Elbette değerli olur ama ben sevgilimin doğum gününü bile karıştırdığım için kocanla empati yaptım. Ki ben kendi aşkıma çok güveniyorum sevgime çok inanıyorum ama özel günlerle ilgili sıkıntılarım var hatırlayamıyorum pek. Hatta hala sevgilimin telefon numarasını ezberleyemiyorum :d kocanın sevgisine güveniyorsan o gun ona hatırlatabilirsin ve ondan pasta yapmasını isteyebilirsin akşam icin. Seni mutlu etmek istiyorsa zaten reddetmez.bizimkisi unutmak değil ama hem de ilk yılımız. Anlıyorum, kutlamaları sevmiyor. Ama fazla bişi istemedim ki ben. kutlama dediğim bi kuru yemekti.
peki sen, sevgiliyken her ay senin için değerli de, evlendiğin gün senin için değerli olmaz mı?
Çok doğruEvliligimizin ilk yili henuz... Nikahi erken yapmistik. Geceli bi 4 ay oldu. Kutlamadik. esimin arkadaslarinda misafirdik o gece... biraz sitem ettim, dugunumuzu kutlariz dedi. Dugun gunu de geldi catti. Akraba dugunu telasesiyle 1-2 gun ertelerken yine kutlamadik. Gecti de artık.
Cok kirginim... cocuk istiyordum artik ona bile hevesim kalmadi. Vitaminlerimi biraktim.. bitkisel tedavimi yarida kestim..
Demek ki hic degerim yokmus ki 1. Yilimizi bile kutlamak gelmedi icinden onun yerine sebepsiz yere kavga etti benle. Sorun kavga da degil, yemege gidecektik ama o evde yemegi coktan tercih etmisti bile.. citayi 'bisiler iceriz'e kadar dusurdu. Yine de ses etmedim. Neyse, uzattim...
Ne kadar severseniz sevin ama size deger vermeyen bir adamla evlenmeyin kizlar... nokta.
kuzuummminnos26 minnosum ay üzüldümmmmm yaaa maalesef erkekler bizim gibi değil tatlım biraz daha oduncuklar
üzülme naptın düzeldimi aranız
biz 14 şubatı da kutlamayızÇok doğru
14 şubattan evlilik yıl donumunden önce bilerek karısıyla kavga edip hediyeden kacmaya çalışan ayılar var
hımm düzelir takılma :) hatasını anladımı bariikuzuummvalla canım akrabalar var o yüzden çok aramız bozuk gibi değiliz, etrafa yansısın istemiyorum o yüzden idare ediyorum
Hepsinin ortak bahanesi de varbiz 14 şubatı da kutlamayız
bu konuda henüz konuşmadık. bu arada haftaya pzt doktor randevusu almıştım.. hemi de acıbadem denhımm düzelir takılma :) hatasını anladımı barii
yok bizde unutma söz konusu değil. unuttuğundan değil, kutlamak istemediğinden.. ona sorarsan aslında kutlayacaktı da bla bla bla.. işte bişiler oldu kutlayamadı..Elbette değerli olur ama ben sevgilimin doğum gününü bile karıştırdığım için kocanla empati yaptım. Ki ben kendi aşkıma çok güveniyorum sevgime çok inanıyorum ama özel günlerle ilgili sıkıntılarım var hatırlayamıyorum pek. Hatta hala sevgilimin telefon numarasını ezberleyemiyorum :d kocanın sevgisine güveniyorsan o gun ona hatırlatabilirsin ve ondan pasta yapmasını isteyebilirsin akşam icin. Seni mutlu etmek istiyorsa zaten reddetmez.
Tamam kzuum bn bişey yapmıyorum şuan bebekle ilgilibu konuda henüz konuşmadık. bu arada haftaya pzt doktor randevusu almıştım.. hemi de acıbadem dengelişmeleri haber ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?