Kusmaktan/Mide bulantısından mahvoldum

uznbade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
55
39
3
26
Yardım edin kızlar hamilelik bu kadar zor muydu 😢😢
6+5im şu an ve 1 haftadır evi bırak yataktan çıkamadım. Mide bulantısı ve kusmaktan canım çıktı öyle kötüyüm ki… Doktorun verdiği bulantı ilacından 4 tane içiyorum günde biraz bulantıyı azalttı evet ama yine de yok öyle etki etmiyor. Bunu mecbur çekicez mi yok mu bir kaçış yolu? Şu saat oldu mesela bugün sadece 1 simit yedim sabah okadar çok kötüyüm 😭😭

Sana yardımcısı olacakmı bilmiyorum ama ben de hamileyken çok kötü kusuyordum hatta eşimi evimi hepsini kararttmıştım ama mide bulantima ve kusmama salatalık iyi geliyordu sürekli elimde salatalıkla dolaşıyordum

Sana yardımcısı olacakmı bilmiyorum ama ben de hamileyken çok kötü kusuyordum hatta eşimi evimi hepsini kararttmıştım ama mide bulantima ve kusmama salatalık iyi geliyordu sürekli elimde salatalıkla dolaşıyordum
Ya 1-2 defa yedim ama iyi geldi mi pek farkedemedim bir daha deneyeyim ozaman 😢 Ne zaman biter bu dönem acaba 3 ay olunca geçer mi yoksa çekilecek gibi değil

Ya 1-2 defa yedim ama iyi geldi mi pek farkedemedim bir daha deneyeyim ozaman 😢 Ne zaman biter bu dönem acaba 3 ay olunca geçer mi yoksa çekilecek gibi değil
Geçer desem yalan olur 3.4. ay böyle olur 5. Aydan sonra hafifler ama ara ara olur hamileliğin ilk başlarda böyle heleki sabah gözünü açtığın gibi kusmak çok kötü bende yaşadım berbat birşey

Canım zencefil çayı öneriyor diye biliyorum doktorlar, bi araştır dene istiyorsan

Zencefil çayı, beyaz leblebi, krakerle bı süre idare et, ilaç bana da hiç yaramazdi, salatalikta gastrit yaparti gegirmekten kusasim daha çok gelirdi, dört buçuk kilo vermiştim 8.haftadan 14e kadar, sonrasında iştah açılınca fazlasını aldım da 😂😂 şimdilik tek çare aç kalmadan mideyi bastırmak, bebek vitaminden besleniyor su an zaten o yüzden stres yapma dinlen bol bol, miden rahat olduğu vakitler muz falan ye, yatmadan da tahin ye gün içinde deyiyebilirsen ye, tahinde bı tık mideyi rahatlatıyor, hem bebiş gelişimi için faydalı

Back
X