Kutlanamayan doğum günüm

Varlayok30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
37
7
Mrb kizlar . Bu yılki doğum günümü anlatıyım size ; her yıl bir sebeple kavgalı olduğumuz doğum günümü bu yıl kutlayalim farklı olsun istedim. Bir hafta öncesinden canlı muzik olan biter keşfettik güzel bir yerdi ama anneler yanimizdaydi eşime dedim ki haftayada(doğum günümde ) basbasa gideriz . Neyse doğum günümden iki gün önce iş teklifi aldm . Halihazırda calisiyorum işimde rahat teklif aldığım iş asistanlik gibi bişey bence stresli olacak bir iş ve mesafesi çok uzak .ben de gittim baktım bana uymayacagini düşündüm (çoluk çocuğum var napim iki saatlik mesafe kalıcı bile değil bir yıl sonra veya bir ay sonra eski yerine dönebilirsin ama sevilirsen daha iyi pozisyon belki diyor. Belki için o kadar sefillige değer mi sizce kizlar ?? ) ama eşim nasıl meraklı bu işe . Neyse doğum günümden bir gün önce bna pasta aliyim mi dedi bende al dedim çocukların ufleyelim ısrarıyla yemekten önce ufletti . Sonraki gün doğum günüm ama o kadar gerildim ki bu iş meselesinden kabul etmedim sabah kendi işime gittim.Aksaminda eşim beni aldı gidicez mi oraya dedi bende çok gerildim iki gündür gidelim eğlenelim dedim . Zaten gerildim demişim bı sus dimi yol boyunca ne varmış da belki iyi olurmuş da belki daha iyi olurmuş da geri eski yerime donmezmisim de falan oysa teklif eden adam baştan diyor ki eski yerine dönersin ama bir ihtimal donmessin belki diye .Benim moralim bozuldu basım ağrıdı modum düştü tabi. Önce yemek yedik hiç konusmadik yemekten sonra kartımi uzattım nasılsa ben getirdim çek diye ben wc ye gittim döndüm kartımdan çekmiş doğum günü yemeğimi de bana ismarlatmis . Yemekten sonra canlı müziğe gitmeden parka oturduk bekledim ki boşver canim cicim bitmiş gitmiş doğum günün bugün takma demesini demedi bnde eve gidelim dedim sonra da o kadar yolu öylece geri döndük . Gece de utanmadan yanımdan yastığını aldı bir de ne yapmaya çalışıyorsun diyor bana .? Çok mu zor iyiki doğdun iyiki varsin diyip sarılmak.Normalde ilgi beklemem vıcık vıcık bir ilişki sevmem ama bir gün bunu yapmak zor mu ya. Pastanın parasını da attım geri zaten.Çok üzgünüm bundan adam olmayacak gibi sizce ??? (İki çocuğum var 10 yıllık evliyim)

Ya biz kadınlar çok kuruyoruz da bu erkekler düz. Neden veryorsun kartını ödersin diye bırak ödesin. İstyoruz ki yok gerek tok desin.sen vermişsin kararını istediği kadar konuşsun istemiyorum bitti ne üzüyorsun kendini.
Doğum günümde yemeği de bna ismarlatmaz sanmıştım .yani kısaca kutlamadi bile her yıl bunun gibi şeyler çokmu degersizim ben acaba o kadar çabalıyorum ama

Erkeklere acıyorum ya. Niyetiniz ve istekleriniz neyse açık açık dile getirmiyorsunuz? Değerli olunduğunu hissetme yolu atılan tribi anlamak mı oluyor? Zaten evli değil misiniz? Kim ödemişse ödemiş, para ikinizin değil mi? Evliyim diye belirtmeseniz liseli ilişkisi okuyor sanırdım.

