• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuyumcu olan yada altın işlerinden anlayanlar bakabilirmi

Haklısınız acaba 20gram külçe ile mesela 20 gram bilezik arası cok oynarmi
uzun vadede tabıkı oynar en mantıklısı o yuzden kulcedır cunku uzun vadelı yatırım ıcındır takmayacaksanız bılezık almayın dırekt kulce hatta bankaların altın hesapları var en mantıklısı o en azından calındı kayboldu deprem oldu rıskı yok

Bende takmayı seviyorum suan hic yok istiyorum esimde senin gönlün neye yatıyorsa onu yap dedi ciddi bi zararım olmazsa aslnda bilezik istiyorum isciliksiz diyorlar ya oyle zararım olcaksa fazla külçede olur
O zaman burma yap bence, ben normal kalın burmalardan yaptıydım şimdi adanalara diktim gözümü ama altın uçtu önce incelerden üç beş yapıp sonra kalınlara bütünlüyorum mesela

Gumuse bulasmayin bence, altin icin bir sey diyemem ama esim gumusten zarar etmisti.

Eşime sordum
İşçiliksiz bileziği yüksek fiyata verirler getirisi az dedi
Bebek altın cumhuriyet altın alsın dedi
Külçe altın da bulması zor dedi
Bilezik de alabilir dedi ama bileziği işçiliksiz düşük fiyata vermezler işçilik fiyatına alırlar dedi

Canım alım satımda zararı en düşük altın türü 22 ayar bilezik ve gram altındır, onun harici çeyrek, yarım, tam hepsinde fark daha fazla, bilezikte de en karlı olanlar burma, ben de yatırımımı bu şekilde yapıyorum çok araştırmıştım
Sagol canm bende öyle düşünüyorum suan gelen yorumların çoğu bu turde

uzun vadede tabıkı oynar en mantıklısı o yuzden kulcedır cunku uzun vadelı yatırım ıcındır takmayacaksanız bılezık almayın dırekt kulce hatta bankaların altın hesapları var en mantıklısı o en azından calındı kayboldu deprem oldu rıskı yok
Evet haklısınız kuyumcularda hep külçe dedi suan kulceye kafamız yatti bilezik takmak istiyorum ama şuan süs düşünecek zamanda degilim en karlı kulce

Her zaman en güzel yatırım bence altın çünkü anlamadığım bir şekilde sürekli yükseliyor ve hele ki gram altın aldınız mı demeyin keyfine...
Son zamanlarda arkadaşlarım gümüş almaya yöneldi ama bakalım tabii ki nasip hazır şu sıralar da düşüyorken almak lazım bence.
Yatırım tavsiyesi değildir diyelim de ne olur ne olmaz :)

Back
X