Gecen kis birinle tanistim bu adamdan cok hoslanmistim.neyse gorustuk bir kez benle gorusmeyi kendisi istedi .ama sonrasinda beni aramadi .bozuldum tabi.aylar sonra whatsuptan yazdi bana.goruselim tekrardan cok yogundum dedi yemedim tabi ama yinede hoslandigim icin sans verdim.bana ofise gel biraz isim var ordan yemege gideriz dedi ok dedim.ama sonra dusundum kendi is yeri .ya orda biri olmazsa diye dusundum kurdum kafamda.yani ole serseri bir tip degil ama gitmek istemedim yinede.neyse bunu ona soyledim kizdi sanki .ama bole konustuk simdi fikir degistiriyorsun neden dedi.bende dedim cekiniyorum ne demek cekiniyorsun dedi kizdi ben sokaktan gecen bir adam miyum ne demek istiyorsun diye çıkışti.bende birsey demek istemiyorum dedim.bole tartistik.benim ihtiyacim mi var ben kotu niyetli olsam zaten seni cagirmam dedi.cevremde cok kiz var ki bu dogru cok kiz var bende biliyorum cunku isi gucu yerinde karizmatik biri.yurt disinda yasamis hep dunyanin en prestijli universitelerinde okumus.sonra bana turk kizlarina inanmıyorum vs dedi ima etti birseyler cok kizdim benim iliskim olmadi daha once bunu biliyor .bende dedim ne demek oda seni icin demiyorum diyor ama yani bunlari soyluyot cok sinir oldum.biktim bu yanlıs insanlardan .28 yasindayim ugrastigim seylere bak.cocum gibi .bu arada buda 40yasinda biri. ..