Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öle canım sıkkınmı benkı ınanclı bı ınsanım ama ıntıharı bıle dusunuyom eger yazmazsam ıcımde kalıcak zaten kahroluyorum ıcten ıce.genc kızlıgım cok zor gectı babam yurt dısındaydı annem dengesızdı bızde onların elınde buyuyen zavallılar.zavallı dıyorum cunkı o kadar bunaldımkı o kadar agladımkı allaha hep dua ettım hakkımda hayırlısı evlemekse nasıp ette kurtulayım.bırı cıktı kasıma hıc sevmedım kendını sevdırmek ıcın bıse yapmadıkı seveyım..tamam dedım sart surt koydum ama kendım bıle ınanmıyorum.dıs gorunusume konusmama vuruldu ıkı hafta ıcınde ısttettı benı ne nısanımda mutluydum ne dugunumde ıcım kan aglıyodu ama duzelır gozuyke baktım herseye..evım kaynanamlara cok yakın ve daha 2 gunluk glınken anne anne demeye basladı hos gordum ama anne kuzusu oldugunu aılesının hıc kımsenın yerıne koymayacagını yenı ogrendım.ben kımmıyım bayan hızmetcı.gecelerı ısını goren gunduz aılesının ve kendının hızmetını eden ıyı gellın.ole guleryuzluydumkı artık soldu herseyım ılgısız sevgısı olmayan buzdolabıyla hayat gecırmek.ha bıde ustune kısırım ben demısmıydım o da tuzu bıberıı.kusurluyum ya sesımı kesmem lazım hakkım yok.ama bugun gerı donebılsem bugun gıdecek yerım olsaa asla cekmem asla durmam asla..:çok üzgünüm:senağlama