kutudan çıkan yılan !

okurken bile ürktümm inanaıyorum reelde böle şeylerın olduğunaa ay nerden bulmuş ölü şeyi adını bıle söleyemıyorum benım aşırı fobim var bu şeye karşı yerınde olsam sanırım orda ölür gıderdim artık insanlar filmlerde falan gördüklerini reelde uygulamaya başladıı şaşılcak şeyy bence polis kamera elinizden ne gelıyorsa yapın dahada ileri gitmesin bu kıt zekalı herkımse çok geçmiş olsunnn

canım polısı ara bence de ama biri şaka falan yapmak istemiş olabılır mı kı düşüncesızın bırı ne bılım eşşek şakası herseyı düşünüyo insan bı an kapıcıya da sole polıs gelecek kutuyu al çöpten dıye alsın bı de kamera kayıtlarında bişi cıkmıyomuş yapan apartmanın içinden biriymiş aman allahım ne korkunç...

Söyle gitsin alsın daha üstüne bişey atılmamıştır.yalnız mı yaşıyosun?yaşadığın şehirde bi akraban tanıdığın var mı?

bıde copemı atmıs kutuyu kapıcı

:18::18::18::18:
Biri sizi hem korkutmak hemde tehdit etmek istemiş ve başarmış ama bbunu yapanın niyeti hiç iyi bir niyet değil

Sizin bilmediğiniz ama içten içe sizden hoşlanmayan biri yada birileri var belli ki
Çok geçmiş olsun
Bu gece evde tek kalmayın ne olur ne olmaz

Ortaokula giderken iki gerzek erkek çantama boğazı kesilmiş kurbağa koymuşlardı,disipline gitmişlerdi sonra . :))Böyle embesiller çıkabiliyor.Size asılan biri varsa o yapmış olabilir. ://

korkunç bir durum ne psikopatlar var:18::18:

hukuk son sınıf ögrncsym polis çk fazla ilgilnmez bu konuyla adım kdr emnmm uzatrda uzatr kapıcıyı aradm alamam bn nasl alıym zor attm dedii ne diyim adama yok almı diyim kayıtlara bakıcam km çıkıcak etrafmda böyle igrenç şaka yapabilicek yakınlarm yok n kdr hassas oldgumu bilirler allah belalarını versn km yaptysa umarm kayıtta tandgm vya şuan hayatmda olan yakınlrmdn biri çıkmaz ki çıkarsa en çok aptal oldgu içn mafdererm onu kamera oldgunu hiçmi düşünmemş sivri zeka akşam annmlere gidicem orda kalıcam ya akşam yapsalardı bunu gece fln napardm bn deli olrdummm

Söyle gitsin alsın daha üstüne bişey atılmamıştır.yalnız mı yaşıyosun?yaşadığın şehirde bi akraban tanıdığın var mı?

arkadaşmla yaşıyorm o ankaraya gtti ailesinin yanına annmler burdalar akrabalar herks burda izmrdeeee evde kalamamm şuan bile zor duruyorm yazarak avunuyorm

bu olayı kim yaptıysa sizi evden kacırtmak icin de yapmıs olabilir yani bugün yalnız kalamayacagınızı tahmin etmiştir.

evde degerli esya bulunduruyor musunuz ya da ne bileyim önemli bir sey bilgi vs ___??

--

böyle sacmalıgın ardından tanıdık biri cıkacak diyor icimden bir ses.

bak bunu hiç düşünmemştm var tabikide zatn normalde bile çok fazla yalnz kalamam ki bn korkarm bunuda etrfmda bi çok arkadaşm bilirr

bak bunu hiç düşünmemştm var tabikide zatn normalde bile çok fazla yalnz kalamam ki bn korkarm bunuda etrfmda bi çok arkadaşm bilirr

o zaman evden ayrılmayın. sizinle kalmaya biri gelsin

böylece olayı hangi şuursuz yaptıysa da senden korkmuyorum mesajınızı almıs olur ..

mutlaka sizi gözlemler bugün zaten evden ayrılıp ayrılmayacagınızı.

yilani nerden bulmuslar töbe töne
manyakligin sinir yok
hala eliniz ayaginiz tutuyor demekki ben olsam bitmistim korkudan
polisi cagirdiniz umarim
essek sakasi degil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…