Kuzen eşi

Vasfiyeteyzeniz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.750
18.615
448
35
sorun su. Eşim haftada bir dışarı çıkar genelde cumartesi günü. Erkeklerin takıldığı bi cafe var orda arkadaşlarıyla iş güç siyaset konuşurlar. 12-1 gibi eve gelir. İlla çıkacak diye bişey yok tabi cumartesi için davetimiz planımız varsa çıkmaz.
Bulunduğu ortamda eşimden yaş olarak 2-3 yaş küçükler büyükler eşime hep abi der çok saygı duyarlar.
Eşimim kuzeninin eşi(x olsun) de bu grupta ama inanılmaz bi kıskançlık var eşime karşı. İkisi de aile işimde çalışıyor ama bu x e kimse biley sormaz para alır harcar sabah kahvaltısı akşam yemeği annesinde yenir evini bile kızla oğlan değil abisi döşedi. Eşimle babası arasında da genelde kararları hep eşim verir yabancı dili çok iyi ve ihale konularında çok iyi olduğu için.
Neyse eşim yanlarından 11-13 de kalktıkça bu laf ediyormuş git karın kızar falan diye. Eşim takmıyor tabi. Bu hafta da bu grup iftar yapalım demiş eşimde bana uyar siz günü bana verin yazmış whatsap grupta. Bu salak x de yazmış "bazılarımız eşlerinden uzun süreli izin alsın da sahura kadar oturalım tabi icin almak yürek ister orası ayrı" diye. Eşimde gitmicem diyor ama çok zoruma gitti salağın lafı. Eşim zaten Ramazan'dan beri canı istediğinde kızımı yatırıp teravih den sonra gider sahura gelir. Niye cevap vermedin dedim. (Normalde eşim terstir verdiği cevabın altından kolay kalkılmaz) ne uğraşacam aşkım Bayram'da seyranda yüz yüze bakıyoruz dedi. Ama benim içim soğumadı. Yani şimdi gitmeyince karısından izin alamadı olacak. Diğerler bu çocuğu takmıyor tabi ama onun ağzına laf vermek istemiyorum. Öyle işte. Ne yapmalı ki

Günaydın.
Açıkçası benim kocamın geceleri bensiz çıkması hiç yoktur.
Adamın içinden gelmez,bekarken de pek alışkanlığı yoktu.
Tüm arkadaş çevresi "izin al da az oturalım" der, kocam da "ne yapayım ki karıcığım ne derse o" der.
Ben de az höt höt yaparım,herkes sus pus olur,bana batmaz bu durum. Siz neden rahatsız oldunuz ki?
Hele ki bebeniz var,evet sizin onay vermemeniz normal karşılanmalı bence...

arnir arnir adamlar git diyor derken?
Söyle söyleyim. Eşim bana araba aldı istediğin Zaman çık gez diye hafta içi haftasonu istediğim Zaman annemlerle arkadaşlarımla dılarda vakit geçiririm yemek yapmaya yetişemezse. Yumurta kırar yeriz laf etmez. Haftada bir gün de Adam çıkıp iş stresini atmak istiyor ben simdi Ada'ma olmaz ben gezerim sen gezme mi deyim. Ki benim eve girş saatime asla karışmaz eşim bilgim olsun yerer der

Anlamadığım hepsi evli barklı adamlarsa neden eşleriyle çıkmıyorlar? İftara olsun, haftasonu buluşması olsun...
Valla ben eşimin her haftasonu erkek erkeğe buluşmasını istemem.
Haftasonları ikimizindir.

Laale Laale Canım biz bu kadar herşeyi beraber yapmayız.beniö farklı farklı arkadaş gruplarım var hafta içi eşim isteyken çıkar görüşürüm kafamı dağıtırm. Eşimde haftanın bir günü erkek arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor bence çok normal. Sonuçta bence iki kişi evlense de sosyal hayatları ayrı da olabilir. Zaten pazar günleri kızımla beni Mutlu etmek için bi dünya plan yapar. Ben eşime hötlemem ki Ada'mın eşimi ezmek içimin bunu söylemesi benim zoruma gidiyor

Anlamadığım hepsi evli barklı adamlarsa neden eşleriyle çıkmıyorlar? İftara olsun, haftasonu buluşması olsun...
Valla ben eşimin her haftasonu erkek erkeğe buluşmasını istemem.
Haftasonları ikimizindir.

