Kutlanmayan evlilik yıldönümü

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.736
248
Evliligimizin ilk yili henuz... Nikahi erken yapmistik. Geceli bi 4 ay oldu. Kutlamadik. esimin arkadaslarinda misafirdik o gece... biraz sitem ettim, dugunumuzu kutlariz dedi. Dugun gunu de geldi catti. Akraba dugunu telasesiyle 1-2 gun ertelerken yine kutlamadik. Gecti de artık.
Cok kirginim... cocuk istiyordum artik ona bile hevesim kalmadi. Vitaminlerimi biraktim.. bitkisel tedavimi yarida kestim..
Demek ki hic degerim yokmus ki 1. Yilimizi bile kutlamak gelmedi icinden onun yerine sebepsiz yere kavga etti benle. Sorun kavga da degil, yemege gidecektik ama o evde yemegi coktan tercih etmisti bile.. citayi 'bisiler iceriz'e kadar dusurdu. Yine de ses etmedim. Neyse, uzattim...
Ne kadar severseniz sevin ama size deger vermeyen bir adamla evlenmeyin kizlar... nokta.

Doğum günü yıl dönümü bilmem ne günü cok samimiyetsiz ve yapay bence. Insan icinden geliyorsa yapmali ben istiyorum diye degil. Ayrica yıldönümünü kutlamadi diye ilaçlari bırakmak nedir allah aşkına. Bence size çiçek gibi davraniyorsa her gün yıldonumudur kutlamamasa da olur..

yani bilmediğim için soruyorum bu vitaminler ve bitkisel tedavi hamilelik için mi? e ama öyleyse siz zaten çocuk istemiyormuşsunuz ki, sanki eşinize hediye verecekmişsiniz de son anda vazgeçmiş gibi anlatıyorsunuz. çocuk fikri böyle yıl dönümü yüzünden filan pat diye kafadan silinecek bir şey mi bilemedim.

Erkekler kadinlar kadar onemsemiyor boyle ozel zamanlari .Kirilmakta haklisiniz .1.yilimizda esim askerdeydi telefonda cok aglamistim,zoruma gitmişti.Ama sizin esiniz gibi yapsa daha cok üzülürdüm .2 .yilda hamile oldugumu soyledim o heyecanla yaptik kutlama .Guzel anilar biriktirmek lazim bence .

O gunde kutlanmasa bile hatirlanmamis olmasi bi cicekte olsa almamis olmasi sizi uzmus anladigim kadariyla. Bence evlililiginiz oturmadan cocuk dusunmeyin. Cocuk tek basina yapilip tek basina buyutulcek bir durum degil. Kafaniza gore ilaclari birakmak triplenmek yerine esinizle acik acik konusun bence duzen oturana kadar bebek dusunmuyorum deyin anlamasini onem vermesini saglayin

İlk evlenme yıl dönümü hediyem. Balkon giderinden böcek çıkmasın diye laf arasında istemiştim eşimden, o da ala ala o gün alıp gelmiş. Adam özel günlere özel bir gıcıklık duyuyor. 365 gün benim için özel diyor. Şimdi düşün bakalım hangimizin durumu vahim sence :)

Biz 5 yıllık evliyiz eşim kutlasada ben kutlamıyorum birbirinizi sevip evlenmişsizniz kavuşmuşsunuz önemi varmı bunun ( Aynı evde mutluysanız hergün yıldönümü ) bide çocuk işi böyle ufak bahanelerle bırakılıcak bişey değil ozaman doğduktan sonrada bu yıl doğum günümü kutlamadın çocuğu istemiyorummu diceksiniz saçma ..

Değer verip vermediğini anlama ölçünüz cok garip benim icin hicbir ozel gunun anlami yok kutlamasa ne olacak başka zman seni mutku ediyor mu gerisi boş. Yapmacik içinden gelmeyen bir kutlama yapsa daha mi iyi.

Bunun dışında size tavrı nasıl? Bir de siz yıldönümü için plan yaptınız mı? Hediye falan aldınız mı ne bileyim? Bana kalsa böyle günleri hiç umursamam. Evlilik yıldönümünü bir kez kutladık ilk yıldı güzelce süslenmiş güzel bir masa hazırlamıştım o kadar. Zaten hediye alıp vermeyi de hiç beceremem. Eşime doğumgününde içli köfte yaparım. İki yaşında çocuğum var bu arada. Eğer çocuğu sırf eşiniz için yapacaksanız bu karar beklesin. Çocuk hatir için yapılmaz.
Kısacası normalde düşünceli bir adamsa o kadar darlamaya gerek yok.

Yok 1 haftadir bir iyi bir kotuyuz de ondan biraktim.

Tavri normal. Cok deger gordugumu hissetmiyorum. Yok bisi almadim.ondanda bisi beklemedim.sadece bi yerde oturup yemek yiyecektik.
Cocuk karari ortakti. Ama sallantida gordugum evlilige de cocuk istemem

Bu yıl üçüncü yılımiz doldu. Adam o gün elinde üç tane gülle geldi eve. Ben aldım gülleri vazoya koydum. Gittim yemeği hazırladım yedik falan. Aradan birkaç gün geçince bana "Sen neyi unuttun?" Diye sordu. Salak kafam hala dank etmedi. O gün evlilik yıldönümümuzmus meğer. Gulduk geçtik. Bu benim eşime değer vermediğimi asla göstermez. Böyle günlere gereksiz anlam yükleyip uzmeyin kendinizi. Bence doğum günleri dışında diğer günler çok da önemli değil. Bir sarılır, opersin tamam işte.

Tavri normal. Cok deger gordugumu hissetmiyorum. Yok bisi almadim.ondanda bisi beklemedim.sadece bi yerde oturup yemek yiyecektik.
Cocuk karari ortakti. Ama sallantida gordugum evlilige de cocuk istemem
Hee bakin şimdi olmadı. Normal zamanda da öyle değer gösteriyorsa sıkıntı işte. Çocuk kararını ertelemek mantıklı o zaman. Sakin olduğunuz zaman oturup derdinizi güzelce anlatın. Suçlamadan bu evlilikten beklentinizi ifade edin konuşularak çoğu sorun çözülür eğer karşıdaki laftan anlayan biri ise eğer.

Eğer siz sevgiyi değeri kalıplaşmış bir günle ölçüyorsanız;sırf bu kıytırık sebep için eşinizden soğuma noktasına gelip çocuk işini erteliyorsanız asıl düşünmesi gereken eşiniz bence!!
Yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum ki umarım öyledir..

360 gün sevsin sizi ihtiyaçlarınızı gidersin ama üç beş formalite günleri atladı diye kötü eş düşüncesiz eş damgası yesin!!!

Haksızlık değil mi sizce??

Evet bebek icin onlar. 1 haftadir sinirleri uzerinde sanki ve hep bana patliyor. Bu da uzerine tuz biber oldu.
bugun birakmadim.ama birakmis olmam sadece kendi kendime bir tepki. gebelige engel bir durum degil. Kendi kendime trip yapiyorum.onun haberi bile yok

Ne doğumgünleri kutlarız nede evlilik yıldönümüne anlam yüklerim

Bu adam ben hasta iken bana nasıl davranıyor
Bana sevgisi nasıl ben ona bakarım gerisi hikaye.
Canımın çektiğini alıyor hoşuma gideni alıyor (elhamdulillah) e daha ne hediyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…