Kutlanmayan evlilik yıldönümü

Aman üzülmeyin ya eşim güya romantik adamdır doğumgünümde iftara gitmiştik , n'apiyim doğumgünün Ramazan'a denk geliyo demişti ki kendisi oruç tutmuyor.

Bir doğumgünümde de o zamanlar sevgiliydik , yanında arkadaşıyla gelmişti , arkadaşı yurt dışında yaşıyordu senede bir kere ülkeye geliyor günü kısıtlı diye ben , eşim ve onun çocukluk arkadaşı doğumgünümü kutlamıştık.Çocuk gelmiyim demiş bizimki Israr etmiş ve sıkı durun benim yanımda çocuk kendini eksik hissetmesin diye ona da hediye almıştı.Hâlâ anlatıp güleriz. Ay neler yaşamışım ben ya.

Gece uyuyamadim kisa bir mesaj attim oyle uykuya daldim.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. ben de onun dogum gününü kutlamiycam. Gunumuzde artik herkesin en kotu ihtimalle faceden kutladigi doğum gununde, karisi iyi ki dogdun bile demeyecek. Nasil oldugunu görecek o zaman

Ona da hediye almasi tam komediymis yalniz

Cok dogru yazmissiniz. Zaten epi topu bi yemege cikacaktik. Ozel organizasyonlar istemedim ki gayet makul bisi istedim.
Bir de eşimle kavgaliyim o yuzden cocuktan da vazgectim diyorum; onun icin neden cocuktan vazgectin, oyle vazgecilir mi diyorlar. E ben gunduz esimle anlasamiyosam gece koynuna mi gireyim. Ya da anlasamadigim adamdan neden cocuk yapayim

Bundan anlayacağını düşünüyorsanız bunu yapın.
Ama ben eşimle boyle sorunlar oldugunda,icimden gelen tum samimiyetle ve özenle kutlarim. Çok mutlu oldugunda da, "bak ben sana ozen gosterdigimde sen ne güzel mutlu oluyorsun, ben de senin bana özen göstermeni ve bu sekilde mutlu etmeni istiyorum" diyorum. O an yaşadığı için aklina dank ediyor

Çok düşünceli hem çiçek getirmiş öyle deme

Şimdi çoğu kişi amaaaaan sende taktığın şeye bak ne önemi var diye başlamıştır bile çoktan.
Bu konuyu açan sizsiniz ve sizin için önemliyle önemlidir.Bitti..

Takıldığınız şeyin temelinde dafaatle önemsediğinizi her yoldan belli ettiğiniz halde hissettiklerinizin önemsenmemesi dahası dalga geçer gibi beklenilen şeylerin evrilerek başka durumlara karşılık getirşlmeye çalışılması var (yemek planı yapılmışken adamaın birgüzel evde yemeğini yiyip göbeğini kaşırken ''amaaaaan boşveeeer bişiler içeriz beee'' ye çevirmesi mesela) .Konuyu magazinleştirerek önemsizleştirmek yapılan saygısızlığı kapatmamalı...Düşüncelerinize hissettiklerinize saygı duyduğunu sanmıyorum.Tüm yorumlarınızı okuyunca böyle düşündüm.Bilemiyorum tabi doğrusunu...Sorunlu evliliklerde ki saygısızlıklar her evde aynı olaylarla başlamıyor..Kiminde önemsediği özel hissettiği kutlama hatırlanma durumlarının vs.yok sayılması, kiminde kv-gelin gerginliğinde gelinin buharlaşmışcasına konumunun hiçleştirilmesi, kimisinde de de evin ortak gelirinde kadının ötelenmesi gibi gibi...

Mesele özel gün kutlanmamasından daha farklı gibi geldi bana.
Çocuk kararını ertlemekle çok isabetli birşey yaparsanız eğer ciddiyseniz..İzleyin bakalım bi hayatınızı hiç acele etmeyin derim nacizane...

kadınlar olarak dünyayı kendinize dar etmekte üzerimize yok. aferin böyle devam.

