- 1 Haziran 2021
- 37
- 7
- Konu Sahibi Varlayok30
Mrb kizlar . Bu yılki doğum günümü anlatıyım size ; her yıl bir sebeple kavgalı olduğumuz doğum günümü bu yıl kutlayalim farklı olsun istedim. Bir hafta öncesinden canlı muzik olan biter keşfettik güzel bir yerdi ama anneler yanimizdaydi eşime dedim ki haftayada(doğum günümde ) basbasa gideriz . Neyse doğum günümden iki gün önce iş teklifi aldm . Halihazırda calisiyorum işimde rahat teklif aldığım iş asistanlik gibi bişey bence stresli olacak bir iş ve mesafesi çok uzak .ben de gittim baktım bana uymayacagini düşündüm (çoluk çocuğum var napim iki saatlik mesafe kalıcı bile değil bir yıl sonra veya bir ay sonra eski yerine dönebilirsin ama sevilirsen daha iyi pozisyon belki diyor. Belki için o kadar sefillige değer mi sizce kizlar ?? ) ama eşim nasıl meraklı bu işe . Neyse doğum günümden bir gün önce bna pasta aliyim mi dedi bende al dedim çocukların ufleyelim ısrarıyla yemekten önce ufletti . Sonraki gün doğum günüm ama o kadar gerildim ki bu iş meselesinden kabul etmedim sabah kendi işime gittim.Aksaminda eşim beni aldı gidicez mi oraya dedi bende çok gerildim iki gündür gidelim eğlenelim dedim . Zaten gerildim demişim bı sus dimi yol boyunca ne varmış da belki iyi olurmuş da belki daha iyi olurmuş da geri eski yerime donmezmisim de falan oysa teklif eden adam baştan diyor ki eski yerine dönersin ama bir ihtimal donmessin belki diye .Benim moralim bozuldu basım ağrıdı modum düştü tabi. Önce yemek yedik hiç konusmadik yemekten sonra kartımi uzattım nasılsa ben getirdim çek diye ben wc ye gittim döndüm kartımdan çekmiş doğum günü yemeğimi de bana ismarlatmis . Yemekten sonra canlı müziğe gitmeden parka oturduk bekledim ki boşver canim cicim bitmiş gitmiş doğum günün bugün takma demesini demedi bnde eve gidelim dedim sonra da o kadar yolu öylece geri döndük . Gece de utanmadan yanımdan yastığını aldı bir de ne yapmaya çalışıyorsun diyor bana .? Çok mu zor iyiki doğdun iyiki varsin diyip sarılmak.Normalde ilgi beklemem vıcık vıcık bir ilişki sevmem ama bir gün bunu yapmak zor mu ya. Pastanın parasını da attım geri zaten.Çok üzgünüm bundan adam olmayacak gibi sizce ??? (İki çocuğum var 10 yıllık evliyim)