• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusursuz olarak boşanmak istiyorum

Çok büyük rezıllık. Gercekten üzücü. Hiç birşey senı korkutmasın sakın geri adım atma mesajları falan silmeyin.

Çocuğunuz küçük olduğu için ayrıca şiddete eğilimli bi adam olduğu için çocugu size verirler.mutlaka araba parçalarken görüntülerini msjlarını delil olarak sunun.sizi tehdit ettiğini mutlaka söyleyin.seni ailene bu kadar muhtaç ettiği içinde Allah cezasını verir inşallah.ben okurken bile kötü oldum

Tüm bu soruların cevabını net ve doğru olarak iyi bir avukat verebilir.
Paranız varsa araştırın iyi bir avukat bulun.
Sadece boşanmayla ilgili olarak değil babanızın şikayetiyle ilgili de ayrı bi avukat tutabilirsiniz.
Avukat işin peşini birakmazsa dava kesinlikle eşinizin aleyhine sonuçlanır çünkü.
Ayrıca bu olayı isyeriyle ve patronuyla paylasin görüntüleri yollayın gerekirse.
Kimse bu yıl bir manyağı yanında çalıştırmak istemez.
Işsiz olduğu için de çocuğu hayatta alamaz zaten.
Uzaklaştırma çıkartmak allah'ın emri zaten mutlaka bakın çaresine.
Ama mutlaka yarın babanızla siz de gidin polise böyle böyle beni tehdit ediyor can güvenligim yok deyin bu tip olaylara karışmış bi adamın mutlaka bi çaresine bakılır.
Çocuğu kaçırdın diye dava ederim filan hikaye hiçbir şey yapamaz blöf yapıyor.
O iş yerinden atılmasını saglarsaniz kendine avukat filan da tutamaz.
Eviniz de oturarak sadece bu ruh hastasını haklı gibi gösterirsiniz.
Bu kadar manyakti madem neden karısı yanında der insanlar ve polis.
Hatta bu durum aleyhinize bile kullanılır ilerde.
Çünkü babasına böyle bir şey yapılmış bir kadın hala o adamın yanında düşünsenize.
Acilen o evden ayrılmanın yoluna bakın.

Uzaklaştırma talep etmeniz lazım. Avukatiniz size yardımcı olacaktır

Ayrıca aldatildiginizi ya da tehdit edildiğinizi ispatlamak için ses kaydı vs alabilirsiniz. Boşanma davalarını ceza davası gibi düşünmeyin,delil konusu daha esnek.
Madde bağımlılığı, ahlaksız ve namussuz iş vs dışında anneden çocuğu almaz hic bir hakim.
Babanizin arabasini darp etmesi vs de davaya dahil edilebilir. Aileme ve bana zarar verme tehlikesi var diyerek uzaklaştırma talep edilmeli.
Dedigim gibi,bir avukat size yardımcı olacaktır

Dengesiz manyak esinizin tedaviye ihtiyaci var iceri girme ihtimali var mi orasini bilmem ama umarim girer sizde rahat rahat bosanir ve cocugunuzu buyutursunuz

Bu yasal değil. İzinsiz kayıt almak suç
Evet suç ama çok zorda kalırsan delil olarak da kayda alınabiliyor bu arada eşinin alabileceği en büyük ceza sadece uzaklaştırma olur ancak ikinci bir şikayette hapis cezası gelir o da paraya çevrilebilir

Ailenizden yardım alın...onlar bulsunlar bir avukat....bu tarz durumlarda evden ayrılan kusurlu olur diye biliyorum ama sizin koşullarınız farklı...bir çok prosedürü bilmiyoruz evden ayrılsanız bile avukatsız iş yapmayın...blöf yapıyor...normal gezmeye gidiyormuşsunuz gibi gitseniz ailenizin yanına hiç birşey yapamaz ispatlayamaz...yeriniz yurdunuz belli sonuçta
Evden ayrılan suçludur kesinlikle doğrudur

Tüm bu soruların cevabını net ve doğru olarak iyi bir avukat verebilir.
Paranız varsa araştırın iyi bir avukat bulun.
Sadece boşanmayla ilgili olarak değil babanızın şikayetiyle ilgili de ayrı bi avukat tutabilirsiniz.
Avukat işin peşini birakmazsa dava kesinlikle eşinizin aleyhine sonuçlanır çünkü.
Ayrıca bu olayı isyeriyle ve patronuyla paylasin görüntüleri yollayın gerekirse.
Kimse bu yıl bir manyağı yanında çalıştırmak istemez.
Işsiz olduğu için de çocuğu hayatta alamaz zaten.
Uzaklaştırma çıkartmak allah'ın emri zaten mutlaka bakın çaresine.
Ama mutlaka yarın babanızla siz de gidin polise böyle böyle beni tehdit ediyor can güvenligim yok deyin bu tip olaylara karışmış bi adamın mutlaka bi çaresine bakılır.
Çocuğu kaçırdın diye dava ederim filan hikaye hiçbir şey yapamaz blöf yapıyor.
O iş yerinden atılmasını saglarsaniz kendine avukat filan da tutamaz.
Eviniz de oturarak sadece bu ruh hastasını haklı gibi gösterirsiniz.
Bu kadar manyakti madem neden karısı yanında der insanlar ve polis.
Hatta bu durum aleyhinize bile kullanılır ilerde.
Çünkü babasına böyle bir şey yapılmış bir kadın hala o adamın yanında düşünsenize.
Acilen o evden ayrılmanın yoluna bakın.
Yasalar değişti boşanmadan evi terk eden kusurludur canım ;)

