- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.207
- 798
Bilmiyordum. Uzuldum valla.kişisel verileri koruma yani kvk diye bir halt var... ben sadece kullanıcı nicklerini deşifre edebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyordum. Uzuldum valla.kişisel verileri koruma yani kvk diye bir halt var... ben sadece kullanıcı nicklerini deşifre edebilirim.
En kötüsü bu sapıklar ürüyorlar. Keske kisirlastirabilseler.kınıyoruz, ağzımız açık okuyoruz ama bu yazdıkları sapkınlığın bir başka boyutu. Bu soyal deney veya bizimle dalga geçmek için açılmış hesaplar değil.
Bu durumda ne yapmalıyız bilemiyorum...
rezillik çıkarmadan kurtulmak için max engellersin eğer birine söylerse de mesajları göster rezillik çıkar ama bence asıl o korkar rezilliktenYaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben bu kuzenden rezillik çıkmadan nasıl kurtulurum?
konu sahte cikti...ailene söyle
konu fakeailene söyle
Yürünmedik kimse bırakmadılar Karşıdaki herkesi bir seçenek olarak görüyor şimdiki gençler. O olmazsa başkası olur. İş kuzenlere kadar geldiYaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben bu kuzenden rezillik çıkmadan nasıl kurtulurum?
Aynı ortamda yalnız kalmamaya çalış ve ailene söyle . Ben çok korkarım böyle durumlardan .Yaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben bu kuzenden rezillik çıkmadan nasıl kurtulurum?
konu sahte cikti...
Bende ciddi ciddi cevap veriyorumkonu fake
böyle bir konuda fake atmanın anlamı nedir ya ? Kazen deşifre etmese çoğumuz ciddiye alıp yorum yapacağız. Sorunlu insanlar her yerde.
Tüm akrabalar sırayla yürüyor(!) demek ki.kınama başına gelir derler, aile içi ensest ilişkin umrumda değil de sende nasıl bir mide var inan merak ettim.
evlisin ? ( @shngul ) önce amca oğlun sana yürüyordu? ( @shngul ) şimdi de halanın oğlu mu yürüyor? ( L lilyrosie )
bizimle dalga mı geçiyorsun? yoksa sosyal bir deney mi? yoksa Esra Erol için konu mu topluyorsun?
dalga geçiyor olsan bile böyle iğrenç bir hayal gücü deşifreyi hak ediyor....
ikinci üyelik kurallarına uyun ya da sonuçlarına katlanın