Evliligimizin ilk yili henuz... Nikahi erken yapmistik. Geceli bi 4 ay oldu. Kutlamadik. esimin arkadaslarinda misafirdik o gece... biraz sitem ettim, dugunumuzu kutlariz dedi. Dugun gunu de geldi catti. Akraba dugunu telasesiyle 1-2 gun ertelerken yine kutlamadik. Gecti de artık.
Cok kirginim... cocuk istiyordum artik ona bile hevesim kalmadi. Vitaminlerimi biraktim.. bitkisel tedavimi yarida kestim..
Demek ki hic degerim yokmus ki 1. Yilimizi bile kutlamak gelmedi icinden onun yerine sebepsiz yere kavga etti benle. Sorun kavga da degil, yemege gidecektik ama o evde yemegi coktan tercih etmisti bile.. citayi 'bisiler iceriz'e kadar dusurdu. Yine de ses etmedim. Neyse, uzattim...
Ne kadar severseniz sevin ama size deger vermeyen bir adamla evlenmeyin kizlar... nokta.
Değer verip vermediğini anlama ölçünüz cok garip benim icin hicbir ozel gunun anlami yok kutlamasa ne olacak başka zman seni mutku ediyor mu gerisi boş. Yapmacik içinden gelmeyen bir kutlama yapsa daha mi iyi.Evliligimizin ilk yili henuz... Nikahi erken yapmistik. Geceli bi 4 ay oldu. Kutlamadik. esimin arkadaslarinda misafirdik o gece... biraz sitem ettim, dugunumuzu kutlariz dedi. Dugun gunu de geldi catti. Akraba dugunu telasesiyle 1-2 gun ertelerken yine kutlamadik. Gecti de artık.
Cok kirginim... cocuk istiyordum artik ona bile hevesim kalmadi. Vitaminlerimi biraktim.. bitkisel tedavimi yarida kestim..
Demek ki hic degerim yokmus ki 1. Yilimizi bile kutlamak gelmedi icinden onun yerine sebepsiz yere kavga etti benle. Sorun kavga da degil, yemege gidecektik ama o evde yemegi coktan tercih etmisti bile.. citayi 'bisiler iceriz'e kadar dusurdu. Yine de ses etmedim. Neyse, uzattim...
Ne kadar severseniz sevin ama size deger vermeyen bir adamla evlenmeyin kizlar... nokta.
Yok 1 haftadir bir iyi bir kotuyuz de ondan biraktim.Doğum günü yıl dönümü bilmem ne günü cok samimiyetsiz ve yapay bence. Insan icinden geliyorsa yapmali ben istiyorum diye degil. Ayrica yıldönümünü kutlamadi diye ilaçlari bırakmak nedir allah aşkına. Bence size çiçek gibi davraniyorsa her gün yıldonumudur kutlamamasa da olur..
Tavri normal. Cok deger gordugumu hissetmiyorum. Yok bisi almadim.ondanda bisi beklemedim.sadece bi yerde oturup yemek yiyecektik.Bunun dışında size tavrı nasıl? Bir de siz yıldönümü için plan yaptınız mı? Hediye falan aldınız mı ne bileyim? Bana kalsa böyle günleri hiç umursamam. Evlilik yıldönümünü bir kez kutladık ilk yıldı güzelce süslenmiş güzel bir masa hazırlamıştım o kadar. Zaten hediye alıp vermeyi de hiç beceremem. Eşime doğumgününde içli köfte yaparım. İki yaşında çocuğum var bu arada. Eğer çocuğu sırf eşiniz için yapacaksanız bu karar beklesin. Çocuk hatir için yapılmaz.
Kısacası normalde düşünceli bir adamsa o kadar darlamaya gerek yok.
Hee bakin şimdi olmadı. Normal zamanda da öyle değer gösteriyorsa sıkıntı işte. Çocuk kararını ertelemek mantıklı o zaman. Sakin olduğunuz zaman oturup derdinizi güzelce anlatın. Suçlamadan bu evlilikten beklentinizi ifade edin konuşularak çoğu sorun çözülür eğer karşıdaki laftan anlayan biri ise eğer.Tavri normal. Cok deger gordugumu hissetmiyorum. Yok bisi almadim.ondanda bisi beklemedim.sadece bi yerde oturup yemek yiyecektik.
Cocuk karari ortakti. Ama sallantida gordugum evlilige de cocuk istemem
Evet bebek icin onlar. 1 haftadir sinirleri uzerinde sanki ve hep bana patliyor. Bu da uzerine tuz biber oldu.yani bilmediğim için soruyorum bu vitaminler ve bitkisel tedavi hamilelik için mi? e ama öyleyse siz zaten çocuk istemiyormuşsunuz ki, sanki eşinize hediye verecekmişsiniz de son anda vazgeçmiş gibi anlatıyorsunuz. çocuk fikri böyle yıl dönümü yüzünden filan pat diye kafadan silinecek bir şey mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?