Azıcık arkadaşlarıyla da çıksın ya ne olacak? Bu halı saha maç olur, basketbol maçı olur, ne biliyim sadece keyif için çıkıp 2-3 saat arkadaşlarını da görmek olur.

bu kadınlardaki eşim bensiz bi yere çıkmaz sendromu nedir acaba? ne oluyor ayrı çıkınca? herkesin kendine ait bi hayatı olabilir. kadın demiyor ki her hafta/hergün çıkıyor,rahatsız oluyorum vs diye. adam haftada bi çıkıyomuş eşiyle planı yoksa. bence gayet normal. siz de her yere beraber çıkabilir, ayrı bi yerlere gitmeyebilirsiniz ama normal olanın bu olduğunu iddia edemezsiniz. herkesin yaşantısı farklıdır. konu eşim neden tek çıkıyor değil ki hemen benim eşim bensiz çıkmaz diye yapıştırıyosunuz.

konuya gelirsek,
eşinin yüz göz olmak istememesi mantıklı. densiz insan laftan anlamaz. siz diğer tarafla kesinlikle konuşmayın. eşiniz konuşacaksa da özel konuşsun.

Laale Laale Canım biz bu kadar herşeyi beraber yapmayız.beniö farklı farklı arkadaş gruplarım var hafta içi eşim isteyken çıkar görüşürüm kafamı dağıtırm. Eşimde haftanın bir günü erkek arkadaşlarıyla kafa dağıtıyor bence çok normal. Sonuçta bence iki kişi evlense de sosyal hayatları ayrı da olabilir. Zaten pazar günleri kızımla beni Mutlu etmek için bi dünya plan yapar. Ben eşime hötlemem ki Ada'mın eşimi ezmek içimin bunu söylemesi benim zoruma gidiyor

Adam cidden densizilik yapmış ama bu adamın da çapı belli. Bu tip bir adamla ağız dalaşına girmek inanın eşiniz için hayırlı olmaz. Daha çirkefleşir falan. Anladığım kadarı ile eşiniz efendi biri. Hiç bulaşmasın densize.

formidea formidea valla Can'ım senin gibi düşünmüyorum. Mesela Bilgin eşimin arkadaşlarıyla eşli iftarımız var. ama sürekli eşli takılmak bence gerekli değil. Mesela ben eşimin arkadaşlarımın eşleriyle kahvaltı programı yaprım. Kafama eser evlerindeki çaya giderm. Kendi üniversite lise akraba gruplarım var çıkarım görüşürüm. Ada'mda haftada bir gün ki dediğim gibi o gine planımız yoksa işten çıkıp arkadaşlarıyla buluşuyor (zaten hepsi evli değil) erkek erkeğe kafa dağıtıyor. Ben Nasıl kız arkadaşlarımla görüşüyorum aynen öyle. Bence gerekli sağlıklı ilişki için. Benim sorunum şu ben zaten Ada'ma karılmıyorum o salak x sırf eşimi ortamda kötülemek için konuşuyor bu beni sinir ediyor

Adam cidden densizilik yapmış ama bu adamın da çapı belli. Bu tip bir adamla ağız dalaşına girmek inanın eşiniz için hayırlı olmaz. Daha çirkefleşir falan. Anladığım kadarı ile eşiniz efendi biri. Hiç bulaşmasın densize.
Hayır eşini de (eşimin kuzeni ) çok seviyorum çok tatlı bi kız nerden bulmuş bu öküzü

Cevap verse daha çok siniri bozulacak ne gerek var. Sen de olaya çok müdahil olma, eşin yapsın ne yapacaksa, cevabını o versin ya da vermesin kendi bilir. Senlik bi durum yok bence.

