Peki siz nasil anlarsiniz esinizin size deger verdiğini? birkac ornek verebilir misiniz.. ben abartiyorum belki de ya da isi melankoliklige veriyorumDeğer verip vermediğini anlama ölçünüz cok garip benim icin hicbir ozel gunun anlami yok kutlamasa ne olacak başka zman seni mutku ediyor mu gerisi boş. Yapmacik içinden gelmeyen bir kutlama yapsa daha mi iyi.
2 gun mide bulantsiindan öldüm. Acile gitmek istedim kendi kendine gecer dedi. Yine de zorla goturtturdum kendimi.Ne doğumgünleri kutlarız nede evlilik yıldönümüne anlam yüklerim
Bu adam ben hasta iken bana nasıl davranıyor
Bana sevgisi nasıl ben ona bakarım gerisi hikaye.
Canımın çektiğini alıyor hoşuma gideni alıyor (elhamdulillah) e daha ne hediyesi
Yasim 32.. esim kotu degil ama sanırım bana karsi bir sevgi beslemiyormus.Eğer siz sevgiyi değeri kalıplaşmış bir günle ölçüyorsanız;sırf bu kıytırık sebep için eşinizden soğuma noktasına gelip çocuk işini erteliyorsanız asıl düşünmesi gereken eşiniz bence!!
Yaşınızın küçük olduğunu düşünüyorum ki umarım öyledir..
360 gün sevsin sizi ihtiyaçlarınızı gidersin ama üç beş formalite günleri atladı diye kötü eş düşüncesiz eş damgası yesin!!!
Haksızlık değil mi sizce??
Eki Görüntüle 2168256
İlk evlenme yıl dönümü hediyem. Balkon giderinden böcek çıkmasın diye laf arasında istemiştim eşimden, o da ala ala o gün alıp gelmiş. Adam özel günlere özel bir gıcıklık duyuyor. 365 gün benim için özel diyor. Şimdi düşün bakalım hangimizin durumu vahim sence :)
2 gun mide bulantsiindan öldüm. Acile gitmek istedim kendi kendine gecer dedi. Yine de zorla goturtturdum kendimi.
Tatli severim mesela. Bir gun benim icin alip geldigini hatirlamam.
Calisiyorum butun ihtiyaclarimi kendim alirim.
simdi kendimi iyice kotu hissettim
Sehirdisinda onun ailesinin yanindayiz. Hediye almadim.cunku onunda almayacagina adim gibi emindim. hediye de istemiyorum zaten.Bu daha vahimmiş... Benimki de doğum günümü konuşurken laf arasında kutlamıştı. Sevgililer gününde ben hediye gönderdim o yine bir kuru telefonla kutladı. Bilmiyorum erkekler hep mi böyle umursamaz ya da bize böylesi mi denk geliyor... :)
Konu sahibi;
Neden ondan atraksiyon beklediniz ilk yıl için? Siz bir şeyler organize etseydiniz keşke. Doğum günü olsa ondan beklenebilir ama evlilik iki taraflı bir durum. Pasta yapıp, bir mum koysaniz zaten özel bir an olurdu. Sadece erkekler yapmak sorunda değil ki. Siz hediye almış mıydınız o gün için peki ?
Su iki gozu yasli kizi guldurdunuz ya, Allah ta sizi guldursun insallahEki Görüntüle 2168256
İlk evlenme yıl dönümü hediyem. Balkon giderinden böcek çıkmasın diye laf arasında istemiştim eşimden, o da ala ala o gün alıp gelmiş. Adam özel günlere özel bir gıcıklık duyuyor. 365 gün benim için özel diyor. Şimdi düşün bakalım hangimizin durumu vahim sence :)
Sehirdisinda onun ailesinin yanindayiz. Hediye almadim.cunku onunda almayacagina adim gibi emindim. hediye de istemiyorum zaten.
Yoo kusura bakmaya degil, dertlesmeye geldim sadeceBilmiyorum bana ikiniz de problemli geldiniz bu konuda. Kusura bakmayın.
Ben konusamam pek hemen aglarim. Yazip vereyim olmaz mi ki..Şimdi burada, ay özel gunleri kutlamak ne kadar onemsiz bidi bidi diyen yorumlar olacak. Ama bence gayet onemli. Karsisindakine deger veren de hatirliyor. 6 yillik evliyim, eşim ilk bulustugumuz gunu bile unutmadi.
Ki ilk evlilik yildonumu hatirlanmasi gereken ozel bir gun. Bence kırıldığınızı anlayacagi dilde anlatin. Huyunu bilirsiniz. Konusmak mi, küsmek mi artik hangisini anlayacaksa onu yapın. Ve telafi etmesini beklediginizi söyleyin. Eger siz de ozel gunlere onem vermeyen bir yapıya sahip olsaydiniz, tamam. Ama siz beklerken sizin beklentinizi karsilamamasi cok kırıcı
Ağlayın ne var? Ağlatan utansın siz degil. Icinizden nasil geliyorsa oyle yapin. Ağlayarak anlatın. Sizin deger verdiğiniz seylere o da deger versin bi zahmet. Yani sokaktan 5 liraya bir gül alıp gelmek, veya bir pasta kesmek, disarida bir yemek yemek bu kadar zor olmamali. Fazla birsey beklemiyorsunuz kesinlikle. Ustelik nikahı kutlamadigi icin dile getirmissiniz ve düğünü kutlayacagini soylemis. Bir konusu gecmis yani. Beklenti icinde oldugunuzu biliyor. Onemsemesi gerekirdi.Ben konusamam pek hemen aglarim. Yazip vereyim olmaz mi ki..
2 gun mide bulantsiindan öldüm. Acile gitmek istedim kendi kendine gecer dedi. Yine de zorla goturtturdum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?