• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuyumu kazanlar, kendini o kuyuda buldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim laflarımla gelmeyin bana, bal gibide sabote ettiniz konu amacından çıktı. show amacı gütmüyorsanız eğer o zaman yorumda yapmazsınız konuma. Yeterince konuştuk çünkü. Hem suçlu hem güçlüysem o zaman ben ağlıyor olamam hadi iyi forumlar sana.
Evet, herşey show. Tamam sen haklısın. Afiyet olsun

Hayır saçmaladığınızı ve abarttığınızı anlatmaya çalışıyorum. Yetişemeyince arkadaşını çağırmışsın gibi duruyor ayrıca dışarıdan bakılınca haberin olsun 😂
Tanismiyoruz biz arkadasla ama hakli mi dibine kadar. Burada kimseyle tanışıkligim yok bu arada. Arkadas listemde yok.
Cok kuruyorsun kafanda yapma bence gerek yok yani.

Aynen, konu sahibi baştan beri hak vermiş gibi laf değiştirdi. Fakat ben hak veren bir yorum görmediğim için dahil oldum. Zaten başta “ya yaptık bi hata” deseydi kapanıp gidecek.

Haklıda olsanız ego tatmini yaşayamadınız yani bunu mu demeye çalışıyorsun? 😂 Haklısın diyip geçmemi beklemişsiniz ikinizde. E dedimde zaten. Lakin huyum kurusun bir yerde haksızsam sebebini anlatır açıklarım. Bu da işinize mi gelmedi nedir yani.

Haklıda olsanız ego tatmini yaşayamadınız yani bunu mu demeye çalışıyorsun? 😂 Haklısın diyip geçmemi beklemişsiniz ikinizde. E dedimde zaten. Lakin huyum kurusun bir yerde haksızsam sebebini anlatır açıklarım. Bu da işinize mi gelmedi nedir yani.
Nerde dedin?

2009 kayıtlısın. Ben bu sene kaydoldum, çoğu konuda nickini gördüm onun. Sen nasıl görememişsin hayret 😂 iyi kaynaşmış oldunuz sayemde
Herkes senin kadar kisisellestirmedgi icindir olaylari ve buyutmedgi icindir. Bende ilk kez gordum çünkü arkadaşı.
Simdi de bizi yalanci ilan ediyorsun.
Inanilmaz🤦🏻‍♀️

Konunuzla ilgili yorum istiyorsunuz madem ben yapayım. Şimdi bu babaamne meselesi biraz garip yani kadın orda nerdeyse üç kuruşa muhtaç olmuş amcanız elinden parasını almış üzerine telefon almış ama sizin de babanızın da haberi yok akrabalarınız size kumpas kurmasa yine haberiniz olmayacak. Yaşlı ve hasta babannenizi düşünüyor olmanız çok da samimi gelmedi o yüzden. İntikam almak için bi fırsat buldunuz onu kullandınız ama ne hikmetse babaannesini kötü amcasından kurtaran iyilik meleği oldunuz.

Bu kadar uzatmakta ne bileyim biraz show bence 😂
Var ya bugun hep bekledim. Ladylena bir konu acsa da show yapsam diye. Izaman gecmek bilmedi o derece diyorum .🤦🏻‍♀️😀😅

Demans hastasi bir babaanneniz var agzindan sozcukleri cimbizlamaya calismak yerine bakimiyla biraz ilgilenirseniz sorun cozulur bence. Ne dersin ?

Ben takılmıştım orada yalnız neyse sorun değil 😂
Takildigin kisim ne ? Beni forumda gormen mi nasil bir takilma bu gayet gercekci ve olasi bir durum. Dikkat etmissin gormussun takilma olacak kisim yok yani.
Sorun ne olabilir ki zaten o msjda ?
Dediklerin anlasilmiyor.

Var ya bugun hep bekledim. Ladylena bir konu acsa da show yapsam diye. Izaman gecmek bilmedi o derece diyorum .

Demans hastasi bir babaanneniz var agzindan sozcukleri cimbizlamaya calismak yerine bakimiyla biraz ilgilenirseniz sorun cozulur bence. Ne dersin ?

