Kutlanmayan evlilik yıldönümü

Elbette değerli olur ama ben sevgilimin doğum gününü bile karıştırdığım için kocanla empati yaptım. Ki ben kendi aşkıma çok güveniyorum sevgime çok inanıyorum ama özel günlerle ilgili sıkıntılarım var hatırlayamıyorum pek. Hatta hala sevgilimin telefon numarasını ezberleyemiyorum :d kocanın sevgisine güveniyorsan o gun ona hatırlatabilirsin ve ondan pasta yapmasını isteyebilirsin akşam icin. Seni mutlu etmek istiyorsa zaten reddetmez.

Çok doğru
14 şubattan evlilik yıl donumunden önce bilerek karısıyla kavga edip hediyeden kacmaya çalışan ayılar var

biz 14 şubatı da kutlamayız
Hepsinin ortak bahanesi de var
Yok kutlamaları sevmiyorlarmis yok onlar için 365 gün nasil olduğu önemliymiş yok kapitalist sisteme para kaptırmamakmis

Sen kapitalist sisteme her şeyini kendini kaptırmışsin her zaman para harcamiyorsun sanki de evlilik yıl dönümune para kaptirmayacaksin
Ayrıca bunu diyen adam 365 gün karısına melek gibi davranir her ise yardımcı olur hastalıkta is beklemez hatta kendi gider karısının başında bekler is yapar kafasına eser çiçek alir seni mutlu edeceğini düşündüğü bir hediye alir neyse dersin

Dunde bizim evlilik yildonumumuzdu .alti yili devirdik iyisiyle kotusuyle.esim gunduz ailesinin islerini halletmek icin gitti sabah gitti aksama dogru geldi bozuldum ama bisey demedim. geldiginde bi demet gul vardi elinde ama bi gun onceden tek bir gul dahi olsa mutlu et beni dedim artik kendi gonlunden mi koptu yoksa ben dedim diye mi bilemiyorum.son paramla hayatim bunu aldim dedi birde. hatirlamak cok onemli degil diyorlar ya ben agladim iste cicege salak gibi kendimi ozel degerli oldugumu hissettim dedim zaten oylesin dedi ama cicek benim icin baska.Aksama da disarda yedik yemegi.meydanda 15 temmuz programlari vardi mehter takimi dam dam caliyordu aha dedim bunlar da benim suprizim senin icin dedim :)

yok bizde unutma söz konusu değil. unuttuğundan değil, kutlamak istemediğinden.. ona sorarsan aslında kutlayacaktı da bla bla bla.. işte bişiler oldu kutlayamadı..
ama bana sorarsan önemsemiyor..
özel gün dediğin kaç tanedir ki zaten?
1-doğum günü
2. evlilik yıldönümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…