hani yıllarca yıkanmaz da kremrengi gibi bir renk olur ya öyleydi, bazı yerleride siyahımsı lekeler vardı. benden önce kullanan hiç temizlememiş herhalde. ama bu sorunumu da çözdüm. internetten çok araştırdım. sihirli su diye bir şey var. pembe renkli sıvı. evime yakın bir yerde de satılıyormuş. aldım bir şişe hemen. küvet kuruyken heryerine döktüm. fırçaladım. yarım saate yakın beklettim. sonra yine fırçayla temizleyerek duruladım. sonuç bembeyaz bir küvet.bu kadar zaman niye bunu duymadım diye de kendime kızdım.
artık tam pes ettiğim bir sırada bim market'den kendi markası olan Mr. Bee markalı amonyaklı krem deterjanı aldım , pahalı markalarda aynı şeyi yapıyor nasıl olsa bu seferde bunu deneyim dedim
Amonyak ve tuz ruhu kaliplasmis lekeleri sokup atiyor, ama mutlaka elinize eldiven giyin, ve varsa agzinizi da kapatin. Benim bogazim tahris olmustu bi kere oyle sert deterjanlardan.
çamaşır suyuyla yıkıyorum ama o da nefesimi kesiyo eğilip sildiğim zaman nefes alamıyorum bazen,diğer temizleyicilerden falan kullanıyorum cif banyo ya da cillit bang banyo,çamaşır suyunu da artık ayrı bi viledayla siliyorum,temiz küvet diye diye geberip gidicem yoksazemuszemuskafamçokkarıştı
marc banyo kristal parlaklık (sprey) kullanıyorum. küvet, lavabo, fayans temizliğinde muhteşem. spreyi sıkıp bekletiyorsunuz ovmaya bile gerek kalmıyor. tereddütle almıştım şimdi vazgeçilmezim oldu. sabun kalıntısı, kireç v.s den eser kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?