Kuzenim bana yürüyor...

En kötüsü bu sapıklar ürüyorlar. Keske kisirlastirabilseler.

rezillik çıkarmadan kurtulmak için max engellersin eğer birine söylerse de mesajları göster rezillik çıkar ama bence asıl o korkar rezillikten

Yürünmedik kimse bırakmadılar Karşıdaki herkesi bir seçenek olarak görüyor şimdiki gençler. O olmazsa başkası olur. İş kuzenlere kadar geldi

Aynı ortamda yalnız kalmamaya çalış ve ailene söyle . Ben çok korkarım böyle durumlardan .

böyle bir konuda fake atmanın anlamı nedir ya ? Kazen deşifre etmese çoğumuz ciddiye alıp yorum yapacağız. Sorunlu insanlar her yerde.

böyle bir konuda fake atmanın anlamı nedir ya ? Kazen deşifre etmese çoğumuz ciddiye alıp yorum yapacağız. Sorunlu insanlar her yerde.

belki konu sahte değil. Bu içerikler ruhunda var ama açığa vuramıyor? Hala oğluna veya amca oğluna yürüyen bu kızımız? reeel hayatta bunu ifade edemiyor ama burada yazıyor üstüne üstlük birde evli ....

Cem Yılmaz farklı ifade etmişti ama bende edeyim öğrenci iken ilk kız arkadaşımı öptüğümde kendimi marjinal sanmıştım. Çünkü 3 yakın arkadaş arasında karşı cins ile ilk yakınlaşan bendim ve marjinal bir davranıştı.

Benim için küçük ama insanlık için büyük adım atmıştım...

Burada konuları okuyunca da kendimi çok ezik buldum, ben marjinal isem bunlar neydi?

Tüm akrabalar sırayla yürüyor(!) demek ki.
Hayırlısı.

Yahu psikolojik sorunlarının altında yatan ne bende bunu merak ediyorum. Yani anne babamı sevmedi. İstismara mı uğradı. Bu sapkınlık, bu iğrenç düşünceler nasıl türüyor cidden anlamlandıramıyorum. Çivisi çıktı iyice memleketin. Böyle pırıl pırıl gençlerimiz neden bu halde. Bizim evlatlarımız bunlarla aynı ülkeyi paylaşacak birde. Cidden içimde tutsam doğurmasam mı dedirtiyor bazı konular bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…