Küsen trip atan iş arkadaşı

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
862
622
Aslında bugünün sorun teması başlığımdaki gibi. Bu kişi sevdiğim saydığım benden iki üç yaş büyük bir abim dediğim kişi. 6 senedir birlikte çalışıyoruz genelde birisi benden birşey rica ettiğinde yapmaya çalışırım reddetmem. Bu abiyle de yeri geldiği zaman o banayeri geldiğinde ben ona iş konusunda hep yardım ederiz. Geçen gün benden yine iş konusunda birşey istedi ve müsait olmadığım için yapamam dedim. O günden beri bana trip atıyor küstü konuşmuyor garip garip davranıyor farketmemiş gibi yapıyordum konunun uzamaması için. Ama o uzattıkça uzattı ve bana hiç ummadığım kırıcı sözler söyledi. Çok şaşırdım ve kırıldım. Demekki insanlar menfaat ilişkisi sürdüğü sürece iyiymiş. İşine yaramadığın noktada kolayca kırabiliyorlarmış. Kendisine kırıcı olduğunu ve beni şaşırttığını da söyledim bana cevabı “tahmin etseydin” oldu. Kaç yıllık kocamdan böyle trip yemedim. Aşırı rahatsız oldum. Sonrasında siniri geçti sanırım konuşmaya falan çalıştı ama gözümden aşırı düştü. Baya demoralize oldum mens dönemindeyim biraz onunda duygu durumu var tabi.

Sorunun ana teması bu olsa da ben artık 34 küsür yaşına gelmiş bir insanım galiba insan ilişkilerinden çok yorulmuşum. Kıdemli ablaları anlamazdım mesleğe başladığımda ama artık o kadar hak veriyorum ki. Ne yaparsak yapalım olmuyor insanlar tatmin olmuyorlar. Kendini çekip ot gibi yaşamakta olmuyor sosyal hayatta varlığını sürdürebilmekte çok ama çok zor. Biraz rahatlamak adına yazıyorum aslında pek kimseyle paylaşasım gelmedi. Burda tanımadığım hemcinslerimle dertleşmek iyi gelir diye düşündüm.

İş arkadaşları gerçek arkadaşın değiller. Çok önemseme. İşini yap çık git.

Bundan sonra samimi olma o şahısla.

Bana iş çıkışı görüşelim diyenleri ghostluyorum 😅 Çünkü işe yansıyor. Mesafe iyidir.

İş arkadaşları gerçek arkadaşın değiller. Çok önemseme. İşini yap çık git.

Bundan sonra samimi olma o şahısla.

Bana iş çıkışı görüşelim diyenleri ghostluyorum 😅 Çünkü işe yansıyor. Mesafe iyidir.
Açıkçası çok sıkı fıkı olduğum dışarıda görüştüğüm biri değil sadece iş yerinde çalışıp geçerim zaten kıdemlim arada bi mesafe hep olmuştur ondan belkide bu gördüğüm tepki noluyoruz dedirtti

X