• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kusmaktan Bıktım! Ciddi Yardım :(

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
yaşadıklarım çok uzun elimden geldiği kadar özet geçicem.
geçen yaz çok kötü şeyler yaşadım ve ağır depresyona girdim. bu yaşadığım olaylar zamanında kusma gibi bir sorun başladı. ve 1 senedir ben bu sorunu yaşıyorum. kötü bir olay olduğu zaman özellikle heyecanlandığım, korktuğum zaman midem bulanır ve günümü berbat eder. ben bunu geçen günlerde anladım sadece heyecanlandığım zaman başlıyor. yazın kusuyordum kötü birşey öğrendiğim zaman saniyesinde birden lok diye kusuyordum ve inanın çok rahatlıyordum. daha sonra psikiyatriye gittim antidepresan verdi 2 ay kullandım ve sonradan bıraktım. tabi kusmam artık durdu fakat midem bulanıyor hala! daha sonra dahiliye ve psikiyatrlere gittim dahiliye temiz çıktı pskiyatriler yine farklı antidepresan verdi ve ama kullanmadım.
benim bir gastroenteroloji bölümüne gidip adam gibi muayene olmam gerek. günlük yaşamımda tamam ama geçen ay ygs sınavına girdim ve onun sabahı heyecan ve stresten hastanelik oluyordum sınava giremiyordum ya anlatamam çok kötü birşeydi. şimdi lys var ve ben bu iğrenç şeyi bir daha yaşamadan tedavi olmam gerek.
bu konuda yardımınızı istiyorum. böye şey başına gelenler ve tedavilerini yazın lütfen
ve asıl sorum ben bu bölüme nasıl randevu alabilirim? ssk hastaneleri vermiyor hastaneden alınmak gerekirmiş?

Canım ben bu konuyla ilgili özel bir dahiliye uzmanına gittim,özel muayanehanesine, sende milletvekili hastalığı oluşmuş dedi uçağa çok binenlerde oluyormuş,aşırı heyecandan,üzülmekten oluyormuş,hatta bana neye bukadar çok üzüldün kafana taktın dedi.On iki parmak bağırsağımda iltihaplanma olmuş,nefes kokusuda yapıyordu bu hastalık hatta o ilaçları kullandım,serum falan yedim,ilaçları çok etkili geldi düzeldi bende.Sendede vardır bir sorun eminim psikolojik olduğunu zannetmiyorum.

Canım ben bu konuyla ilgili özel bir dahiliye uzmanına gittim,özel muayanehanesine, sende milletvekili hastalığı oluşmuş dedi uçağa çok binenlerde oluyormuş,aşırı heyecandan,üzülmekten oluyormuş,hatta bana neye bukadar çok üzüldün kafana taktın dedi.On iki parmak bağırsağımda iltihaplanma olmuş,nefes kokusuda yapıyordu bu hastalık hatta o ilaçları kullandım,serum falan yedim,ilaçları çok etkili geldi düzeldi bende.Sendede vardır bir sorun eminim psikolojik olduğunu zannetmiyorum.

peki bunu nasıl anladılar? yani endeskopiye mi girdin? birde istanbuldaysa eğer doktorun adresini hastahanesini verirmisin rica etsem :16:

Back