Kütahya///43

h.g canım kütahyamıza.
gelin geldin sanırım,benim dr ayse hanım hiç poliklinigine gitmemiştim cok kalabalıkmıs bayılacaktım neredeyse ,tahlil sonuclarımı alıcam bende yarın birde ultrasona giricem bakalım inş. yarın biter işim:Saruboceq:

hımmm şirinem bende çoğu doktorları gezdim melihada son buldum hayırlısı..

günaydın kızlar.bu gün çok keyifsizim.canım çok sıkkın.şehit haberlerinden dolayı.milletce başımız sağolsun.senağlama:çok üzgünüm:

kızlar nerelerdesiniz yaaaaaa.?hadi dün sorun var dı,bugün neredesiniz?hepinizi çok özledim yahu.
haruni.ozledim.png
ozlem020ve4.gif

sevgili kütahyalı hemşerilerimin tüm annelerin,anne adaylarının ve hepimizin annelerinin anneler gününü kutluyorum.sevgilerimle...
glitterfy034921455D32.gif

merhaba bende kütahyalıyım daha önce yazmıştım tavşanlıdan şu an samsunda oturuyorum size bişey danışmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim biz tayin isticez ama kütahyada bizim istediğimiz okul yani biz daha çok öğretmen lisesi ve anadolu lisesi istiyoruz emette var ama internette hiç bir bilgi bulamadım emetle veya okulla ilgili emetli olan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim benim merak ettiğim konu okul iyimi ve kira durumu nasıl yani kira fiyatları cevabınızı bekliyorum

selamlar kızlarr tavşanlıdan hihoyyyt..geç kalmışım ben ya..

Son düzenleme:
selamlar kızlarr tavşanlıdan hihoyyyt..geç kalmışım ben ya..

SELAM VE hoşgeldin elfida.KIZLAR NABER UZUN SÜREDİR GİREMİYORUM TOPİĞE.malum dönem sonu ve yazılılar var.keyiflerr nasıl bakalım. bende orta şekerli. çok yoruldum çookkkkk. bu arada elfide tavşanlı da hangi mahalledesin.ben istasyon caddesdindeyim. bu arada tavşanlı da bi kk.buluşması yapmaya ne dersiniz.yaz tatilinde de kütahya da yapalım olmaz mııı. hihoyyytyerimseniben

hoşbulduk canım..a.s.ulucami mahallesindeyim..pek kimsecikler yok galiba topikte :sm_confused:

X