- 25 Temmuz 2018
- 23
- 12
- 31
-
- Konu Sahibi Haticesare
Teşekkür ederim valla internette araştıra araştıra psikolojim bozuldu 3 gündür. Su bile içerken zor içiyorum. Teşekkür ederim Allah razı olsunBende oldu bi kere, konuşurken sesim bile çıkmıyordu 2-3 güne geçti. Sizde de geçer nemli tutun mutlaka ılık şeyler için
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallahBen de yıllar önce yaşamıştım evet. Su bile içerken zorlanıyordum. Çok soğuk ve çok sıcak yiyip içmekten kaçının. Bir haftaya toparlarsınız. Geçmiş olsun
YaaaNormal. Hele bir tavuk gıda zehirlenmesi atlat sonra bak o boğaz, bademcikler ne oluyor
İnşallahnormal geçecektir
Teşekkür ederim yapıcam inşallah bunu hemenarada bir, bir kaşık zeytinyağı yutun. ardından bir süre bir şey yiyip içmeyin. sigara kullanıyorsanız onuda iyileşene kadar azaltın
Birkaç gün sürüyor. Boğaz pastili em, ılık sıvı şeyler tüket geçerYaaaSizin ne kadar sürdü peki. Su dahi çok acıtıyor 3. Gün
Evet haklısınız panik bozukluğum var o nedenle beynime kabul ettirmiyorum. Teşekkür ederim Allah razı olsunNormal değil mi, mide asidi geçtiği her yeri tahriş ediyorBen de pastil diyorum çok geçmiş olsun.