? bilmiyorum. Belki de boşuna ugraşıyorumdur.

niye konuşmak için
sürekli çabalıyorsun...

konuşmasın çok ta tın yaaaa

burnu büyümüş onun
kendını bi halt sanıyor...

Annen , teyzen , anneannen bir olup sana dese ki kuzeninle konuş.. o çekingen .. yardım et filan?
Yapmaz mısın? Teyzeni anneanneni geçtim. Annen istiyor senden. Yapmaz mısın?
Allah başımızdan eksik etmesin , annem istesin ugrunda ölürüm. Ondan değerli birşey yok bu dünyada.

kızma ama sanki banada ondan hoşlanıyormuşsun gibi geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…