• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim bana yürüyor...

kınıyoruz, ağzımız açık okuyoruz ama bu yazdıkları sapkınlığın bir başka boyutu. Bu soyal deney veya bizimle dalga geçmek için açılmış hesaplar değil.

Bu durumda ne yapmalıyız bilemiyorum...
En kötüsü bu sapıklar ürüyorlar. Keske kisirlastirabilseler.😔

Yaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben bu kuzenden rezillik çıkmadan nasıl kurtulurum?
rezillik çıkarmadan kurtulmak için max engellersin eğer birine söylerse de mesajları göster rezillik çıkar ama bence asıl o korkar rezillikten

Yaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben bu kuzenden rezillik çıkmadan nasıl kurtulurum?
Yürünmedik kimse bırakmadılar 🤬Karşıdaki herkesi bir seçenek olarak görüyor şimdiki gençler. O olmazsa başkası olur. İş kuzenlere kadar geldi

Aynı ortamda yalnız kalmamaya çalış ve ailene söyle . Ben çok korkarım böyle durumlardan .

böyle bir konuda fake atmanın anlamı nedir ya ? Kazen deşifre etmese çoğumuz ciddiye alıp yorum yapacağız. Sorunlu insanlar her yerde.

böyle bir konuda fake atmanın anlamı nedir ya ? Kazen deşifre etmese çoğumuz ciddiye alıp yorum yapacağız. Sorunlu insanlar her yerde.

belki konu sahte değil. Bu içerikler ruhunda var ama açığa vuramıyor? Hala oğluna veya amca oğluna yürüyen bu kızımız? reeel hayatta bunu ifade edemiyor ama burada yazıyor üstüne üstlük birde evli ....

Cem Yılmaz farklı ifade etmişti ama bende edeyim öğrenci iken ilk kız arkadaşımı öptüğümde kendimi marjinal sanmıştım. Çünkü 3 yakın arkadaş arasında karşı cins ile ilk yakınlaşan bendim ve marjinal bir davranıştı.

Benim için küçük ama insanlık için büyük adım atmıştım...

Burada konuları okuyunca da kendimi çok ezik buldum, ben marjinal isem bunlar neydi?

kınama başına gelir derler, aile içi ensest ilişkin umrumda değil de sende nasıl bir mide var inan merak ettim.

evlisin ? ( @shngul ) önce amca oğlun sana yürüyordu? ( @shngul ) şimdi de halanın oğlu mu yürüyor? ( L lilyrosie )

bizimle dalga mı geçiyorsun? yoksa sosyal bir deney mi? yoksa Esra Erol için konu mu topluyorsun?

dalga geçiyor olsan bile böyle iğrenç bir hayal gücü deşifreyi hak ediyor....

ikinci üyelik kurallarına uyun ya da sonuçlarına katlanın
Tüm akrabalar sırayla yürüyor(!) demek ki.
Hayırlısı.

Yahu psikolojik sorunlarının altında yatan ne bende bunu merak ediyorum. Yani anne babamı sevmedi. İstismara mı uğradı. Bu sapkınlık, bu iğrenç düşünceler nasıl türüyor cidden anlamlandıramıyorum. Çivisi çıktı iyice memleketin. Böyle pırıl pırıl gençlerimiz neden bu halde. Bizim evlatlarımız bunlarla aynı ülkeyi paylaşacak birde. Cidden içimde tutsam doğurmasam mı dedirtiyor bazı konular bana :oha:

Back