• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuyumu kazanlar, kendini o kuyuda buldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimsenin umrunda değil, herkes kendisini bi şekilde aklıyor. Konu sahibi bile diyorki “yasağa uyuyorsanız kendiniz için uyuyorsunuz”. Yahu bu yasaklar hepimiz için ve toplu olarak hareket etmezsek amacımıza ulaşamayız. Yasağa toplumun yarısı uyup yarısı uymayınca bi arpa boyu yol alınma. Sizler de madem kendinizi düşünmüyorsunuz, hakkına girdiğiniz insanları düşünün madem.
en kolay şey zaten sistemi eleştirmektir. Sen üzerine düşen en küçük sorumluluğu yerine getirme, en ufak fedakarlığa katlanma, sadece eleştir yok 14 gün olsaydı bilmem ne. Önce üzerine düşeni yapacaksın.

Yapmadığımı nereden biliyorsunuz bir kere yapmadım diye tüm pandemi boyunca dikkat etmemiş mi oluyorum? İnsanız hepimiz biliyorsunuz değil mi? Herkes dört dörtlük uyamayabiliyor tek ben değilim yani? Haklı buldugumuda söylediğime ve bu yanlışı savunmadığıma göre eee yani?

Şu vardı büyütülecek; sunduğunuz sebep yasağı delmeye uygun değil! Toplu halde yemeğe gitmek nedir, delirdiniz mi? Bari normalleştirmeyin artık. Bu vaka sayılarının pik yapmasının sebebi sen değilsin, senin gibi düşünen kişilerin çokuğu sebep. Ben de kızıyorum artık, sinirlerim kaldırmıyor. Kimse yaptığına kılıf uydurmasın.

O zaman bunu çıkın herkese söyleyin duyurun sesinizi, ben en büyük destekçinizim. Benim yaptığım şey doğruydu demiyorum çünkü siz inatla aksini iddia etsenizde. çoğunluğun hatasını bir tek bana mal edemezsiniz ben buna kızıyorum sadece. Sizin muhattap oldugunuz kişi kim, tek benim. Ayrıca topluca yemeğe ben götürmedim kimseyi, ben olmasamda tertip edilecekti, gitmek katılmak zorunda kaldım olay bundan ibaret. Ayrıca toplumun yarısı değil neredeyse %90’ı artık uymuyor herkes unutmuş durumda salgını bu yüzden yine pik yaptı. Ben tüm pandemi boyunca evde oturdum, olabildiğince dikkat ettim kimseyle görüsmemeye çalıştım çünkü zaten toplumsal bir olay olması geçtim kendim için mecburum astım hastasıyım ben. Siz kalkıp insanların geneline söyleyemediğiniz şeyleri bana söylerseniz bende doğal olarak tepki gösteririm

Bunda hak geçirelecek bir şey yok zaten bahsi geçen aile fertleri sadece birbiriyle görüşüyor orada toplanılmasa mecburlar gidip kadına yemek götürmeye kendi yemeğini yapamıyor. Ha yapılan yemek götürülmüş, ha orada birlikte yenmiş. Götürülen yemekte geldikleri haneden çıkıyor sonuçta. Yaşadığınız yer nasıldır bilmiyorım ama burada herkes fıldır fıldır geziyor eminim bundan çok daaha geçersiz sebeplere rağmen.

Niye uzuuuun uzun açıklama yapıyorsunuz. He deyin geçin parmaklarınıza yazık.

Niye uzuuuun uzun açıklama yapıyorsunuz. He deyin geçin parmaklarınıza yazık.

Toplumun sesi olduğunu sanıp, koca bir kitleye söylemek isteyip söyleyemediklerini benim üstüme kusuyorlar. Beni tü ka ka ilan ediyorlar. Tüm pandemi boyunca evde oturan, kimseyle doğru düzgün görüşmemiş, kurallara uymuş biriyim olmasam neyse. bi sefere mahsus ihlal ettim onuda konunun içinde bahsettim zorunda hissettiğim için yaptığımı. Bunlar ise insanlara olan kızgınlıklarını benden çıkardılar haklısın dedim ona rağmen susmadı daha ne diyeyim yani. Resmen koca bir kitleye olan kızgınlığını hıncını benden almak istedi ben buna yoruyorum haklısın denildiğinde konu uzatılmaz çünkü benim bildiğim. Sandıkları gibi biri olsam neyse, olmadığım için ağırıma gitti üstüne üstlük konumu sabote ettiler. Nasıl yormayayım bu parmakları mecbur açıklamak durumunda bırakıyorlar insanı

