• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim niye böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sınav için gelmişti parfüm mu ne sürmüştüm ay ben hiç güzel kokmuyorum dedi beni de kokladı ay ne guzelsin Dedi tabi güzel olduğumu biliyorum söylemesine gerek yok 😅sonra elimde bavulla yeri boyladım üstüm başım falan kan oldu vah nazar oldu galiba 🥲

Hepimiz kıskancız bacım. Hepimiz nazar ediyoruz sana. Git kurşun döktür sen

despicable-me-minions-lol-1bytr09oaz8qsffm.gif

Sınav için gelmişti parfüm mu ne sürmüştüm ay ben hiç güzel kokmuyorum dedi beni de kokladı ay ne guzelsin Dedi tabi güzel olduğumu biliyorum söylemesine gerek yok 😅sonra elimde bavulla yeri boyladım üstüm başım falan kan oldu vah nazar oldu galiba 🥲
Kızzz iyi ki geldin hoşgeldin ışıl ışıl parlıyorsun foruma ışık geldi sayende. Nasılsın?

Yani bursa dert diyerek açtığınızda göre ya topluca nazar duası okuyacağız ya da güzelliğini ovecegiz😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X