Kuzenim Evlilik Teklifi Etti !?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Almanya bizi istememek de haklı. 3 kuşaktır Almanya da yaşa. Orada doğ büyü. Ne okul oku ne hayatı yaşa. Vizyon sıfır.
Vallahi aynen öyle. Avrupanin tam ortasinda dogup büyüyorlar ama bu tip insanlar sanki bir arap memleketinde yasiyorlar gibi. Sade kaldiklari yer avrupa, yasam görüsleri cok geride kalmis bir arap gibi. Ben bu tip insanlara cok sasiyorum, niye acaba gelip medeniyetli, ileri görüslü memleketleri seciyorlar yasamak icin, esasinda bir arap memleketi cok ideal bu türlü insanlar icin. Evet , almanlar istemiyorlar ve sevmiyorlar türkleri ve araplari ve haklilar. Benim sefim bundan 3 yil önce, ilk defa türkiyeye gitti ve geldiginde, ben türkiyede daha cok medeniyetli, ileri görüslü, cok modern düsünceli insanlarla karsilastim, burda almanyada yasayan türklerle hic bir zaman karsilastirilcak degiller. Niye almanyada yasayan türklerin cogu bukadar primitif , türkiyede daha cok medeniyetli türkler var, anlamadim dedi. Düsünün, 3. Generation bu konuyu acan genc hanim. Ben cok kücük bir köyde yasiyorum ve cok sükür, bu tip insanlar yok burda. Ama 25 km ilerde büyük sehir var, dolu türk mahalleleri ile. Cogu devlet yardimi ile yasiyor, ne okul, ne meslek, ne de dogru dürüst almancalari var. Insan utaniyor bazi zaman, türküm demeye.

Çok doğru bir tespit,benim amcamın oğlu yaş aldıkça kendi babasına değil benim Rahmetli babama bire bir benzedi. Evli olsaydım aman ALLAHIM düşüncesi bile korkunç

Almanya bizi istememek de haklı. 3 kuşaktır Almanya da yaşa. Orada doğ büyü. Ne okul oku ne hayatı yaşa. Vizyon sıfır.
Birde aralarında Türkçe konuşurken biz yaklaşınca Almanca konuşmaya başlıyorlar havalarını yirim

Almanya’da koloni kurmuş yaşıyorlar. Ha Sivas’ın Bayburt’un bağrı ha Almanya, aynı tas aynı hamam yaşıyorlar. Entegre olmak, gelişmek yok.

bazı arkadaslar ne kadar sabırlı şoka girdim...
köylerde kasabalarda yasayıp cok kısır cevrelere sahip insanların birbirlerine yukselmelerini anlayabiliyorum; insanlık dışı buluyorum ama anlayabiliyorum. (muge anlı'nınkine benzer programlarla farkettim bunu.)
fakat almanya gibi bir yerde yasayıp kuzenine bakan adamdan da kadından da hayır geleceğini dusunmuyorum.
ayrıca konunun fake oldugundan da emin gibiyim. ya da soru sahibinin yanıtları akraba evliliğine karsı kamu spotu olarak yayınlanabilir bir yerlerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…