- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 28
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
-
Ne dememi bekliyorsunuz güzel değilsiniz diyorum çekemiyorsun diyorsunuz sonra hakaret etmeye başlıyorsunuz sizin anladığınız ve hakettiğiniz dil bu hanımefendi önce haddinizi ve yerinizi bileceksiniz sonra adam gibi cevaplar bekleyeceksiniz bu sizden çok şey beklemek olur farkındayım ama bu beklentiyi de benim zekamın geriliğine verin artık
Aşkım bu ne hırs sanki kocani elinden aldık hahahaNe dememi bekliyorsunuz güzel değilsiniz diyorum çekemiyorsun diyorsunuz sonra hakaret etmeye başlıyorsunuz sizin anladığınız ve hakettiğiniz dil bu hanımefendi önce haddinizi ve yerinizi bileceksiniz sonra adam gibi cevaplar bekleyeceksiniz bu sizden çok şey beklemek olur farkındayım ama bu beklentiyi de benim zekamın geriliğine verin artık
Sen yazıyorsun yazma diyorum farkındaysanOtrera kendi haline bırakalım mı?
Bir denesenize almayı ya bak çok merak ettim koca koca diye deli olmayın bu kadar ya umurunu kaybetme kuzummmmm Rabbim sana da en kısa zaman da nasip eder inşallahAşkım bu ne hırs sanki kocani elinden aldık hahaha
Ya bi defol Kadin yazma haddini aşmaBir denesenize almayı ya bak çok merak ettim koca koca diye deli olmayın bu kadar ya umurunu kaybetme kuzummmmm Rabbim sana da en kısa zaman da nasip eder inşallah
Bir denesenize almayı ya bak çok merak ettim koca koca diye deli olmayın bu kadar ya umurunu kaybetme kuzummmmm Rabbim sana da en kısa zaman da nasip eder
Sorunlu falanmisin akıllısı zaten. Bana denk gelmez !!Bir denesenize almayı ya bak çok merak ettim koca koca diye deli olmayın bu kadar ya umurunu kaybetme kuzummmmm Rabbim sana da en kısa zaman da nasip eder inşallah
Haddimi mi aştım şimdi ben?Hiç farkında değilim siz had bilir misiniz?Ya bi defol Kadin yazma haddini aşma
Bb abla hadiHaddimi mi aştım şimdi ben?Hiç farkında değilim siz had bilir misiniz?
Selam denk geldik naber?Sorunlu falanmisin akıllısı zaten. Bana denk gelmez !!
Muhatabım değilsinHaddimi mi aştım şimdi ben?Hiç farkında değilim siz had bilir misiniz?
Şu üslubuna bir bak ya azıcık insan ol iyimisin sen ?Haddimi mi aştım şimdi ben?Hiç farkında değilim siz had bilir misiniz?
Evet evet biz sizinle muhatap olamayız farklı dünyaların insanlarıyızMuhatabım değilsin
YazmaEvet evet biz sizinle muhatap olamayız farklı dünyaların insanlarıyız
Neden
Ayrıca üslubunuza siz bir dönün bakın isterseniz bana salak dediniz geri zekalı dediniz ha ama tabi sizin üslup dediğiniz bu olabilir ama maalesef bende işte böyle üslupsuz bişeyim sizin üslubunuza yetişememŞu üslubuna bir bak ya azıcık insan ol iyimisin sen ?
Aman boşverin ban yedirecek boş yere size. Önceden tesettürlüymüş muhtemelen özendi özendi açılınca sandi ki herkes ona hayran kıskanıyor. Bu tarz insanlar o kadar çok var ki baska yerde dese fena dalga geçerler burda yine anonimde normal cevaplar aldıHaddimi mi aştım şimdi ben?Hiç farkında değilim siz had bilir misiniz?
Yav off sıktınAyrıca üslubunuza siz bir dönün bakın isterseniz bana salak dediniz geri zekalı dediniz ha ama tabi sizin üslup dediğiniz bu olabilir ama maalesef bende işte böyle üslupsuz bişeyim sizin üslubunuza yetişemem
Ben sana ne dedim yazma dedim demi akıldan sıkıntın mı varAman boşverin ban yedirecek boş yere size. Önceden tesettürlüymüş muhtemelen özendi özendi açılınca sandi ki herkes ona hayran kıskanıyor. Bu tarz insanlar o kadar çok var ki baska yerde dese fena dalga geçerler burda yine anonimde normal cevaplar aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?