• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim için yazıyorum onun önerilerinize ihtiyacı var.

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Üç kuzenimde de aynı şikayet var ben onlar dışında başka hiç kimsede görmedim onlarda aynı şekilde şuan yanımda ve ağlıyor buraya yazalım dedim belki sizlerde de vardır diye.. kaç psikolog psikiyatri haplar vs kekemelik tedavisi yani yapmadğı şeyler kalmadı ama durum aynı sorunları şu: çekingenlik var tabii ama asıl sorun bu değil kelimeleri ağızından çıkartamıyor misal bazı kelimelerde zorlanıyor dr gittiğinde dr bir şey yok deyip yolluyormuş fakat öyle değil ben görebiliyorum olduğunu :( hep hayattan kendini soyutluyor özellikle büyük kuzenim rezil olurum diye susuyor herkes onu çekingen sessiz biri olarak algılıyor var mı böyle sorunlar yaşayan veya etrafında görüp duyan ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
geçen yıl eskişehirde birkaç yerde asılı bir ilan gördüm. 15 günde kekemeliğe son falan yazıyordu.ama aslı varmıdır bilmiyorum.

Kekemelik kursuna gitti istanbulda ama fos çıktı çünkü kekeme değil aslında anlattıkları çok tuhaf sosyal fobi gibi ama iyice yerleşmiş artık:26:

Üç kuzenimde de aynı şikayet var ben onlar dışında başka hiç kimsede görmedim onlarda aynı şekilde şuan yanımda ve ağlıyor buraya yazalım dedim belki sizlerde de vardır diye.. kaç psikolog psikiyatri haplar vs kekemelik tedavisi yani yapmadğı şeyler kalmadı ama durum aynı sorunları şu: çekingenlik var tabii ama asıl sorun bu değil kelimeleri ağızından çıkartamıyor misal bazı kelimelerde zorlanıyor dr gittiğinde dr bir şey yok deyip yolluyormuş fakat öyle değil ben görebiliyorum olduğunu :( hep hayattan kendini soyutluyor özellikle büyük kuzenim rezil olurum diye susuyor herkes onu çekingen sessiz biri olarak algılıyor var mı böyle sorunlar yaşayan veya etrafında görüp duyan ne önerirsiniz?

Canım özellikle bu başlıklara yazıyorum çünkü bu konu hakkında insanlar çok yanlış yönlendiriliyorlar sakın 15 günde kekemeliğe son veriyoruz diyen yerlere gitmesin hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bu konuda uzman olan kişi Prof.Dr.Ahmet Konrot İstanbul da değilseniz bile bulunduğunuz şehirde kim en doğru tedaviti uyguluyorsa sizi ona yönlendirecektir yapılacak tek şey uzman bir dil konuşma terapistiyle görüşüp onun söylediklerini aynen uygulamak sonrasında zaten durum düzeliyor iletişim bilgilerini size iletiyorum şimdiden geçmiş olsun

0 (216) 463 74 74

WWW:<a href="http://kkm.konrot.com">http://kkm.konrot.com</a>

Back