Sen 3 ayda 10 kilo aldın mı hiç :) durum baya vahim. Obeziteye kadar gidiyorCan boğazdan gelir
Afiyet olsun.
Ama gerçekten kusacak kadar yiyorsanız ve aşırı kilo alıyorsanız durum vahim.
Onun dışında normal bence metabolizmanız hızlıdır belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen 3 ayda 10 kilo aldın mı hiç :) durum baya vahim. Obeziteye kadar gidiyorCan boğazdan gelir
Afiyet olsun.
Ama gerçekten kusacak kadar yiyorsanız ve aşırı kilo alıyorsanız durum vahim.
Onun dışında normal bence metabolizmanız hızlıdır belki
Sen 3 ayda 10 kilo aldın mı hiç :) durum baya vahim. Obeziteye kadar gidiyor
Psikoloğa gidiyorum ama tatmin edici bi çözüm üretemedi henüzO zaman spor yapın bol bol.
Yemek yemekten daha güzel bir biyolojik faaliyet yapabilir mi insanoğlu yaa:)
Şaka şaka,eğer elinizden bir şey gelmiyorsa psikolog yolu göründü
olay o değil düşünce tarzımda sürekli diyat yapmatan hep belrili şeyleri yemekten sıkıldım bende diğerleri gibi özgür olmak istiyorum istediğimi yemek istiyorum ama şeker hastasıyım ve polikistik overim var ne yapmam gerektiğini biliyorum aqma kafam işte hep diyorum seviglim var bu kadazr kasmanın manasıne diyorum ama bir yanım acı çekiyor
olay o değil düşünce tarzımda sürekli diyat yapmatan hep belrili şeyleri yemekten sıkıldım bende diğerleri gibi özgür olmak istiyorum istediğimi yemek istiyorum ama şeker hastasıyım ve polikistik overim var ne yapmam gerektiğini biliyorum aqma kafam işte hep diyorum seviglim var bu kadazr kasmanın manasıne diyorum ama bir yanım acı çekiyor
3 ayda 10 kg aldiysaniz doktora gidin kan testi yaptırın. Tiroit. Şeker. Ve pko bunlara baktirin. Özellikle tiroit (hormonlar az çalışırsa kilo aldırır çok calisirsa aldirmaz)kilo aldırır.Sen 3 ayda 10 kilo aldın mı hiç :) durum baya vahim. Obeziteye kadar gidiyor
yemekten yarım saat once su ictok olsam bile sırf tadı güzel diye yiyorum ne olur yardım edin ne yapmalıyım bana zaararlı olduğunu biliyorum
Psikoloğa gidiyorum ama tatmin edici bi çözüm üretemedi henüz
Konu dışı olacak ama geçmiş olsun şeker arkadaşımBen de şeker hastasıyım. Bende de pko var. İnan seni d çok iyi anlıyorum. İşte sağlıklı atıştırmalıklar vs.. var diyetisyenimim tok tutar dediği şeyler.
Zerre kadar işe yaramadı illa adam akıllı yemem lazım. Hop yarım saat sonra tekrar açlık.. yıllardır böyle gitti. Tiroid sıkıntımdan dolayı kilo da alamıyorum. Beni engelleyecek bir şey de yoktu yani motive edecek. Yiyip yiyip ayakta dik duramadığım oldu mide ağrısından.
İlaç ya da insülin kullanıyor musun?
Bir de benim kendimi aşmam her gün yaptığım ölçümler sonucunda oldu.. o kadar dengesizdi ki şekerim, göze vurdu, sinir sıkışması başlıyor, bütün iç organlarına zarar veriyor bu dengesizlik. Bence önce bunun farkına var gerçekçi ol
Ekmeksiz doyduğunu asla hissetmeyen, yemeği tadına bakmadan tuz atan ben bunları yapmayı bıraktım
Çünkü artık zararını somut olarak görüyorum
Tavsiyem sende de başlamadan feyz al biraz, kendine verdiğin zararı fark et
Ben kahvaltı ve ara öğünlerim için yulaf ezmesi aldım. Muz pekmez yoğurt süt vs.. karıştırınca gayet yenebiliyor. Diyabetlere de çok uygun her aktarda da bulabilirsin ucuz da. Tavsiye ederim, çeşitlendirebilirsin de damak zevkine göre..
Hem enerji veriyor hem de tok tutabiliyor gerçekten. Bende şimdiye dek işe yarayan tek şey bu yulaf ezmesi oldu
Aynen böyle çok güzel yazmışsun canım eline sağlık eşimde spor yaptıysa böreğinden tut pizzasına kadar yer o gün spor yapmayıp hareketide azsa kesinlikle hamur işleri ekmekde dahil yemez salata elma yoğurt geçiştirir biri ısrarla yemek davet etse bile direk geri çevirir bir tadımlık bile almaz adam yıllardır zayıf bazen millet onu hamburger kebab yerken görür ayyy hem yiyorsun hemde tığ gibisin allah bize vermedi böyle merabolizma derler halbusem eşim ogün ağır spor yapmıştır ve ayda bir kereye mahsus onu yemiştir akşamıda aç yatar günlük almam gerekeni aldım diye sizin gözlemleriniz doğru ya ben yıllardır zayıfdım son 2 yılda kilo aldım çokmu yiyorum hayır hareketimde ne çok az nede yüksek normal seviyede sebebi akşam 7-8 arası koca bir çaydanlık çayla çekirdek bağımlılığım var kilo almamın sebebi bu bol şekerli 10 bardak çay konu sahibi zayıf bayanlara bak sürekli dekiii benim neyim eksik bende yapabilirim bunu sürekli söyle sende yapabilirsin canım kilo kalıcı değildir sen istedikden sonra verirsin bende 1 ay sonra başlıyacam kızım okula başlıyor bol sporlu günler beni bekliyorkilo alanların hepsi sanki hastaymış gibi konuşuyorsunuz yada psikolojik bir soruna bağlıyosunuz hemen. insan yedikçe midesi genişliyor yiyesi geliyor.kızıyorsunuz ama çözüm tabiiki yememek. kadınlarımızın yüzde 90 ı hastalıktan mı kilo alıyor ben buna inanmıyorum pek. doyumsuzluk var çünkü. doktora para yok diyorsunuz ama yemeğe para var ilginçtir ki. spor yapın desek kırk bahane üretirsiniz.engelli merdivenlerini engelli olmayan vatandaşlarımızın dışında nedense hep kilolular kullanıyor. 15 dk yürüyerek gidilecek kilo sorunu olan arkadaşlarım otobüse binmeden gitmeyi kabul etmiyor. sorun olan iştahlar değil yaşam temposu daha çok.
ben bunları dedim diyede kırk kişi kızıcak ama bunlar benim gözlemlerim. bana biri desin iştahım çok açık çok yiyorum ama çokta hareketliyim, sporumuda yaparım, otobüsü kullanmayı sevmem,evdeysemde sürekli hareket halindeyim, asansörü zorunlu olmazsam kullanmam yinede şişmanım desin.
Konu dışı olacak ama geçmiş olsun şeker arkadaşım
Konu sahibi ağustostan beri yok sanırım.