Cevap verse daha çok siniri bozulacak ne gerek var. Sen de olaya çok müdahil olma, eşin yapsın ne yapacaksa, cevabını o versin ya da vermesin kendi bilir. Senlik bi durum yok bence.
Yok ben zaten karışmam sadece cevap verseydin ya aşkım dedim oda öyle deyince haklısın aşkım dedim. Ama eşimin o salak yüzümden ortamdan mahrum kalmasını istemiyorum. Söyle deyim ben bi yere davet edilsem biri çıkıp onun kocası izin vermez dese zoruma gider. Acaba sen ortamdan geri kalma git boşver PNG'nla da muhattap olma diye yüreklendirsem mi. Sonuçta bu iftar senede bir oluyor

Yok anlamadın ki...
Tabii ki eğer aranızda bir problem yoksa bence de normal.
İsteyen dışarıda da takılır isteyen eşiyle de takılır.
Önemli olan evliliğinizin selameti ve mutluluğu...
Benim demek istediğim kuzenin söylediklerine takılman,isteyen istediğini düşünsün,hiç dert etme.
Mesela herkes kocama da benim izin vermediğimi sanır oysa ki benim kocam gece gezmesi sevmez. Ben de "he evet izin vermiyorum,dizimin dibinde oturacak" derim,arkadaşları dalga geçer,biz güler geçeriz,ciddiye almayız sen de öyle yap diyorum...

çıksın tabi.
arkadaşı ile muhattap olmamış . ne güzel. en doğrusunu yapmış cevap vermemekle. kompleksi olan insan cevap verir.

Yok ben zaten karışmam sadece cevap verseydin ya aşkım dedim oda öyle deyince haklısın aşkım dedim. Ama eşimin o salak yüzümden ortamdan mahrum kalmasını istemiyorum. Söyle deyim ben bi yere davet edilsem biri çıkıp onun kocası izin vermez dese zoruma gider. Acaba sen ortamdan geri kalma git boşver PNG'nla da muhattap olma diye yüreklendirsem mi. Sonuçta bu iftar senede bir oluyor
Bence iftara gitsin. Dediğin gibi muhatap olmasın ya da çok yüz vermesin.

Yok anlamadın ki...
Tabii ki eğer aranızda bir problem yoksa bence de normal.
İsteyen dışarıda da takılır isteyen eşiyle de takılır.
Önemli olan evliliğinizin selameti ve mutluluğu...
Benim demek istediğim kuzenin söylediklerine takılman,isteyen istediğini düşünsün,hiç dert etme.
Mesela herkes kocama da benim izin vermediğimi sanır oysa ki benim kocam gece gezmesi sevmez. Ben de "he evet izin vermiyorum,dizimin dibinde oturacak" derim,arkadaşları dalga geçer,biz güler geçeriz,ciddiye almayız sen de öyle yap diyorum...
Anladım Canım. Bende simdi eşim gitmeyecek ya onun yüzünden e buda senede bir olan bişey içinde kalır siye üzülüyorum. Bu Ada'm öyle gerizekalı ki köye gitmek istemez Can'ımız karısı gelmek istememiştir der kaynanamlara. Bi yerden erken kalkarız sıkıldın mı akrabalarımızdan der bana. Halbuki benim eşimin ailesi değil bütün sülalesiyle aram bal kaymak maşallah. Ada'm taktı bize.

Anladım Canım. Bende simdi eşim gitmeyecek ya onun yüzünden e buda senede bir olan bişey içinde kalır siye üzülüyorum. Bu Ada'm öyle gerizekalı ki köye gitmek istemez Can'ımız karısı gelmek istememiştir der kaynanamlara. Bi yerden erken kalkarız sıkıldın mı akrabalarımızdan der bana. Halbuki benim eşimin ailesi değil bütün sülalesiyle aram bal kaymak maşallah. Ada'm taktı bize.
Ya maalesef var ailede böyle sıkıntılı tipler.
Ben işte hiç altta kalmıyorum hemen çat çat konuşuyorum.
Kimine laf sokuyorum kimini kibarca uyarıyorum.
Hele bizde biri vardı,bir sustum,iki kibarca uyardım,üçüncü de laf çarptım
en son baktım daha anlamıyor,sert yaptım da öyle kesti konuşmayı.
Bizdeki sıkıntı da " hiç gelmiyorsunuz bu taraflara,sen bizi unuttun" geyikleriydi...

Back
X