Benim esimde sevmiyor ozel gunleri kac yillik evliyim olmuyor zorla..Ama hic haberim yokken hediyeyle gelir eve,zil calar iki papatya yolmustur yol kenarindan onu uzatir direk,istediklerimiz alinir cok sükur oyuzden simdi ozel gun kutlamiyor diye bana deger vermiyor diyemem.. Sizinde eger boyleyse hic uzulmeyin genelde size karsi iyiyse isteklerinize fikirlerinize deger veriyorsa özel gün kutlamasada olur napalim erkekler duz mantik malesef..Birde evliligin ilk yili zor geciyor biraz daha oturaklasmasi icin zaman taniyin ilk yillarda ne guzel soz ne hediye hicbir sey yoktu esimde huyumu ogrendikce ben guzel guzel anlatinca zamanla ögrendi..Mesela dogum gunumu unuttu ama ben onun dogum günunu cok guzel kutladim hicbirseyde soylemedim sen benimkini unutmustun gibi cok utandim yaptigim hatadan dedi haa yine kutlamadi bir sonraki yil ama hediye almayi ögrendi benim icinde o daha onemli habersiz olan kucuk suprizler daha degerli..

Ona da hediye almasi tam komediymis yalniz
Valla gülüyorum ben böyle şeylere , bi' kere de ben unutmuştum tanışma yıldönümümüzü bildiğin trip yapmıştı böyle mi olucaktı , şu hale bak sen ilişkimizi önemsemiyosun gibisinden.Komik anılar olarak bakıyorum ben , takılıyorum n'apiyim.

Siz kutlasaydınız. İllaki dışarıda yemek yemekmidir. Evinizde şık bir masa hazırladaydınız, madem sizin için çok önemli. Sabahındada ona evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun die bir msj atsaydnz. O da belki gelirken bişey alırdı. Dert etmeyin derim. Ben bile hatırlamam. Sadece çocuklarımın doğum gününü unutmam.

Önemli olan kutlamak değil zaten. Her kadın o özel günde kendini değerli hissedecek 1-2 güzel sıcacık kelime bekliyo. Bununda bence ne maddiyatla ilgisi var, ne de beceriyle yani romantiklikle. Eğer erkek değer veriyorsa 2 güzel kelime söyler kadın tav olur zaten.Çokta zor olmamalı erkek için.

evde değildik ve olmayacağımız zaten haftalar öncesinde belliydi. o yüzden konuşmuştuk ve bulunduğumuz şehirde bir akşam yemeği yiyecektik. Yani öyle mesajlar güller çiçekler istemedim, beklemedim.

Peki siz bi hediye filan alip hazorlik yapmis miydiniz??? Soruldu mu bilmiyorum... minnos26
yok almadım. eşimin zaten kutlamaları çok sevmediğini biliyorum. o yüzden onu daha da zora sokacak şeyler yapmak istemedim.
şehir dışındaydık, ha olmasaydık ta evde masa hazırlama falan öyle şeyler yapmazdım orası ayrı.

teşekkür ederim yorumunuz için. şimdilik üzerine basılmadı konunun ve bense hala çok kırgınım

Bizim bir yılımız dolmadi sevgilimle. Ama her ay hatirladikca "ayy 1 ay daha geçmiş bugün" diyip birbirimize güzelce sarılıp kutlarız. Bazen benim aklıma gelmez o hatırlatır bazen de ben. Evlendiğimde de böyle şeylere takılmak istemiyorum. Canımız istediğinde özel olmayan günlerde hediye alıyoruz zaten. Sen de büyütme derim. Bı evlilik böyle şeylerle deger kazanıp kaybetmez. Babam özel günlere çok dikkat eder ama annemle iyi ilişkileri yok. Önemli olan birbirinizi mutlu etmeniz

o pek sevmiyor sanırım kutlamaları. yani ben ona çok özenirim zaten ama o beni biraz zoraki kutlar.

bizimkisi unutmak değil ama hem de ilk yılımız. Anlıyorum, kutlamaları sevmiyor. Ama fazla bişi istemedim ki ben. kutlama dediğim bi kuru yemekti.
peki sen, sevgiliyken her ay senin için değerli de, evlendiğin gün senin için değerli olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…