Erkeklere acıyorum ya. Niyetiniz ve istekleriniz neyse açık açık dile getirmiyorsunuz? Değerli olunduğunu hissetme yolu atılan tribi anlamak mı oluyor? Zaten evli değil misiniz? Kim ödemişse ödemiş, para ikinizin değil mi? Evliyim diye belirtmeseniz liseli ilişkisi okuyor sanırdım.
Mesele benim için kapanmış konuyu doğum günümde açması yol boyunca sesini yükseltmesi ve doğum günümü kutlamamasi .

Benim kartımdan çek, sen öde ben öderim vb diyalogları hiç anlayamıyorum evli ve çalışan bir kadın olarak.
Tamam eşiniz biraz dan dun ama siz de pasif agresif bir iletişim içindesiniz.
Böyle bir yere varamazsınız.
Açık iletişime geçin bir an önce.
Ortada ‘bu adamdan olmaz’ denecek bir şey de yok bence.
Her evlilikte oluyor böyle ufak tefek tartışmalar, tatsızlıklar.

10 yıllık evlilik için çok saçma kavgalar bence ya.
Ne bilim ben bu kadar küçük detaylara takılmazdım.
Biz kadınlar bazen kendi kendimize bozuyoruz huzurumuzu.
Bunun için falan kavga etmek, kendini üzmek... :110:
Adama blöf yapmışsınız o da blöfünüzü yememiş işte. Keşke yapmasaydınız ama olan olmuş. Ne diyelim şimdi bu adam olmaz boşan mı diyelim 🤭
Öyle böyle idare edilip gider yani 🤷🏻‍♀️

Benim kartımdan çek, sen öde ben öderim vb diyalogları hiç anlayamıyorum evli ve çalışan bir kadın olarak.
Tamam eşiniz biraz dan dun ama siz de pasif agresif bir iletişim içindesiniz.
Böyle bir yere varamazsınız.
Açık iletişime geçin bir an önce.
Ortada ‘bu adamdan olmaz’ denecek bir şey de yok bence.
Her evlilikte oluyor böyle ufak tefek tartışmalar, tatsızlıklar.
Benm tüm maaşım kredide ztn o önemli değil benm için para hesabına girmiyorum .ama tüm özel gunlerde de bir insanın burnundan gelmezki yani okadar uyardigim halde .

Mesele benim için kapanmış konuyu doğum günümde açması yol boyunca sesini yükseltmesi ve doğum günümü kutlamamasi .
Sizin bu kendi kendinize içlenmeniz ve eşinize rahatsız olduğunuz durumu söylememenizin sadece size zarar olur.Kendinizi zaman içinde içten içe yer bitirirsiniz ..dengesiz tutarsız ,önce bir yere gitmek isteyip sonrasında istemeyen ayarsız bir kadın olarak kendinizi etiketletirsiniz.Eşinize " işimle ilgili bir karar aldım ,çalışan o işi yapan ben olacağım için konuyu her boyutuyla değerlendirdim ..Ben pozisyonumda beklemede kalacağım..bu konu ile ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum" diyip yemeğinizi oturup yiyebilir sonra da gitmek istediğiniz yere gidebilirdiniz.

Sizin bu kendi kendinize içlenmeniz ve eşinize rahatsız olduğunuz durumu söylememenizin sadece size zarar olur.Kendinizi zaman içinde içten içe yer bitirirsiniz ..dengesiz tutarsız ,önce bir yere gitmek isteyip sonrasında istemeyen ayarsız bir kadın olarak kendinizi etiketletirsiniz.Eşinize " işimle ilgili bir karar aldım ,çalışan o işi yapan ben olacağım için konuyu her boyutuyla değerlendirdim ..Ben pozisyonumda beklemede kalacağım..bu konu ile ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum" diyip yemeğinizi oturup yiyebilir sonra da gitmek istediğiniz yere gidebilirdiniz.
Gitmek istemek değil ki bu sadece değerlendirmek bir yeri görmeden reddetmektense her zaman gormeyi tercih ederim aslında hepde kabul ederdim kabul etmeyip pişman olmaktansa ama bu sefer çok stresli resmi bir yer olduğu için istemedim . Ve kabul etmedim konu kapandı yani uzayacak bişi yokki bence

X