kutudan çıkan yılan !

Gönderen belli oldu mu acaba kamera kayıtlarında... ??

Ne psikopatlar var ya..Allah korusun........

soyadınızı dahi nildiğine göre sizi tanıyan takip eden biri olmalı.dikkatli olun

allahım ne kadar manyak var...
kutuda pembe bi kutu diyorsunuz çoluk çocuk işi de olabilir diyecem ama sizi nerden tanıyacaklar isminizi falan..
ya bu ciddi ciddi tehdit yada şaka(!)...
kamera kayırlarından ne çıkacak doğrusu merak ettim geri dönüt ver mutlaka bize de.

eve biri gelsin bu gece yanlız kalmayın dikkatli olun

Şaka olduğunu sanmıyorum, resmen tehdit var burada. Üzerinde durulmaması gereken bir şey değil, adınızı soyadınızı bilen biri kapınızın önünüze kadar gelmiş ve bunu yapmış.

Kesinlikle evden çıkmayın bu akşam, yukarıda bir arkadaşımızın dediği çok mantıklı, sizi evden kaçırmak için yapılmış olabilir, hırsızın işi de olabilir.. eski sevgilinizle aranızda bir kadını içeren olaylar olduysa, o kadın da yapmış olabilir.

annenize gitmeyin bence, onlar gelsin evde olun bu akşam.

bakalım kamera kayıtlarından ne çıkacak.

birde kutu atılmış gerçi ama adınız soyadınız yazıyormuş ya el yazısı tanıdığınız birine ait olabilir miydi acaba _? aklıma o geldi şuan.kutuyu alabilcek birileri yok mu ki atıldığı yerden

"kapının önüne kadar gelebiliyorum, içeri girip senin de kafanı ezebilirim, yapabileceklerimi gör" tarzında bir mesaj vermek istemiş bence.

sizi daha çok tedirgin etmek istemedim, ama keşke polisi çağırsaydınız. Belki hiç bir şey yapmazlardı, ama en azından bu olayda bile polis çağırıldığı görülürdü. Belki o kişi çekinirdi biraz.

Başlığı okuyunca zaten kalp atısım degıstı..
Hayatımda en korktugum ısmını bıle soylerken yuzumun degıstıgı nalet hayvandır ..

O kadar insan yazmış ısrarla neden polısı aramıyorsunuz ?
Arayın polisi bu şaka değil bana göre tehtit..
Hangı aklı basında ınsan boyle saka yaparkı ..
Sizin adınıza gelmış,itinayla hazırlanmıs bır paket ..

Evden de ayrılmayın arayın akrabanızı gelsınler,
Ben burda bıle sızın adınıza korkuyorum sakın polisi aramamazlık yapmayın,
Çok geçmiş olsun

kutudan yılan çıktı ha filmlerde olurdu artık gerçek hayattada oluyor isim ve soyisminiz bildigine göre sizi tanıyan birisidir aslında polise haber verebilirdiniz kutadan parmak izi alınır ve çevrede mobese varsa incelir zaten kamera varsa kutuyu getireni görürler polise tehdit içerikli diyebilirdin

kapı caldı demişsin ya canım kapıyı actığında herhangi kacan birini yada cevrede kimse dikkatini cekmedimi :KK53:

birde kutu atılmış gerçi ama adınız soyadınız yazıyormuş ya el yazısı tanıdığınız birine ait olabilir miydi acaba _? aklıma o geldi şuan.kutuyu alabilcek birileri yok mu ki atıldığı yerden

el yazısı mıydı acaba? öyle ise alsan iyi olurdu. bide iyice baksalardı keşke belki içinde bi not falan vardır ?

keşke bir erkek arkadaşınız falan varsa yardım isteyip kutuya bakabilseydiniz

Yok artık! kim neden böyle birşey yapsın.. ölü yılanı paketleyip kapıya bırakıyor.. kamera kayıtlarından kim çıkacak merak ettim..

gönderen kişi bir miktar zeki ise !!!!!!! kendi getirmemiştir o kutuyu.

başka birinden rica etmiştir hatta belki de çocuktan. :KK19:

her kim yaptıysa da gereğinden fazla film izlemiş..

--

yazı el yazısı mıydı ? bunu bende merak ediyorum.

Ne insanlar var yahu okurken tüyledirm diken diken oldu...

Madem yılanı kutuya koyup sana postaladılar hadi o neyse de insan 2 delik açar hayvan havasızlıktan ölmüş. O da yetmezmiş gibi birde üzerine çöpe atmışlar. Hayvancağızın sonu böyle olmamalıydı.

Kızlar çıktım kayıtlarda bildginz 180 boylarnda topuklu gayet guzlde bi kadın kendisini tanımıyorm ilk defa gördm kaydı aldm karakola gidiyormmm derdi neyömş km yaptrmış anlıcaz haberdar ederm szi

konu sahıbı yarım saattır burdasın ama cvp yazmıyosun yoksa asıl şakayı sen mı yaptın....

[ı]gönderen kişi bir miktar zeki ise !!!!!!! Kendi getirmemiştir o kutuyu.

Başka birinden rica etmiştir hatta belki de çocuktan. :KK19:

Her kim yaptıysa da gereğinden fazla film izlemiş..

--

yazı el yazısı mıydı ? Bunu bende merak ediyorum.
[/ı]

yok cnm bildign kartvzit süslü püslü bi kart hatırlıyorm el yazısı degil

pardon canım aynı anda yazmısız çok merak edıyorum derdı neymış acaba senle mutlaka yaz olurmu netıceyı herkes merakta...acaba bırı rıca ettı de mıyaptı bunu neden bı kadın bole bi şi yapar......

pardon canım aynı anda yazmısız çok merak edıyorum derdı neymış acaba senle mutlaka yaz olurmu netıceyı herkes merakta...acaba bırı rıca ettı de mıyaptı bunu neden bı kadın bole bi şi yapar......

bilmiyorum ilk defa gördüm kadını hç tanımımadgma göre başka birisinin işi çıkıyorm şimdi haber veririmm

X