Çarpıtma dediklerimi istersen eksik yazıp? Ben işe gidenlere astım hastasıyım çalışamıyorum, hakkıma giriyorsunuz desem, bu saçmalık derecesindeki abartılı tepki seninkiyle aynı. O yüzden banada git çalış o zaman napalım derler. Sende senin tepkine haklısın dediğim halde
abartıp başka yerlere çektiğin için, zorsa bu kadar uymak, uyma o zaman diyorum.
Konusmak istemedgim halde yaziyorsun. Izninle mesajlarını yada mizi alintilayim buraya. Carpittigim bir sey yok. Sen alintila ya da oldugu gibi hepsini fark etmez.
Benim tepkime haklisin demissin abartip bi yerlere cekmisim. Bunlari da alintilarsan sevinirim.
Evt haklisin hata yaptik desen olay kapanacakti. Sen yok mecburiyet yok 14 gun olsun yok para versinler ,yok bende astımim, ise gidenlerde hakkimiza giriyor gibi mi bakalim, bende calismak istiyorum korkuyorum ,babaannem ac mi kalsin , kendine karantidasin bilmem ne deyince uzatmak durumunda kaldim.

Hatalisin, hatalisiniz. Yasak varken uymadiniz. Kurallara uymamak bir suctur.Bu kadar basit.
Haktan bahsederken olmamis diyorum.
Israrla israrla kac kez soyledim. Yoruldum cidden

Toplumun sesi olduğunu sanıp, koca bir kitleye söylemek isteyip söyleyemediklerini benim üstüme kusuyorlar. Beni tü ka ka ilan ediyorlar. Tüm pandemi boyunca evde oturan, kimseyle doğru düzgün görüşmemiş, kurallara uymuş biriyim olmasam neyse. bi sefere mahsus ihlal ettim onuda konunun içinde bahsettim zorunda hissettiğim için yaptığımı. Bunlar ise insanlara olan kızgınlıklarını benden çıkardılar haklısın dedim ona rağmen susmadı daha ne diyeyim yani. Resmen koca bir kitleye olan kızgınlığını hıncını benden almak istedi ben buna yoruyorum haklısın denildiğinde konu uzatılmaz çünkü benim bildiğim. Sandıkları gibi biri olsam neyse, olmadığım için ağırıma gitti üstüne üstlük konumu sabote ettiler. Nasıl yormayayım bu parmakları mecbur açıklamak durumunda bırakıyorlar insanı
Her yerde aktifim canim ben sadece bu mecrada degil. Her yerden sesimi duyuruyorum.
Adimiz sanimiz belli bile değilken ne alkis icin yazarim msjinda dedign gibi ne baskasina soyleyemedgim bir durum var.
Konunu sabote etmedik. Konu icinde gecen bir olaydi. Cok uzatıyorsun cidden.

Kimsenin umrunda değil, herkes kendisini bi şekilde aklıyor. Konu sahibi bile diyorki “yasağa uyuyorsanız kendiniz için uyuyorsunuz”. Yahu bu yasaklar hepimiz için ve toplu olarak hareket etmezsek amacımıza ulaşamayız. Yasağa toplumun yarısı uyup yarısı uymayınca bi arpa boyu yol alınma. Sizler de madem kendinizi düşünmüyorsunuz, hakkına girdiğiniz insanları düşünün madem.
en kolay şey zaten sistemi eleştirmektir. Sen üzerine düşen en küçük sorumluluğu yerine getirme, en ufak fedakarlığa katlanma, sadece eleştir yok 14 gün olsaydı bilmem ne. Önce üzerine düşeni yapacaksın.

