Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysenil canım ona sürekli aynı kelimeyi tekarla , canım, babacım , cimbom , cic kuş gibi... önce içinde c harfi içeren bi kelimeyle başla en kolay onu söyleyebiliyorlar birde konuşması için erkek ve yavru olması gerekir kendinize alıştırmak içinde sürekli ilgilenin korkutmayın elinize alıp okşayın sevin sizden zarar gelmeyeceğini anlaması lazım ve alıştığı zaman öyle çok ötecek ki sussun diye bakacaksınız bizimki bazen tam filmin en heyecanlı yerinde bi başlıyo bağırmaya sustur susturabilirsen hee birde kafesin ağzını açık tut kendi kendine girip çıkmasını öğrensin ben 24 saat açık bırakıyorum hiç kapatmıyorum o kafasına göre takılıyor istediği zaman çıkıyor istediği zaman giriyor :)
slm arkadaşlar benımde muhabbet kusum var erkek ve bız onu yavruyken aldık 3 senedır bızde..32 kelıme konusuyor su anda..saglıgı yerınde ancak son gunlerde yedıgı yemlerı oyuncaklarının üstüne kusuyor.her zaman götürdüğümüz veterınere telefpn edıp sordum eş istiyor dedi.ancak kıme sorsak bu saatten sonra es almayın diyorlar sizce ne yapmalıyım.