Bu arada sigortası olmayan ve çalışmayan ayrıca hala anneye muhtaç bebekler babasına asla verilmez

Canım sen çok sağlam bir avukat tutmalısın.
Çocuğunu alamaz. Uzaklaştırma alırsın. Devlet çok şükür kadını çok güzel koruyor ama bir an önce ayrıl ki sana bebeğe zarar veremesin

sadece bir konuyla ilgili bilgi vermek istiyorum. yazdıklarından çalışmadığın halde bir akrabanın sigortanı kendi işyerinde çalışıyor gibi göstererek yatırdığını anladım.

eğer gerçekten çalışmadığın halde sigortan yatırılıyorsa bu "resmi belgede sahtecilik" ve "dolandırıcılık" suçlarını işlediğin anlamına geliyor. eşin de kanunları çok iyi biliyor ve avukat tutabilecek durumdaysa da seni buradan vurmaya kalkabilirler, bundan dolayı yargılanırsın hem de seni sigortalı gösteren işyerinin sahibi işveren de ceza alır.

sadece bir konuyla ilgili bilgi vermek istiyorum. yazdıklarından çalışmadığın halde bir akrabanın sigortanı kendi işyerinde çalışıyor gibi göstererek yatırdığını anladım.

eğer gerçekten çalışmadığın halde sigortan yatırılıyorsa bu "resmi belgede sahtecilik" ve "dolandırıcılık" suçlarını işlediğin anlamına geliyor. eşin de kanunları çok iyi biliyor ve avukat tutabilecek durumdaysa da seni buradan vurmaya kalkabilirler, bundan dolayı yargılanırsın hem de seni sigortalı gösteren işyerinin sahibi işveren de ceza alır.
Aynen bende bunu düşünüyordum. Sigortalı bildirimler iptal edilir. Bugüne kadar yararlandığı sağlık giderleri faiziyle geri alınır. Sigortalı gösterildiği işyerinin teşvikleri bir yıl süre ile kapatılır ayrıca dediğiniz gibi sahtecilikten dava açılıyor sanırım..

Aynen bende bunu düşünüyordum. Sigortalı bildirimler iptal edilir. Bugüne kadar yararlandığı sağlık giderleri faiziyle geri alınır. Sigortalı gösterildiği işyerinin teşvikleri bir yıl süre ile kapatılır ayrıca dediğiniz gibi sahtecilikten dava açılıyor sanırım..

evet doğru bunların hepsi olur, yani çok çok yanlış bir iş bu ama insanlar bilmiyor suç olduğunu. ama suç olduğunu bilmemek bahane değil. anında bunların hepsi gerçekleşir. bildirim iptali ve faydalandığın hizmetlerin bedelinin iadesi dışındaki suçlamalar çok can sıkıcı, zorlu bir süreç başlatabilir sizin için.

Sizin çalışmadan sigotali olarak gösterilmeniz aleyhinize bi durum oluşturabilir.

Ayrıca gizli alınan ses kaydının delil olarak kullanılması hususunda boşanma davalarında farklı bi uygulama var diye biliyorum ben.

Size sağlam bi avukat lazim.

Ayrıca artık tüm kadınlar anlasın. Ortada yüz kızartıcı -fuhuş- vb suçunuz yoksa kimse sizin el kadar bebeğinizi babaya vermez. Bin defa yazıldı.

Bu elinizdeki görüntülerle boşanma davası açsanız.. bi şey yapamaz o evde can güvenliğin yok bence ailenin yanına git baban şikayetçi olunca..

Gerçekten sorunlu bir eşiniz var allah yardımızcınız olsun.Ülkemizde kadına şiddet çok fazla. Bir an önce boşanıp sürekli dikkatli davranmalısınız.

Mahkeme çocuğu vereceği kişiyi neye göre seçiyor?

Yani evet bence de bana verir annesiyim ve emziriyorum da çocuğumu ama bunun illa ki bi.kuralı vardır. İşte o ney neye göre veriyor
Kamera görüntüleri mesela
Öyle adama çocuk mu verilir.

Back
X