Kütahya///43

slm kütahyalılar. size bi sorum olacaktı.
kütahya da porselen için fabrika satış yada az defolu yemek takımı falan satan biyer varmı?
anneme yemek takımı alıcazda kulllanmalık diyoruz kütahyayı hem gezeriz hemde alış veriş yaparız
yardımcı olursanız sevinirim

kütahya da porselen için fabrika satış yada az defolu yemek takımı falan satan biyer varmı?
anneme yemek takımı alıcazda kulllanmalık diyoruz kütahyayı hem gezeriz hemde alış veriş yaparız
birçok yerde bahsettiğin gibi mağazalar var eie .bekleriza.s

arkadaşlar ne zamandır bakamıyorum kk yabenneyaptımki keşke biz de bir buluşma yapıp tanışsak:1rolleyes:

abimde tarih öğretmeni ve 34 yaşında ama maalesef ataması olmadı...şuan gazetecilik yapıyor :) dediğin yeri biliyorum..ben 28 yaşındayım..rehabilitasyon merkezinde çocuk gelişim uzmanı olarak çalışıyorum...bende 2 yıl önce buraya gelin geldim :1no2: 26 yılım tavşanlıda geçti yani.. benim muhitime yakınsın orda yerimseniben

Ben de sıkı bi tavşanlılıyım..Orda doğdum.Her ne kadar İstanbulda otursam da yine memlekete okumaya geldik.Bu arada siz İstanbul'un neresindensiniz?Bi de benim babam da gazetecilik yaptı=)O yüzden istanbula taşınmışız zaten 17 sene önce...Tavşanlıda okuyan Gzellergüzeli de çok şanslı bence,,ben Gediz'de okuyorum değerini daha iyi anladım Tavşanlı'nın...
Neyse buraya da şükür..Zzaten az kaldııı=)şakkıdı

Ohoo,Kütahya'da olmıycak da nerde olcak:KK70:

canım selam bende ılkokul ve ortaokulu hanımcesmede okudum ama 24 yasındayım denk gelıyo mu senle yıllarımız a.s.hala aılem hanımcesme mahallesınde oturuyo a.s

Benim ananemler de Hanımçeşme cezaevinin orda oturuyolar.Teyzem de 24 yaşında ..Heralde Hanmçeşme'de okumuştur o da büyük ihtimal ilkokuluu...

selam03.gif
kutahya2.jpg

kızlar,ben de kütahyalıyım.keyifler nasıl bakalım.hadi tanışalım.kaynaşalım.kim bilir belkide buluşuruz.fatih mahallesinden(merkez)sevgilerle...

Son düzenleme:
a.s.çok güzel olur.hatta maltepe (ressam ahmet yakupoğlu)parkında da buluşabiliriz.havalar güzelleşiyor artık.hadi bakalım inşallah.:1hug:

eee ne var nek kızlar,.ayıplamayın da daha yeni gördüm bu sabah topiği.bir yaşında oluşum var pek bi yaramaz.şöyle bakıp çıkıyordum kk dan.

ben eskişehirdeyim maleseff buluşursanız benide cagırın bak atlar gelirim valakaydirigubbakcemile5

tamam tatlım hele bir kararlaştıralım seni de bekleriz.

Günaydın... Günaydın
İnsanlara günaydın...
Günaydın... Günaydın
Sevenlere günaydın...

Işıl ışıl bakışan gözlere
Cıvıl cıvıl uçuşan sözlere
Sıra sıra uyanan kalplere
Güzel olan herşeye, herkese
Günaydın... Günaydın...
caylar10hg2em5.jpg

hadi hanımlar çaylar geldi,simitleri kim getirecek?

X