Kusursuz Güzellik EDA ECE

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Kendisi tv de gördüm ve hayran kaldım güzelliğine..
Ne güzel bir yüz, gözler, dişler, dudaklar.. (hiç estetik yokmuş iyice araştırdım)
Dünya üzerinde beğendiğim tek şarışın ayrıca kendisi..
Peri gibi kız..

Güzel kız, ama ben vücudunu beğenmedim..
Yüzü başka birine ait gibi sanki.. Uyumlu değil..
Bilmem belki de bana öyle geliyordur..

Güzel tabi ki güzel bir yüz, severim bebeksi yüzleri hep beğendiklerim o tarz yüzler zaten, keşke şu kaşları bu kadar çatık aldırmasa yüz tipine gitmiyor daha düz kaş yakışır, bazen bana da yapıyorlardı, artık söylüyorum bu kadar çatık benim yüzüme gitmiyor, alanlar hep çatık almaya meyilli oluyorlar artistik bir kaş olsun diye mi düşünüyorlar ne, kendisinin müdahale etmesi lazım

Canım kendi kaşları öyleymiş, şekil olarak yani.
Küçüklük fotoğrafını gördüm orada da öyle.
Hatta kaşlarını aldırdığını bile düşünmüyorum zaten ince kaşları var en fazla düzeltiriyordur.

yüzü gerçekten çok tatlı bende beğeniyorum ama vücudu için aynı şeyi söyleyemeceğim saçı gülüşü dişleri gözleri bir bütün olarak çok güzel ayrıca sarı saç daha çok yakışıyor kendisine

bazı insanlar güzel olsalar bile auraları sıfırdır.ki zaten çok güzel de olmayan bir kız.

normal.

ses tonunda,tipinde,gülüşünde herhangi bir çekicilik yok.

öyle bi kız işte.çocuk tipli.

Sarışınlıktan başka artısı olmayan canlı =) ama güzel kız güzel yani alıcısı olmazdım ama güzel kız =)

bence güzel kız burnu estetik değilse yani süper yüzü . sarışınlıkla ilgisi yok . yüz hatları güzel.
tabi türkiyede her sarışına güzel deniliyor o ayrı bir konu .

Sarışın olduğu için soğuk bulan olmuş ama hoş yuz çizgisi kendi saclarida kestane renginde
Dizilerdeki rolünden dolayi da dönük bi havası var diyen olmuş ama sıradan bi kız asla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…