Zamanınızı gayet güzel geçiriyorsunuz bence bu konuda görüldüğü üzere, bu zaman geçirememiş halinizse vay canına yani :))

Babaanneme gelince, konuyla ilgili yazmadınız yazmadınız başka yerden iğnelemek için mi yazasınız geldi? birinin bakımını üstlenmek öyle kolay mı sanıyorsunuz? Elbette yardımcı olurum elimden geldikçe o ayrı ama bunun kararı beni ilgilendirir, böyle bir fikirde danışmadım konumda kimseye. bana mı bıraksanız bu tür kararları ne dersiniz?

Takildigin kisim ne ? Beni forumda gormen mi nasil bir takilma bu gayet gercekci ve olasi bir durum. Dikkat etmissin gormussun takilma olacak kisim yok yani.
Sorun ne olabilir ki zaten o msjda ?
Dediklerin anlasilmiyor.

Takılmak derken o manada değil şaka yapmıştım anlamında. emoji falanda koydum hani ciddi değilim diye. sorun yok yani o kısımla ilgili :))

Zamanınızı gayet güzel geçiriyorsunuz bence bu konuda görüldüğü üzere, bu zaman geçirememiş halinizse vay canına yani :))

Babaanneme gelince, konuyla ilgili yazmadınız yazmadınız başka yerden iğnelemek için mi yazasınız geldi? birinin bakımını üstlenmek öyle kolay mı sanıyorsunuz? Elbette yardımcı olurum elimden geldikçe o ayrı ama bunun kararı beni ilgilendirir, böyle bir fikirde danışmadım konumda kimseye. bana mı bıraksanız bu tür kararları ne dersiniz?
Sabote edildi dedigin icin yazdim. Konuda yorum yapilacak ne var ? Cok guzel yapmışsın iyi olmus falan bekliyordun benden cikmaz o ya. Kaos kurmuşsun kaos olmus iste.
Demans hastasi teyzeye masumca ve tatli dille sormussun dogruyu soylesin diye. Babanlai gidip plan kurmuşsun. Bunlar için tebrik edemem kusura bakma yapima ters.
Babaannenle ilgilen derim anca.
Yaptığım yorumlara, degindigim noktalara karışmayı bıraksan artik.

2009 kayıtlısın. Ben bu sene kaydoldum, çoğu konuda nickini gördüm onun. Sen nasıl görememişsin hayret 😂 iyi kaynaşmış oldunuz sayemde
Okadar hayretlik bi durum yok. Nickim ne zamandır kayıtlı bilmiyorum ama ben son 9-10 aydır aktif kullanıyorum forumu -farklı bir topici-. Konunu sabote etmeyelim, bak Oydar Oydar konunla alakalı yorum yapmış, istersen ona cevap verebilirsin.
PS: Oydar Oydar la da tanışıklığım yoktur.

Konunuzla ilgili yorum istiyorsunuz madem ben yapayım. Şimdi bu babaamne meselesi biraz garip yani kadın orda nerdeyse üç kuruşa muhtaç olmuş amcanız elinden parasını almış üzerine telefon almış ama sizin de babanızın da haberi yok akrabalarınız size kumpas kurmasa yine haberiniz olmayacak. Yaşlı ve hasta babannenizi düşünüyor olmanız çok da samimi gelmedi o yüzden. İntikam almak için bi fırsat buldunuz onu kullandınız ama ne hikmetse babaannesini kötü amcasından kurtaran iyilik meleği oldunuz.

Ben zaten ailemle görüşmüyorum doğru düzgün senede 2-3 kez anca karsılasıyorum nereden haberim olacak? Babam zaten normalde şehirdışında anca telefonla konuşuyorlar. Yani kumpas mumpas olayı olmasada günün birinde ben o telefonu elime alıp bakacaktım babanemden parasız oldugunu duyunca her şekilde olay bu raddeye gelecekti er yada geç. Bana yapılan şeyin üstüne bunun denk gelmesi ise tuzu biberi oldu içim soğudu, babaaneminde en azından parası tekrar kendi eline geçti. E bu olay amcama kuzenlerime kötülükse, babaanneme iyilik sonuçta ben bunu kastettim ve vicdanen rahatım. Olabilecek en fesat en kötü şekilde çıkarım yapmışsınız. Hani gerçekten yermek için yeriyorsunuz insanı. Zaten kaos meraklısısınız yorumlarda belirtmiştiniz doğru.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back