Şu vardı büyütülecek; sunduğunuz sebep yasağı delmeye uygun değil! Toplu halde yemeğe gitmek nedir, delirdiniz mi? Bari normalleştirmeyin artık. Bu vaka sayılarının pik yapmasının sebebi sen değilsin, senin gibi düşünen kişilerin çokuğu sebep. Ben de kızıyorum artık, sinirlerim kaldırmıyor. Kimse yaptığına kılıf uydurmasın.
Noktasi virgülüne katılıyorum. 👏

Konusmak istemedgim halde yaziyorsun. Izninle mesajlarını yada mizi alintilayim buraya. Carpittigim bir sey yok. Sen alintila ya da oldugu gibi hepsini fark etmez.
Benim tepkime haklisin demissin abartip bi yerlere cekmisim. Bunlari da alintilarsan sevinirim.
Evt haklisin hata yaptik desen olay kapanacakti. Sen yok mecburiyet yok 14 gun olsun yok para versinler ,yok bende astımim, ise gidenlerde hakkimiza giriyor gibi mi bakalim, bende calismak istiyorum korkuyorum ,babaannem ac mi kalsin , kendine karantidasin bilmem ne deyince uzatmak durumunda kaldim.

Hatalisin, hatalisiniz. Yasak varken uymadiniz. Kurallara uymamak bir suctur.Bu kadar basit.
Haktan bahsederken olmamis diyorum.
Israrla israrla kac kez soyledim. Yoruldum cidden

Ya konuşmak istemiyorsanız cevap verip durmayın o zaman neden ısrarla cevap veriyorsunuz konuşmayalım o zaman banada cevap hakkı doğmasın. Yasak varken uymadım bi sefere mahsus olarak ben ve buna kızmanızı anladım. Lakin bana verdiğiniz cevapların geneline bakınca tüm pandemi boyunca bu hatayı yapmışım gibi algılanıyor okuyunca. Ağırıma gitti doğal olarak çünkü ben dikkat ettim üstüme düşenide yaptım hiç yapmamışım gibi tepkinize devam etmenizde benim hakkıma girmek olmuyor mu? tek yanlışın benim yaptığım şeyin olmadığını söylemeye çalıştım size örnekler vererek bu yüzden uzadı uzadıysa, hatalıyım okay diyip geçemedim yani kusra bakmayın.

Yoo arkadaşınızı anladım gayet. yasaklara uyanlar boşuna mı uyuyor demek istedi, uymayanlara tepki gösterdi. Haklı buldum kendisini ve bende neden uymadığımı açıklamak durumunda kaldım. Ne vardı bu kadar büyütülecek?
babaannem tek yaşıyor, yakın oturuyor diğer aile fertlerine, yasak var diye kimse gitmesin mi yanına yalnız mı kalsın bu kadın? kimse aile fertleri ile görüşmüyor mu sanıyorsunuz yasak var diye? yaşadığınız yeri bilmiyorum ama burada herkes fıldır fıldır geziyor sokakta hemde eminim bizimkinden daha geçersiz sebeplerden ötürü

Bunda hak geçirelecek bir şey yok zaten bahsi geçen aile fertleri sadece birbiriyle görüşüyor orada toplanılmasa mecburlar gidip kadına yemek götürmeye kendi yemeğini yapamıyor. Ha yapılan yemek götürülmüş, ha orada birlikte yenmiş. Götürülen yemekte geldikleri haneden çıkıyor sonuçta. Yaşadığınız yer nasıldır bilmiyorım ama burada herkes fıldır fıldır geziyor eminim bundan çok daaha geçersiz sebeplere rağmen

Pardon? Ilk iki mesajiniz burada tam olarak nerede hak vermistiniz acaba ? 3. Mesajinizi da okuyalim isterseniz 14gun karantina falan filan. Hatta hepsini okuyalim.

Hak vermissiniz ya bana nerdeymis onlar bir gosterin gorelim.

Ya konuşmak istemiyorsanız cevap verip durmayın o zaman neden ısrarla cevap veriyorsunuz konuşmayalım o zaman banada cevap hakkı doğmasın. Yasak varken uymadım bi sefere mahsus olarak ben ve buna kızmanızı anladım. Lakin bana verdiğiniz cevapların geneline bakınca tüm pandemi boyunca bu hatayı yapmışım gibi algılanıyor okuyunca. Ağırıma gitti doğal olarak çünkü ben dikkat ettim üstüme düşenide yaptım hiç yapmamışım gibi tepkinize devam etmenizde benim hakkıma girmek olmuyor mu? tek yanlışın benim yaptığım şeyin olmadığını söylemeye çalıştım size örnekler vererek bu yüzden uzadı uzadıysa, hatalıyım okay diyip geçemedim yani kusra bakmayın.
Cevap vermedim iki kez yazdin.1 Kezde ozelden yazdin. ---Cevapladiklarim harici --
Nasil cevap vermeyeyim artık

Her yerde aktifim canim ben sadece bu mecrada degil. Her yerden sesimi duyuruyorum.
Adimiz sanimiz belli bile değilken ne alkis icin yazarim msjinda dedign gibi ne baskasina soyleyemedgim bir durum var.
Konunu sabote etmedik. Konu icinde gecen bir olaydi. Cok uzatıyorsun cidden.

Konu destan gibi ama sadece o bölüm hakkında konusuyoruz cımbızla çekip almış gibi. 2 sayfadır. ve ben asıl konuya odaklanılmasını istiyorum fakat sürekli bunun üzerine konuşulduğu için verim alamıyorum, diğer insanlarda yorumlara odaklanacak illaki bu da istemedende olsa konumun sabote olmasına sebep oluyor. Alkış için show için yapmıyorsanız o zaman bana mal etmeyin tüm toplumun hatasını burada beni yermeye çalışmayın bilmiyorsunuz sonuçta benim ne türlü fedakarlıklar verip vermediğimi ve bunun çıkarımını bu konudan yapamazsınız bu konudan öğrenemezsiniz

ladylena ladylena tam bir drama queensin. Hınç almak falan... konunu da sabote etmişiz, çok pardon yaa... Hem suçlu hem güçlü olmak da böyle oluyor demekki...

Yasakları çiğneyip “bdvde konumu sabote ediyorlar” diye ağlamak da komik oluyor, ama sen bilirsin.

Benim laflarımla gelmeyin bana, bal gibide sabote ettiniz konu amacından çıktı. show amacı gütmüyorsanız eğer o zaman yorumda yapmazsınız konuma. Yeterince konuştuk çünkü. Hem suçlu hem güçlüysem o zaman ben ağlıyor olamam hadi iyi forumlar sana.

ladylena ladylena tam bir drama queensin. Hınç almak falan... konunu da sabote etmişiz, çok pardon yaa... Hem suçlu hem güçlü olmak da böyle oluyor demekki...

Yasakları çiğneyip “bdvde konumu sabote ediyorlar” diye ağlamak da komik oluyor, ama sen bilirsin.
Vallahi şiştim ya 😅 manipülasyona giriyor artik bu durum. Psikolojik siddet dedigimiz sey bu. Kitleleri uzerine yigmaya calisiyormusuz gibi davraniyor. 🤦🏻‍♀️😀

Vallahi şiştim ya 😅 manipülasyona giriyor artik bu durum. Psikolojik siddet dedigimiz sey bu. Kitleleri uzerine yigmaya calisiyormusuz gibi davraniyor. 🤦🏻‍♀️😀

Hayır saçmaladığınızı ve abarttığınızı anlatmaya çalışıyorum. Yetişemeyince arkadaşını çağırmışsın gibi duruyor ayrıca dışarıdan bakılınca haberin olsun 😂

Pardon? Ilk iki mesajiniz burada tam olarak nerede hak vermistiniz acaba ? 3. Mesajinizi da okuyalim isterseniz 14gun karantina falan filan. Hatta hepsini okuyalim.

Hak vermissiniz ya bana nerdeymis onlar bir gosterin gorelim.
Aynen, konu sahibi baştan beri hak vermiş gibi laf değiştirdi. Fakat ben hak veren bir yorum görmediğim için dahil oldum. Zaten başta “ya yaptık bi hata” deseydi kapanıp gidecek.

Benim laflarımla gelmeyin bana, bal gibide sabote ettiniz konu amacından çıktı. show amacı gütmüyorsanız eğer o zaman yorumda yapmazsınız konuma. Yeterince konuştuk çünkü. Hem suçlu hem güçlüysem o zaman ben ağlıyor olamam hadi iyi forumlar sana.
Konular herkese açık yorum yapabiliriz.
Nikle show mu yapilir yahu :KK70: taktin showda sov. Ne cikarimiz olacak burda sovdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back